Lubbock Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Buna,Va provoc sa decriptati urmatorul:Hash: E4CE6B2B79515319A7360D97E3B217F2FC843CC019Postati cum ati reusit sa-l decriptati. P.S.: Nu este deloc usor. Quote
Silviu Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Posteaza tu rezolvarea intai. De ce sa iti decriptam noi hash-ul? Quote
pelican Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 off: jimmy dc e?ti pe google.es? Quote
hack1409 Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 tu vrei un favor de la noi??? Quote
MagicThunder Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Iti dai seama ca are nevoie de parola pentru vreun acces la vreun site. Quote
Stranger Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Iti dai seama ca are nevoie de parola pentru vreun acces la vreun site.logic...mesajul e scurt bla bla Quote
Jimmy Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 off: jimmy dc e?ti pe google.es? Pentru ca-s in Spania. Quote
Lubbock Posted September 2, 2011 Author Report Posted September 2, 2011 Sigur ca am nevoie la un cont Dar totusi, este imposibil si nimeni nu poate. Ramane in continuare o provocare pentru voi, daca nu faceti fata, inteleg. Quote
MagicM Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Sigur ca am nevoie la un cont Dar totusi, este imposibil si nimeni nu poate. Ramane in continuare o provocare pentru voi, daca nu faceti fata, inteleg.Ce`?i mai place ?ie s? te joci cu psihologia invers?... Quote
pelican Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 @nedo acolo au 4 variante pentru hash-ul asta.. si sunt sigur ca nu-i niciuna buna.. @ Lubbock l-am decriptat eu(BF), 20$ paypal doar pentru ca fac fata \M/ Quote
sandabot Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Hack Forums a postat si pe hf Quote
nedo Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 asta petru ca probabil este un hash reversibil, creat internet explorer 7/8 cred. Am observat ca exista hash-ul respectiv doar pe chestiile luate din internet explorer. Am cautat sa vad ce tip de hash e(foarte scurt) si nu am gasit mare branza.Ce tip de hash e asta pelican ??? Quote
pelican Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 (edited) Hack Forums a postat si pe hfe primu' rezultat pe Google pt hash.iti zice aici ce-i cu hash-ul asta si de sunt atatea variante Edited September 3, 2011 by pelican Quote
Lubbock Posted September 3, 2011 Author Report Posted September 3, 2011 (edited) Hack Forums a postat si pe hfNu sunt eu acela. Crezi ca doar eu primesc hash-uri?*Pana la urma a facut fata provocarii mele cineva? Daca da, postati metoda, nu ma intereseaza parola. Edited September 3, 2011 by Lubbock Quote
MagicThunder Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Deci pana la urma a facut fata provocarii mele cineva? Daca da, postati metoda, nu ma intereseaza parola.)))pai daca se posteaza metoda nu iti trebuie parola:))folosesti metoda Quote
pelican Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 20$ paypal sa cumparam alta componenta de chat si ai parola.. Quote
Lubbock Posted September 3, 2011 Author Report Posted September 3, 2011 Sa inteleg ca toti sunteti inapti. Puteti inchide topicul daca postati la vrajala si nu reusiti nimic. Quote
Petzy Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Sa inteleg ca toti sunteti inapti. Puteti inchide topicul daca postati la vrajala si nu reusiti nimic.)))Eu zic sa te inchizi pe tine singur Quote
MagicThunder Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Sa inteleg ca toti sunteti inapti. Puteti inchide topicul daca postati la vrajala si nu reusiti nimic.Ba da esti nesimtit?Cine crezi ca isi freaca creierii sa iti decripteze tie hashul moca?Da-o in masa de treaba. Quote
Lubbock Posted September 4, 2011 Author Report Posted September 4, 2011 )))Eu zic sa te inchizi pe tine singurEu deja stau inchis in casa 24/24.Careva, de plictiseala acolo, o incercat sa decripteze? Quote
Patrunjel Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 (edited) Macar daca ai sta inchis in casa cu un motiv, dar tot prost ramai.Ma intreb de ce insisti ca lumea sa faca challenge-u asta... Ultima data cand am verificat, daca x organizeaza o activitate, si o multime de elemente y1,y2...yn isi baga respectuos madularul zburdalnic in pantecele mamei lui x, atunci x is baga pula in toti y si isi vede de treaba(asta daca nu e disperat sa rezolve chestia). Fa tu analogia cu topicul asta.Cand te vad cum insisti asa pe un hash (fara sa spui ce-ai incercat -> nu stii ce sa incerci -> habar n-ai ce-i un hash) nu pot sa nu banuiesc ca esti prost ca noaptea (daca aveai cat de cat idee despre ce e acolo te documentai si ii dadeai de capat).Asadar, presupunand ca logica mea e corecta (si tu esti prost ca noaptea), probabil ori ai facut rost de hash cu havij, ori l-ai luat de undeva de pe net (mult mai probabil, daca te descurcai cu havij te descurcai si cu un hash).+o dovada in plus ca esti prost : Vrei ca oamenii sa decripteze un hash. Tu esti mandru asa, in general, de calitatea vietii tale?Hashul e probabil de la un pass de fb, ori kevink-1993@hotmail.com ori empholyshit@gmail.com. Si l-ai gasit pe http://www.steam-hacks.com/forums/off-topic--other/48820-free-logs-fresh.html . Edited September 4, 2011 by Patrunjel Quote
adonisslanic Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 patrunjelul are dreptate. Quote
pelican Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Varianta pe moca:E4CE6B2B79515319A7360D97E3B217F2FC843CC019 = "Mata-i grasa _|_" Quote