unknown. Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Deja a si inmormantat-o,acuma vii sa ne aduci vestea?Dar totusi mai bine mai tarziu decat niciodata;) Quote
unknown_123456 Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 am avut niste treaba dasta a fost postul asa de tarziu Quote
Guest Mosad Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Deja a si inmormantat-o,acuma vii sa ne aduci vestea?Dar totusi mai bine mai tarziu decat niciodata;)Au incinerat-o desteptule. Quote
Silviu Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 N-am auzit in viata mea de alcoolista asta pana nu a murit.E bine ca in loc de buchete de flori a primit si tigari si sticle de whisky. Quote
Zatarra Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 N-am auzit in viata mea de alcoolista asta pana nu a murit.E bine ca in loc de buchete de flori a primit si tigari si sticle de whisky.+1 Nici eu n-am auzit de ea pana a murit.. ce voce.. ce minunatie.. pacat.. NOTI love not jokes NOT Quote
wildchild Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Cand am auzit de ea si de abuzurile ce le facea cu droagele si alcoalele mi-am zis ca bag mana in foc daca apuca mai multi ani ca si James Morrison. Quote
anon Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 N-am auzit in viata mea de alcoolista asta pana nu a murit.E bine ca in loc de buchete de flori a primit si tigari si sticle de whisky. Nu is pro sau anti Amy Winehouse.Personal mi-a placut ce a cantat si cum a cantat.Totusi ea a lasat ceva in urma,ceva cu un mesaj. Multe din rahaturile de pe MTV si ce mai urmaresc tinerii din ziua de azi nu au nici un mesaj,e doar o melodie simpla si foarte repetitiva peste un track facut in 10 minute in fruity loops sau mai stiu eu ce si asta basta,toti is mari artisti. Amy a facut muzica.Ca sa drogat si a baut e viata ei personala,nu cred ca vine nimeni sa comenteze viata voastra cat timp faceti ceva,lasati ceva in urma,si chiar daca o face o face fara rost.Critici sunt peste tot da oameni care fac ceva mai greu de gasit. Nu mi-o lua in nume de rau,dar asta e parerea mea.Si nu o laud eu pe Amy ca a lasat ceva in urma,uitati-va si voi la cate albume a vandut.Cand o sa vindeti si voi atatea albume sau software products sau ce vreti voi atunci sa comentati si sa vorbiti de rau.problems ? Quote
Coco93 Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Eu am auzit de ea prima data la stiri. S-a dus beata si drogata in acelasi timp, la propriul concert.... Quote
sandabot Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Cel mai mult o s-o planga aia de la fabricile de tuica ..... 1 Quote
CyberneticGOD Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 De la prea mult bine, da-i in plm de sinucigasi/sinucigase ca nu le-a bagat nimeni in gura cu forta! Quote
unknown. Posted July 30, 2011 Author Report Posted July 30, 2011 Au incinerat-o desteptule.Si daca au incinerat-o nu se baga in pamant cenusa?Asa am vazut undeva in U.S.A Quote
Coco93 Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Si daca au incinerat-o nu se baga in pamant cenusa?Asa am vazut undeva in U.S.A Se tine intr-un recipient special, undeva prin casa sau se arunca intr-o apa curgatoare. Cum dracului s-o bage in pamant . Quote