JohnDoe Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 Salutare, Mai jos am sa postez aici cateva informatii despre mine. Numele meu este David. Sunt la liceu. Dezvoltarea web mi se pare un domeniu foarte interesant. De aceea acum un an am inceput sa invat HTML. Ca si limbaje pot spune ca inteleg PHP si Javascript. Sunt perfectionist, daca ceva nu imi place cum arata sau cum functionaza trebuie neaparat sa il schimb sau sa il las balta (in orice domeniu). In fiecare zi lucrez la un proiect, dupa ce il termin fac o pauza, mai citesc, dupa care incep un nou project. Dar asta fac din placere si imi doresc sa imi fac o cariera din asta. Am sa postez pe forum proiectele mele cele mai bune, sperand sa primesc feedback. Quote
Zatarra Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 Una din putinele prezentari bune din ultimul timp.Bun venit, sper sa te acomodezi Quote
gotr00t Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 zaataraaa sa te fut in cur cu bilee Quote
demon_zone Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 nice guy. Doar ca ce-i pre mult strica. Si nu ma refer la proverb si nici la chestii materiale. Just don't become insane, ok? Quote
j1g0 Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) e bine daca esti perfectionist.baga niste maria sa vezi tu cum iti cresc munti de gunoi langa tine ai stil din prezentare, se vede, dar totusi asta nu e forum de lifestyle.te asteptam cu posturi sau pareri incisive, ca sa dovedesti ca ce ai zis in prezentare se confirma/infirma.-----gotr00t e placerea mai mare? Edited August 29, 2011 by j1g0 zatarra Quote