--alina--- Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Ma numesc Alina am 17 ani si sunt incantata de acest forum numai ca eu nu sunt descurcareata asa de bine ca voi cu aceste programe dar cat de cat stiu si eu si sunt foarte recunoscatoare celor sau aceluia care vrea sa imi fie mentor id-ul meu este alina_fata_ta1 va pup >< Quote
Zatarra Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Daca le arati copilasilor o tzatza la web poate te invata sa fi haxoritza, daca nu, ai intrat degeaba pe forum, fetele nu prea sunt agreate @ here.Ce programare stii?echo base69_encode('Sex'); Quote
dranaxum Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Comportament dezgustator. Spre binele viitorului tau, sper ca logica si ratiunea ta poate mai mult... ca sa nu zic IQ ca deja a devenit cliseu. Quote
root_prime Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 incredibil, luati un troll evident in serios? ce om normal la cap isi facea username "$$alina$$$" si id "alina_fata_ta1", mai lipsea sa scrie ca o suge pe moca si tot puneati botu Quote
Patrunjel Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Salut.Sa nu-i iei in seama pe astia de mai sus, sunt niste misogini. (barbatii...)Imi pare bine sa vad o fata pe rst. Si, ia zi, scuipi sau inghiti? 2 Quote
Zatarra Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Salut.Sa nu-i iei in seama pe astia de mai sus, sunt niste misogini. (barbatii...)Imi pare bine sa vad o fata pe rst. Si, ia zi, scuipi sau inghiti?+rep, prea tare cand citeam ma asteptam la surpriza Quote
culay Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Bine ai venit pustiu .PS:Cum sa folosesti un nickname de femeie ? Quote
LLegoLLaS Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 m-apuc sa fumez patrunjel dupa asta sa mor io Quote
tdxev Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 ca tot am început ziua cu bug mafia..bugmafia's Channel - YouTubetoat? lumea trebuie sa în?eleag? gluma..no offence Quote
kozy Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 I-ai mai pus si avatar de pizda la id ma...Da oricum daca n-are hi5 sau macar facebook nu exista. Quote
MrRip Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Asteapta cativa ani sa-i expire banu' lu' Dorel ( http://rstcenter.com/forum/267926-post1.html ) asta si ia legatura cu el , poate ai fantezii de genu' si va rezolvati unu pe altu' . Quote
sandabot Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 17 ani ? La limita inocentei vrea sa v-o suga si sa va reclame la politie pentru agresare de minori (scenariu) Quote