united7170 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Acum vroiam sa fac si eu topic Daca nu scapa cu scuza "traumatism" o sa il doara fundu la puscarie Mda... nu stiu ce naiba cauta la volan dupa cele 3 zile de coma O.oCat despre cei 2 mortii priviti si voi partea buna... mancam coliva
bubu2005 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Auzi medicul de familie intervine si zice sa ridice permisul............si el fiind trata la viena sau unde imi vine sa rad ce sistem avem
iBebe Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Cand va aud, ca nu avea voie sa conduca? Voi chiar credeti ca doctorii nu i-au facut niste teste psihologice/reflexe plm de care or mai fi inainte sa-l lase sa plece? Vorbiti ca babele doar din auzite.. A gresit-o, o trage, nu poate sa dea vina pe nimic.
Nokia94 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ba da e ciudat faptul ca politaii nau zis cati ani o sa fie arestat.La altii repede ziceau,dar la Serban nimica.
crs12decoder Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Cand va aud, ca nu avea voie sa conduca? Voi chiar credeti ca doctorii nu i-au facut niste teste psihologice/reflexe plm de care or mai fi inainte sa-l lase sa plece? Vorbiti ca babele doar din auzite.. A gresit-o, o trage, nu poate sa dea vina pe nimic.Imi place de tine... Esti romanul perfect .Teoria e perfecta pentru orice om.Ai avut vreodata procese pana acum sa vezi cu adevarat cum e? Eu am avut 2 pana acum.
kame Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ba da e ciudat faptul ca politaii nau zis cati ani o sa fie arestat.La altii repede ziceau,dar la Serban nimica.?erban Huidu risc? ?apte ani de pu?c?rie. Poli?i?tii spun c? e vinovat! - Vedete de la noi | Libertatea.ro ;;)sper sa intre pe viata
Nokia94 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 ?erban Huidu risc? ?apte ani de pu?c?rie. Poli?i?tii spun c? e vinovat! - Vedete de la noi | Libertatea.ro ;;)sper sa intre pe viataPai 7 ani se da pentru omor din culpa.Si au murit 2 persoane
united7170 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 astea sunt blestemele lu "querida"Cine mai e si ala?google nu m-a ajutat
cmiN Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Daca-l buseam pe daatdraqq si pax nu se vorbea toata ziua la realitatea de noi .
XandZero Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 ... ma uit de dim la antena 3 [de la 12 .. cand o avut accident]la treaba cu accident , huidu o fost devina .. ca el e dobitoc nu o avut rabadare si s-a bagat in depasire , si so trezit cu un loganist in fata.. El merita inchisoare , ca o omorat 2 oameni..[batrani intre 50-60 ani ..]dar nu-l o sa inchida o sa vedeti de ce : acuam are motiv sa zica , ca are probleme de la ski [faza 2008..] cand so bagat cu capu in pom , deci Huidu nu o sa intra in puscarie o sa vedeti ..
gotr00t Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ba o sa si-o ia in muie, pentru ca i-a tras de par prea tare pe unii. La fel cum ar pati si altii ca el intr-o situatie ca asta, la fel cum pateste si sisu.
crs12decoder Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Cine mai e si ala?google nu m-a ajutatQuerida, AKA Oana Zavoranu AKA tipa de si-o pune cu Pepe si cu scheleti(desi, nu vad diferenta clara).http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/gallery/oana-zavoranu/oana-zavoranu-poze-scheleti3.jpg acuam are motiv sa zica , ca are probleme de la ski [faza 2008..] cand so bagat cu capu in pom , deci Huidu nu o sa intra in puscarie o sa vedeti ..Ca e vinovat? Da.Ca o nu o sa intre in puscarie? Posibil.Da' gandeste-te ca sunt oameni care fac o gramada de atrocitati in mod intentionat si nu patesc nimic asta pentru ca au relatii/pile sau pentru simplul fapt ca legea nu functioneaza. Cretini care omoara, desfigureaza si aranjeaza cu procurorii si cu judecatorii si nu patesc nimic.ASTA... e o problema serioasa.Ca sa nu mai vorbesc de Ionel Mantog care a intrat cu BMW-u intr-o salvare si a omorat un om si totul s-a musamalizat atat de usor si a fost dat uitarii. Omul ala nici macar scuza lu Huidu nu o avea Politistii sunt nepasatori. Judecatorii sunt subiectivi sau superficiali. Procurorii sunt corupti.Romania e tara in care daca un om fura o gaina, trebuie sa se aplice legea si sa fie condamnat si bagat la puscarie, dar un om care fura 100 de milioane de euro de la bugetul de stat scapa cu o suspendare.Subliniez ca stiu personal cazuri din zona in care locuiesc, in care au existat oameni care i-au omorat pe altii pe trecerea de pietoni si nici macar nu s-a ajuns la demararea unui proces.Dreptatea se vinde precum morcovii de la taraba din piata.[edit]Paralela adusa de mine nu prea are legatura cu topicul. Dar m-am simtit extraordinar de bine cand m-am descarcat spunand asta
The_Arhitect Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Dupa mine nu prea scapa nu conteaza ca avea probleme cu acidentul de acum un an , baaa a omorat 2 oameni nevinovati nu te poti baza ca ai avut probleme cu capu daca aveai probleme nu conduceai este?p.s @crs12decoder , chiar ma inpresionat postarea ta Edited October 16, 2011 by The_Arhitect
daatdraqq Posted October 16, 2011 Author Report Posted October 16, 2011 Daca-l buseam pe daatdraqq si pax nu se vorbea toata ziua la realitatea de noi .Eu scapam , sunt nemuritor .
j1g0 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Eu scapam , sunt nemuritor .tu esti un evazionist care, cred ca vine alcool industrial sa scape de accize j1g0 e superman here.
Wav3 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Daca scapa pe motiv ca nu avea toata zigla pe casa din cauza accidentului de la schi, intra doctorul la racoare pentru ca i-a dat scris ca are voie sa conduca dupa accident.
Kabron Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 5 pagini despre nimic , comentati dracu pe site-ul celor de la mediafax sau alte site-uri de genul .Inchide cineva rahatu asta de topic ?!
j1g0 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 5 pagini despre nimic , comentati dracu pe site-ul celor de la mediafax sau alte site-uri de genul .Inchide cineva rahatu asta de topic ?!ban! ban!p.s:nu e offtopic ><
adonisslanic Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Wtf, cine plm a luat idul Kabron? Sau tu esti dude? O_O
zblink Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Merita din plin sa faca 10 ani de parnaie. Cine boala l-a pus sa depaseasca in curba? In plus trebuia sa moara el nu sa o pateasca ceilalti 7...
Guest expl0iter Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Atea sunt reusitele tigancilor de care si-a batut joc. Farmece, blesteme, farmece si iar blesteme..Saracu` de el. Mai intai accidentul la munte, acum asta? Tragic.Cum ziceam aiciExclusiv | Vr?jitoarea Sultana: ”Huidu ?i-a atras ni?te blesteme cumplite”. Vezi de la cine!Poate unii nu cred in vrajitorii, dar eu cred. Am patit-o pepielea mea (nu cu farmece sau blesteme, ci fenomene din astea neexplicabile)
kozy Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Da ma, zavoranca si ma-sa.Cum sa crezi in vraji ? Asa ceva !!!