onoris.nomad Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 (edited) Treaba sta cam asa..Niste pusti veseli si anume PDL-istii doresc sa reorganizeze administrativ Romania. Totul ok pana aici, avand in vedere faptul ca ar fi relativ necesara o reesalonare a cheltuielilor and stuff.Treaba murdara vine aici. Partenerii de guvernare ai PDL-ului si anume UDMR(uniunea democrata a muistilor in romania) doreste ca la aceasta reformare tinutul secuies sa primeasca tratament special, adica sa fie inclus intr-un oras diferit de restul oraselor si eventual sa primeasca autonomie. De vreo doua zile se tot "cearta" pe treaba asta. Faza pe care o cred eu plauzibila este ca totul este premeditat. PDL o sa iasa in 5-6 zile cu o scuza gen. Am decis sa facem un compromis si sa oferim integritate teritoriala tinutului secuiesc pentru a mentine stabilitate politica si respectiv economica. Oricum vor primi cei din UDMR ce isi doresc, deci..cum ne afirmam noi punctul de vedere?http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vicepremierul-ungar-tinutul-secuiesc-trebuie-sa-reprezinte-o-singura-regiune-ce-parere-ai.html Edited June 16, 2011 by onoris.nomad Quote
x6IT32 Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 As iesi in strada. Si ne batem intre noi ca in Grecia? Quote
onoris.nomad Posted June 16, 2011 Author Report Posted June 16, 2011 Nu neaparat. Protest pasnic, Sincer, sunt adeptul protestelor de strada. Am participat cand a fost revolta in Rep Moldova, am organizat miting de suport in galati si mai multe orase, particip si acum daca e nevoie. Quote
magnificul Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Vai da ce bataie le-as da maghiarilor. Traiesc in romania si fac ce vor ei ? Cum dracu sa toleram asa ceva? Quote
onoris.nomad Posted June 16, 2011 Author Report Posted June 16, 2011 galati?Eu m-as baga sa organizam ceva..da e mai greu cu aprobarile ... Quote
BogdanNBV Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 degeaba, ii doare in cur de parerea poporului chiar nu conteaza ce spune poporul, la alegeri se merge numa asa sa dea impresia de democratie, dar degeaba, iese mereu presedinte cine are spatele mai mare si e mai imputit... asta este un comunism mascat... Quote
KillBOT Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Constitutia Romaniei zice asa:"ARTICOLUL 1: (1) România este stat na?ional, suveran ?i independent, unitar ?i indivizibil."Sa obtina autonomie inseamna sa devina un fel de stat-in-stat ceea ce e contravine Articolului 1. 1 Quote
musab Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Numai in Romania minoritatile au mai mult drept decat noi. pe bune De ce nu nu candideaza Romanii la presedintie in alt stat ?TRAIM in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul Szopás magyar Quote
wildchild Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 eu le-as da drepturile care le au si romanii din ungaria.0. Quote
Sonny Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Asta e situatia, am ajuns sa isi ceara ungurii drepturi mai rau decat romanii. O sa disparem incetul cu incetul din tara si vor ramane doar ciorile si bozgorii, multumita politicii de cacat. Quote
razer_krait Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Numai in Romania minoritatile au mai mult drept decat noi. pe bune De ce nu nu candideaza Romanii la presedintie in alt stat ?TRAIM in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul Szopás magyarSa mori tu ca nu candideaza la presedentie in alte tari?Dar ce zici de Spania unde este partid romanesc, si le sar aia in cap.Eu sunt maghiar da ma nu ma doare nici unde de autonomia lor sau ce dracu' vor sa faca.Si pe Tata care-i maghiar 100% il dispera Marko Bella cu accentu' lui de balta. Quote
magnificul Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Adevarul este ca e chiar o prostie sa isi ceara autonomia in tara noastra. Maghiarii si rusii, nu am nimic cu cei care vorbesc romana sau sunt normali, dar aia care se caca pe ei si nu vorbesc romana cu toate ca traiesc pe meleaguri romanesti ma dispera. Quote
HackKing Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Nu ma intereseaza. Si asa nu o sa rezolve nimeni nimic.iesiti in strada, o sa treaca astia pe langa voi de parca nici nu va vede.wildchild are dreptate@magnificul: te ajut. Quote
crs12decoder Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Nu am nimic cu ungurii.. adica.. sper sa moara fara participarea mea. Sa se duca in mortii lor la ei in tara sa faca reorganizari acolo nu la noi.http://www.youtube.com/watch?v=wJgfhviJRzg Quote