Andblood Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 (edited) Salut. Este posibil sa , cand stau pe internet ziua ( o ora 2,3,4,5,6..etc) sa pastrez packetele pe care le primesc de la internet si in asa fel sa le pot folosi atunci cand nu sunt conectat la internet? Cam banala intrebarea dar poate e posibil.Salut.Edit: Mersi pentru raspunsuri , am dat edit sa nu fac un post aiurea pt multumiri. Edited October 7, 2011 by Andblood Quote
co4ie Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 tu ce vrei sa faci defapt? vezi wireshark ... cred ca de asta ai nevoie!! Quote
Andblood Posted October 7, 2011 Author Report Posted October 7, 2011 ma refer la: cand stau pe net ziua , primesc pachete de la internet. Eu vreau sa stiu daca merge sa "salvez" cumva acele date si sa le pot folosi ca internet. Quote
selected Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Adica tu vrei sa iti incarci PC-ul cu internet si cand scoti cablu sa consumi ce ai adunat ? am priceput bine ?Sau vrei sa vezi pagini in offline ? Quote
Andblood Posted October 7, 2011 Author Report Posted October 7, 2011 da selected , asta am vrut sa zic. Quote
crs12decoder Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Adica tu vrei sa iti incarci PC-ul cu internet si cand scoti cablu sa consumi ce ai adunat ? am priceput bine ?Sau vrei sa vezi pagini in offline ?da selected , asta am vrut sa zic.DA??? Da... ce?Cand se pun doua intrebari diferite simultan niciodata nu se raspunde cu "da". Pentru ca interlocutorul habar n-are la care dintre intrebari ai raspuns tu cu "da" si nu ai rezolvat nimic.Deci pana la urma pentru care dintre intrebari era valabil raspunsul "da"?Faza asta e exact ca in reclamele de la TV.In orice caz. Ideea de a capta internetu' si de a-l baga in sac ca sa-l folosesti mai tarziu a avut-o si maica-mea cand m-a intrebat de ce nu pun internetu' pe CD. .. (da..... stiu....)Nu poti sa folosesti pachetele venite de pe internet ca internet pentru ca internetul este o retea. E ca si cum ai spune ca vrei sa-ti iei acasa cativa litri din ocean ca sa faci surfing.Poti in schimb sa stochezi anumite date care exista pe internet.Daca te referi strict la browsing. Poti sa browseresti anumite site-uri in mod offline dar doar in masura in care nu necesita comunicare cu serverul. Adica fara sa trimiti date prin POST sau chestii.Pana la urma ce doresti. Sa stochezi toate balariile care se transfera intre internet si tine? Sau sa browseresti offline? 1 Quote
Andblood Posted October 7, 2011 Author Report Posted October 7, 2011 Eram pe telefon si ma grabeam , nu am raspuns exact la intrebare.Zic "da" la amandoua , sa pot sa navighez offline. Si pe mai inteles nu neaparat prin mozilla care are modul offline, vreau orice joc/program care necesita internet. Cum a zis selected , "sa incarc pc cu internet". Quote
Zatarra Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Depinde de ce vrei sa faci si daca actiunea ta suporta un asa zis "cache". Parerea mea e ca nu poti deoarece comunicarea/folosirea/navigarea pe internet in mari linii necesita conexiune live pentru transfer de date.E ca si cum te-ai uitat maine pe stirileprotv.ro fara sa ai net. E logic ca ai sa vezi stirile de azi. Cred ca mai departe te poti gandi si tu la mai multe exemple.Bafta si stay online, it's better. Quote