ripoff Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 "Micul Fum", hackerul care a spart mailurile vedetelor de la Pro Tv, isi explica gestul printr-un omagiu pentru Madalina Manole."Gestul meu vine ca un omagiu in cinstea unei vedete autentice: Madalina Manole. Vreau sa fie un gest care sa-i cinsteasca memoria sau cat de cat", sustine hackerul.Contactat pe profilul sau de Facebook, acolo unde a postat fotografii si mesaje private ale vedetelor carora le-ar fi spart mailurile, sustine ca a ales intamplator ziua de 14 iulie pentru a publica aceste poze. "Nu am cunoscut-o personal pe Madalina, nu fac parte din cercul restrans sau larg de prieteni ai ei, dar o apreciez ca si artist si ca si om. Comemorand un an de la trecerea in nefiinta a Madalinei Manole, contrapun o vedeta autentica cu aceste vedete de carton", spune el, conform Adevarul."Din punctul meu de vedere, ea s-a sinucis si ii pare rau. Rugamintea ei, pe care sper sa o vad materializandu-se, e ca ex-sotul ei, Mircea, sa se impace cu parintii ei. Ar fi ca un semn de conciliere nationala in fata durerii", a adaugat "Micul fum". Totusi, hackerul sustine cu nu a incercat sa sparga si mailurile apropiatilor ei pentru a lamuri ce s-a intamplat in urma cu un an....ziare.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav_detox Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 mi se pare cam penibil... adica cine ar da 2 bani pe madalina manole? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Unii zic ca a fost prins,interesant de ce nu-i dezvaluie numele daca tot a fost retinut:))Hackerul vedetelor, "Micul Fum", a fost prins la Arad | REALITATEA .NETHackerul Micul Fum a fost prins : Nasii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1Nu Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Marcel Laz?r, de 40 de ani, este acuzat c? în perioada octombrie 2010 - iulie 2011, a accesat f?r? drept, prin înc?lcarea m?surilor de securitate, conturile de e-mail ?i conturile aferente platformCiteste mai mult pe REALITATEA.NET: Hackerul vedetelor, "Micul Fum", a fost prins la Arad | REALITATEA .NET uite-i si numele:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Unii zic ca a fost prins,interesant de ce nu-i dezvaluie numele daca tot a fost retinut:))Hackerul vedetelor, "Micul Fum", a fost prins la Arad | REALITATEA .NETHackerul Micul Fum a fost prins : NasiiEi au ridicat din locuin?a acestuia stickuri de memorie ?i laptopul pe care avea toate informa?iile despre vedete. Marcel Laz?r, de 40 de ani, este acuzat c? în perioada octombrie 2010 - iulie 2011, a accesat f?r? drept, prin înc?lcarea m?surilor de securitate, conturile de e-mail ?i conturile aferente platformei de socializare Facebook, apar?inând unui num?r de 7 p?r?i v?t?mate, angaja?i ai unui trust media ?i alte persoane publice.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: Hackerul vedetelor, "Micul Fum", a fost prins la Arad | REALITATEA .NET.................................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Citisem stirea pe alt site,prin astea 2 linkuri nu m-am uitat,de aia nici nu i-am observat numele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Eu cred ca astia exagereaza... Spargi niste mailuri si ai tot DIICOT-ul in fata usii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Eu cred ca astia exagereaza... Spargi niste mailuri si ai tot DIICOT-ul in fata usii In MD e liniste la acest capitol fac unii prostii mult mai mari,si nimeni nu face nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Ba ,era vorba de imaginea proTV-ului cum plm sa nu actioneze mascatii ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 "Din punctul meu de vedere, s-a sinucis si ii pare rau" EPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 mi se pare cam penibil... adica cine ar da 2 bani pe madalina manole? mai sunt si unii care apreciaza muzica ei nu numai zanganeala stereotipa deja, curvareala si prost gustul din muzica de azi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1g0 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Tu crezi ca la 40 de ani omu' mai asculta muzica de club? Sau ce cacat mai ascultati voi. lolic.la ce sa ajuns?baaaa are 40 de ani omu'.cand ajunge la paranie si il intreaba aia de ce e acolo, zice:pentru madalina manole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Bravo lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Sincer, la 40 de ani ar trebui sa fii copt la minte si nu sa faci balarii de genul pe net... Plm, mie mi se pare a fi o victima. Mare mirare daca nu o sa auzim ca au arestat pe cine nu trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1Nu Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 eu cred ca e "vrajeala",ca l-au prins.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 eu cred ca e "vrajeala",ca l-au prins....Posibil, sau poate nu.Oricum media prezinta f multe informatii eronate intentionat sau nu, ori false (vezi experimentele sociale facute de nemessis).Poate sa fie ceva de fatada,sa scoata trustul media pro invingator, ca sa zic asa.Nu prea cred ca un om de 40 de ani ar mai face asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Iti dai seama ce o facut, o spart mailu prin recover password ca doar nu o prinso in stealler pe fantomita lu madalina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1Nu Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) Tocmai l-au dat la observator. De sa spargi emailul biancai dragusanu sau a lui adrian cristea? Pe bune acum, daca penetrai nasa sa te uiti dupa extraterestri mai treceam cu vederea, dar sa privesti cum decurge relatia unor oameni?... hai ma. `the fuck is wrong with this ppl?!i-o aratat si fata??sau doar ce scrie si in ziare:))Update: am gasit niste poze http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-hacker-micul_fum_5_538796169.html# Edited August 19, 2011 by M1Nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Pana luni e liber . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1g0 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) manevra!!!!!!!!!!o fi saltat pe unu care se stia cu musca pe caciula si care trebuia saltat?e rau sa fi prost la 40 ani....edit:asta arata ca un spargator de locuinte, cu ochelari, sapca.ceva imi miroase...de ce dracu poarta vintage clothing?e nebun.... Edited August 19, 2011 by j1g0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 manevra!!!!!!!!!!o fi saltat pe unu care se stia cu musca pe caciula si care trebuia saltat?e rau sa fi prost la 40 ani....edit:asta arata ca un spargator de locuinte, cu ochelari, sapca.ceva imi miroase...de ce dracu poarta vintage clothing?e nebun....OFF: Probabil a luat cheia fixa de 10 si i-a spart mail-u:)) Totusi e dubios asa:))) ca si aia pe care i-a arestat pentru tepe pe e-bay!Un scop nedemn, un om prostut asa = ori manevra, ori cazare la "hotel" gratis cativa ani, apa mancare si sala incluse!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...