Jump to content
ENCODED

Meeting RST [2.2 inca in BETA]

Recommended Posts

Posted (edited)

Bine v`am regasit dragi confrati ( de pl sa ma luati :) ) ... dar lasand gluma la o parte si trecand la fapte mai serioase si brave de o darjenie si vitejie mareata si nemaiintalnita , tin sa va anunt ca se apropie RST Meeting 2.2 ( varianta inca in BETA :) ) ... Aceasta va avea loc in Bucuresti ( dar sa nu spuneti la nimeni ) , locatia urmand sa fie comunicata pe PM sau prin intermediul telefonului ... Scopul acestui meeting , ca de obicei , nici unul :)) cheltuim bani ca`i criza si avem multi si discutam subiecte TABU :)

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie pe forum sau PM.

P.S. Prezenta se face aici pe topic ;)

P.S. 2 : ...o data estimativa ori : 19-20 Noiembrie , ori 26-27 Noiembrie ...

Edited by ENCODED
Posted

Ca de fiecare data , foarte multa lume care doreste sa participe , dar, sa vedem acum si cati vor avea bunavointa sa si respecte :) Va voi tine la curent cu subiectu ca sa putem stabili o data cat de cat exacta sau apropiata cu data la care va fi meeting-ul ;)

Posted

Vin si eu! Dar cu o conditie (sau mai multe)

-Fara hoteluri de lux

-Fara vinuri scumpe

-Fara mancare scumpa gen (caviar, icre de scafandru, aripi de broasca etc.)

Encoded ai pm!

L.E: Dude, uite ce zice cand vreau sa-ti dau pm "ENCODED has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."

Posted

-Fara hoteluri de lux

-Fara vinuri scumpe

Encoded ai pm!

L.E: Dude, uite ce zice cand vreau sa-ti dau pm "ENCODED has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."

-Marriott Bucharest Grand Hotel

-Daca nu ai BMW X6 nu vi

-Aripi de cal.

Posted
Tu n-ai voie sa vii fara Cheater :)).

Sa revenim la subiect, daca imi permite data calendaristica sunt prezent, bineinteles :P

Pt cheater raspund eu pozitiv ... Deci vine :))...

Sa speram doar ca va fi in weekend !!

Posted
Pt cheater raspund eu pozitiv ... Deci vine :))...

Sa speram doar ca va fi in weekend !!

Da, de preferat intr-o sambata. Asa pot ajunge si cei care nu sunt in Bucuresti la sigur. :-)

Posted

-Fara hoteluri de lux

-Fara vinuri scumpe

Encoded ai pm!

mai baga o fisa , poate acum merge :D

Posted
ENCODED has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove ENCODED from the recipient list and send the message again.

Nu merge... :((