p3tru Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Si asa ma plictisesc pe acasa, astfel ma gandeam sa-mi iau o jucarie frumusica pentru a imi petrece timpul din weekend pe poligon.M-am orientat in functie de aspect/pretFIREPOWER .45 (HPA) @ Airsoft.roDL60 SOCOM SPRING @ Airsoft.roca altfel nu aveam cum, nu prea detin multe informatii despre ele, si nici timp sa verific...Intrebarea vine pentru cei care se stiu cat de cat:- Sugestii pentru alte tipuri de arme mai bunicele- Informatii despre modelele prezentate mai susSi ce e mai important Imi trebuie vreo licenta, acte ceva?merci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Pentra a2-a intrebare: Airsoft.ro - intrebari frecvente 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Astea nu sunt pistoale cu bile? Cum sunt alea la 5 lei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SketchHipHop Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Astea nu sunt pistoale cu bile? Cum sunt alea la 5 lei?Nu. Sunt profesionale. Am si eu un L96 (Sniper Rifle)Ce sfat pot da e sa iti iei ceva cu foc automat. Si daca vrei un pistol, de preferat unul electric si nu cu aer comprimat. E ok si cu aer comprimat dar electric e mai bun.Daca vrei sa participi la meciuri de airsoft cauta un club de airsoft in judetul tau.Trebuie sa fie.Si daca nu te tenteaza un meci de airsoft... asta cred ca o sa te convinga: La noi nu e ca la ei dar si la noi e fain.Partea mai grea e sa iti gasesti pe cineva cu care sa joci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 Merci baieti... +repPrima achizitie va fi acel socom spring + un pachet de 5000 de bile sa vad ce si cum...dupa ce il testez, voi vedea pentru viitoare 'jucarii' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 nu iti trebuie acte legale.conform unui articol din munitii si arme, armele de tip airsoft fac parte din categoria armelor neletale+eu am carat in bagajele de cala asa ceva si n-am avut nicio problema.totusi, daca esti prins ca ai folosit pistolul sa intimidezi pe careva, risti un dosarel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Din ce sunt bilele astea facute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 depinde, plastica, ceramica, sticla, teflon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 After research:Ce cacat ma,vorba lu` oust astea-s pistoale de jucarie:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SketchHipHop Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 After research:Ce cacat ma,vorba lu` oust astea-s pistoale de jucarie:))Esti asa sigur...Te invit sa tragi cat vrei in mine cu pistoale de jucarie dealea din piata si eu trag in tine 5 focuri cu un pistol de airsoft. Te risti?Unu a tras de la 6 metri in mine cu unul cu bile de plastic. Am avut o vanataie timp de 5 zile pe picior.Habar nu ai ce putere de foc are un pistol de airsoft.Sunt un fel de jucarii mai profesionale. Si periculoase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) After research:Ce cacat ma,vorba lu` oust astea-s pistoale de jucarie:))Au baterie de 9v cu motoras probabil si le baga o viteza pfooai Te rupe qois,cred ca imi iau si eu unu sa trag in pisici .Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, acesta este un "sport" care are nevoie de "jucatori",si de "logistica". Logistica este compusa din "arme"(replici) din plastic(ABS) si metal, ce "trag" cu bile din plastic cu o viteza relativ mica(80-130 m/s. Edited September 2, 2011 by Oust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orlandino Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Sunt facute din ABS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orlandino Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Atunci din ce sunt facute ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 (edited) Petre, vezi ca m-am uitat si eu pe site si sunt limitate la 0.5jouli. Eu din ce-am vazut pe net 1j face destul "damage", da 0.5 nusitu... Ideea e ca vroiam sa-ti atrag atentia sa cauti pe net cam ce poate jucaria. Edited September 3, 2011 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Incercati una "reala" si nu vreti mai dori pneumatice,doar ca la voi e mai problematic cu detinerea lor(cred) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Arme pentru RST-isti = WW3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 Incercati una "reala" si nu vreti mai dori pneumatice,doar ca la voi e mai problematic cu detinerea lor(cred) Din pacate ca sa ma joc cu una reala mai am de asteptap puti timp, si ca sa trag cu un Glock 9x19 nu prea imi convine odata la 3 luni...In fine, sper ca pana la sfarsitul lunii viitoare sa pot ajunge in hu sa incerc personal un ak model vechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Succes atunci.Dar pina sa tragi din alea...Bunicu' nu are de vinatoare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 Succes atunci.Dar pina sa tragi din alea...Bunicu' nu are de vinatoare? Are alt membru din familie, dar e tip sniper, cu alice din plumb... e oke si ala, dar nu ce vreau eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 COLT M1911 A1 FULL METAL (CO2) @ Airsoft.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...