Jump to content
unknown.

R.I.P Amy Winehouse.

Recommended Posts

Guest Mosad
Posted
Deja a si inmormantat-o,acuma vii sa ne aduci vestea?

Dar totusi mai bine mai tarziu decat niciodata;)

Au incinerat-o desteptule.

Posted
N-am auzit in viata mea de alcoolista asta pana nu a murit.E bine ca in loc de buchete de flori a primit si tigari si sticle de whisky.

+1 Nici eu n-am auzit de ea pana a murit.. ce voce.. ce minunatie.. pacat.. NOT

I love not jokes =)) NOT

Posted
N-am auzit in viata mea de alcoolista asta pana nu a murit.E bine ca in loc de buchete de flori a primit si tigari si sticle de whisky.

Nu is pro sau anti Amy Winehouse.Personal mi-a placut ce a cantat si cum a cantat.Totusi ea a lasat ceva in urma,ceva cu un mesaj.

Multe din rahaturile de pe MTV si ce mai urmaresc tinerii din ziua de azi nu au nici un mesaj,e doar o melodie simpla si foarte repetitiva peste un track facut in 10 minute in fruity loops sau mai stiu eu ce si asta basta,toti is mari artisti.

Amy a facut muzica.Ca sa drogat si a baut e viata ei personala,nu cred ca vine nimeni sa comenteze viata voastra cat timp faceti ceva,lasati ceva in urma,si chiar daca o face o face fara rost.Critici sunt peste tot da oameni care fac ceva mai greu de gasit.

Nu mi-o lua in nume de rau,dar asta e parerea mea.Si nu o laud eu pe Amy ca a lasat ceva in urma,uitati-va si voi la cate albume a vandut.Cand o sa vindeti si voi atatea albume sau software products sau ce vreti voi atunci sa comentati si sa vorbiti de rau.problems :)) ?

Posted
Si daca au incinerat-o nu se baga in pamant cenusa?Asa am vazut undeva in U.S.A

Se tine intr-un recipient special, undeva prin casa sau se arunca intr-o apa curgatoare. Cum dracului s-o bage in pamant :)).