sandabot Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Deci am prins pe cineva in RAT-ul meu care avea un soft interesant pe desktop , l-am incercat si era destul de bun , gasea persoanele din Bucuresti : Nume , Prenume , CNP , Strada , Nr , Bloc , Etaj , Apartament , Sector . Scan : VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL ScannerDownload (dezarhivat are 300 mb) : http://fisierulmeu.ro/63OYJCBSBALR/Politie-Bucuresti-rar.html Edited July 24, 2011 by sandabot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Mda..e vechi programul asta ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 A fost facuta si publica o baze de date,de un fost angajat parca,si s-a raspandit pe net...anul trecut,a aparut si la ProTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieframe Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Utila aplicatia,imediat o incerc.Scuze de offtopic,Sandabot ce e Please wait while the game is loading... asta de la tine din semnatura? mie mia spus antivirusu ca e trojan.downloader edit: nu merge,testat pe xp aceeasi eroare ca si mai sus. Edited July 21, 2011 by anon Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 un sfat! feriti-va cu putinta de asa ceva, sunt patit, si stiu mult mai multe, atata va zic aveti foarte foarte mare grija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Scuze de offtopic,Sandabot ce e Please wait while the game is loading... asta de la tine din semnatura? mie mia spus antivirusu ca e trojan.downloader edit:E java drive by. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finutu Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 un sfat! feriti-va cu putinta de asa ceva, sunt patit, si stiu mult mai multe, atata va zic aveti foarte foarte mare grija!+1.Cand sunteti in fata calculatorului o sa credeti ca nu sunteti prinsi cand faceti magarii dar de fapt sunteti urmariti din cauza la gornistii care sunt pe aici, este pe aici un turnator din Galati care pana la urma tot dau de el si ma leg de ma-sa.Eu am fost urmarit de DIICOT de anu trecut din noiembrie cu 3 telefoane ascultate si in martie am fost arestat pentru frauda informatica.Cand mi-a luat la "puricat" hardul aveam instalat si asta.Proxy = kacat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Tot umbla pe dc din 2000 pana acum. Ce sa-ti faca politia daca o ai? Atata timp cat nu se dovedeste ca a fost folosita pentru a crea daune de orice natura, si in primul rand, atata timp cat n-are nimeni nimic cu tine, o poti folosii fara grija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Tot umbla pe dc din 2000 pana acum. Ce sa-ti faca politia daca o ai? Atata timp cat nu se dovedeste ca a fost folosita pentru a crea daune de orice natura, si in primul rand, atata timp cat n-are nimeni nimic cu tine, o poti folosii fara grija. Nu ai voie sa deti informatii despre alte persoane fara permisiunea lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieframe Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 uploaded with imageshack.us12345678901 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FearDotCom Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) +1.Cand sunteti in fata calculatorului o sa credeti ca nu sunteti prinsi cand faceti magarii dar de fapt sunteti urmariti din cauza la gornistii care sunt pe aici, este pe aici un turnator din Galati care pana la urma tot dau de el si ma leg de ma-sa.Eu am fost urmarit de DIICOT de anu trecut din noiembrie cu 3 telefoane ascultate si in martie am fost arestat pentru frauda informatica.Cand mi-a luat la "puricat" hardul aveam instalat si asta.Proxy = kacat.Asta e daca nu sti sa iti ascunzi ip cea mai mare greseala care o faceti aproape toti este ca folositi proxy-uri publice, nologine etc si inca o greseala folositi acelasi proxy de mai multe ori folositi servere create de voi pe alte pc-uri si trebuie folosit doar o data + redirectionari prin mai multe servere din tari diferite apoi distrus sau facut public asa le dai de lucru cand vor sa te localizeze trebuie sa le facem viata grea ca doar de asta au salariu mare nu ? Nu ma intreba cum sa faci asta, documenteaza-te!@sandabot programu asta e de mult pe net@Paul4games de unde sa stie lumea ca eu detin informatii de ex: despre basescu, boc ? Daca aveti gura mare si va laudati asta e va meritati soarta.. Edited July 23, 2011 by FearDotCom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Asta e daca nu sti sa iti ascunzi ip cea mai mare greseala care o faceti aproape toti este ca folositi proxy-uri publice, nologine etc si inca o greseala folositi acelasi proxy de mai multe ori folositi servere create de voi pe alte pc-uri si trebuie folosit doar o data + redirectionari prin mai multe servere din tari diferite apoi distrus sau facut public asa le dai de lucru cand vor sa te localizeze trebuie sa le facem viata grea ca doar de asta au salariu mare nu ? Nu ma intreba cum sa faci asta, documenteaza-te!@sandabot programu asta e de mult pe net@Paul4games de unde sa stie lumea ca eu detin informatii de ex: despre basescu, boc ? Daca aveti gura mare si va laudati asta e va meritati soarta..Cine a zis ba ca stie lumea ce informatii deti tu , dar daca intra mascati la 6 dimineata peste tine in casa si iti iau calcualtorul+pe itne la pachet crezi ca nu le va palce sa vada ca ai baza de date a politie bucuresti?ca sa iti mai dea asa cativa ani la racoare.Si cat despre proxyuri si rahaturi, ce are ca folosesti un nologine de mai multe ori daca ai access de root pe els i stergi logurile+are uptime+viteza foarte mare, crezi ca astia de la politia romana merg in USA/china/rusia/sau pe unde dracu mai e nologineul ala sa vada ce e acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 totusi voua vi se deschide sau nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andymetall Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Salut imi da aceasi erroare ca la ieframe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Am mai discutat anul trecut . PolitieDB.Sese@rst.zip (merge si e curat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 Luati-l de aici atunci e acelasi soft : Download Politie Bucuresti.rar - FisierulMeu.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llspawn Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Am patit-o si eu cu cacatul asta de "program" . Cine l-a folosit stie despre ce e vorba . Chiar de folosesti proxy , e degeaba ! Esti detectat mai repede decat iti ia sa il deschizi . A fost plasat free pe net intentionat . Vre-o luna am stat cu morcovu`n cur sa nu-mi vina mascatii la usa pentru "parciul" asta . Sa nu mai zic ca baza de date e de cand era bunica fata mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Am patit-o si eu cu cacatul asta de "program" . Cine l-a folosit stie despre ce e vorba . Chiar de folosesti proxy , e degeaba ! Esti detectat mai repede decat iti ia sa il deschizi . A fost plasat free pe net intentionat . Vre-o luna am stat cu morcovu`n cur sa nu-mi vina mascatii la usa pentru "parciul" asta . Sa nu mai zic ca baza de date e de cand era bunica fata mare1) Probabil a fost "leaked" de cineva, poate de cineva de la politie2) Nu cred ca se conecteaza undeva, din cate imi aduc aminte avea o baza de date locala3) Nu va de ce ar veni politia pentru ca ai folosi asa ceva4) Ce spui e contradictoriu: daca era plasat free pe net, nu aveau de ce sa vina5) Eu l-am folosit (acum x ani) si nu am avut nicio problemaDin cate stiu eu e din 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egodr Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Guys, links are dead, can anybody reupload it? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucozer1 Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Yep , e mort acel link . Link to comment Share on other sites More sharing options...