Andrei Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 1. Eu zic sa fie sambata totusi ca sa ne putem lungi la vorba !!2. Hai sa ne hotaram odata ca numai maine nu-i poimaine !!3. 20 in regie intr-o sambata seara nu o sa gasim locuri sigur {[(e campus si stiu cum sta treaba)sau poate ne primeste Begood la el in camera]optez pt asta daca are si colege bune pe palier:D}!!4. Cine vine?sa se faca lista ca sa stim sigur (nu sa inchiriem ceva si sa ne trezim ca bem in 3-4)... cei care sunteti siguri ca veniti dati un pm mie lui ENCODED sau lui Begood [asta daca sunt de acord(ca ei s-au ocupat pana acum si sa le iau oamenilor berea bine meritata)]5. As prefera sa fie in centrul vechi al orasului ca sambata seara e plin de Domnisoare care mai de care mai dragute si mai sumar imbracate:D si e si plin de cluburi... aviz amatorilor !!1. Deacord.2. Deacord ++.3. Deacord ^ 2.4. I'm in.5. 2^Deacord. Din ce am vazut, majoritatea puteau veni si in sambata acelui weekend deci nu ar fi asa grav. Totusi nu vad o mare problema cu numarul mai mic de omuleti. Sunt la sigur cel putin 6-8 omuleti care vin. In fond nici prea multi nu-i rau, pentru ca asa ne putem distra mai sigur ca sa spun asa. Totusi, ar trebui grabit procesul pentru ca se apropie weekendul si ar fi bine sa stim totusi pana atunci ce facem, mai ales pentru cei din provincie care au cateva ore de facut si trebuie sa-si programeze cel putin trei zile pentru intalnire : venit, meeting, plecat. Quote
begood Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 daca ramane pe sambata (19 nov), suntem 18, daca ramane pe duminica (20 nov), suntem 22. suna bine ce a zis co4ie. toate punctele.i-am trimis pm lui ENCODED, cu propunerea pentru sambata. maine va trimit un pm la toti care ati raspuns la thread ca veniti, indiferent daca v-ati bifat sau nu pe doodle.o sa facem si o sesiune de speed networking. sa ne cunoastem rapid, si sa se sparga gheata, ca sa bem mai mult, si mai eficient. Quote
co4ie Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 o sa facem si o sesiune de speed networking. sa ne cunoastem rapid, si sa se sparga gheata, ca sa bem mai mult, si mai eficient. Ca la AA? Buna... Sunt Co4ie Si Sufar de TDS (Technology Dependency Syndrome ... ca sa nu o faceti pea glumetii) Multi dintre noi au fost si la defcamp deci gheata la mal nu mai e ... + ca alcoolul incalzeste dicutiile si leaga prietenii Quote
ENCODED Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 (edited) Salut , fiind un forum si o tara democratica , eu va oblig sa veniti duminica sa puteti fi obositi luni la munca sau sa nu puteti ajunge ! Glumesc ... Deci din partea mea , poate sa fie in oricare din cele 2 zile de weekend ... de preferat sambata sa aveti si voi timp de una alta !Locatia o sa fie probabil "CENTRU VECHI" sau in spate la magazinul unirea exista ( cred ca mai exista ) AfterNight parca se numea :bucuresti - Google MapsEste la etajul 1 sau 2 , deasupra la Cassino, ramane la alegerea voastra unde mergem ... ne putem hotara atunci ! Cei care doresc sa vina trimiteti : PM lui co4ie , beegod sau imi trimiteti mie sa putem face lista ! Edited November 9, 2011 by ENCODED Quote
begood Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Salut , fiind un forum si o tara democratica , eu va oblig sa veniti duminica sa puteti fi obositi luni la munca sau sa nu puteti ajunge ! Glumesc ... Deci din partea mea , poate sa fie in oricare din cele 2 zile de weekend ... de preferat sambata sa aveti si voi timp de una alta !Locatia o sa fie probabil "CENTRU VECHI" sau in spate la magazinul unirea exista ( cred ca mai exista ) AfterNight parca se numea :bucuresti - Google MapsEste la etajul 1 sau 2 , deasupra la Cassino, ramane la alegerea voastra unde mergem ... ne putem hotara atunci ! Cei care doresc sa vina trimiteti : PM lui co4ie , beegod sau imi trimiteti mie sa putem face lista !trimit eu pm la toti din thread, pentru confirmare. nu imi dati 1000 pm-uri. Quote
sicilianul Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Voi ziceti asa ca in centru vechi sau mai stiu eu unde....dar va ganditi ca daca bem pana ajungem in sant, trebuie sa gasim si ceva cu care ne ducem acasa iar unii poate nu au bani sa bea in centru. In cazul meu e problema cu distanta ca stau in Popesti Leordeni si stau si in gazda si nu pot sa vin la 5dimineata pisat pe mine de beat! Quote
Sonny Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Voi ziceti asa ca in centru vechi sau mai stiu eu unde....dar va ganditi ca daca bem pana ajungem in sant, trebuie sa gasim si ceva cu care ne ducem acasa iar unii poate nu au bani sa bea in centru. In cazul meu e problema cu distanta ca stau in Popesti Leordeni si stau si in gazda si nu pot sa vin la 5dimineata pisat pe mine de beat! 4 lei pentru o halba de bere ti se pare mult? Quote
sicilianul Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 E bine atunci! Scuze dar sunt incepator in capitala, si din ce am auzit pana acum stiam ca centrul e vechi la capitolul asta Quote
Sonny Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Sunt diverse locuri vai de mortii lor dar cu preturi de Hilton. Dar stiu eu o bodega draguta, bem pana ne pisam pe noi, si chiar ieftin Quote
Nytro Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Da, nici eu nu vreau sa dau 8-10 lei pe o bere. Quote
Paul4games Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) Un motel/hotel ceva in apropriere de centrul vechi imi propuneti?si camc e preturi au pe acolo?LE:si ar fi mult mai bine daca ar fi pe 19.... Edited November 9, 2011 by Paul4games Quote
CyberWolf08 Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 S-ar putea sa vin si eu daca e pe 20 si n-am partiale. Se poate deci confima o data(adica daca e sigur pe 20)? Quote
begood Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Am inchis poll-ul. Din cate s-au discutat e cel mai bine sambata viitoare (19 noiembrie). Duminica nu poti bea peste masura, ca s-a inventat si ziua de luni.Daca vin toti, suntem in jur de 19. Mergem in centrul vechi ? E ok ?//cine mai vrea sa vina, sa imi dea PM Quote
Alecsillidan Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Ma prezint si eu. Mergem in Oktober la o galeata de bere:-/ sau nirvana...sau niste weed?>< Quote
HackKing Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Am inchis poll-ul. Din cate s-au discutat e cel mai bine sambata viitoare (19 noiembrie). Duminica nu poti bea peste masura, ca s-a inventat si ziua de luni.Daca vin toti, suntem in jur de 19. Mergem in centrul vechi ? E ok ?//cine mai vrea sa vina, sa imi dea PMEu pe 19 pot sa vin doar dupa ora 23:00.. Quote
turnback Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Da, nici eu nu vreau sa dau 8-10 lei pe o bere.Eu n-as vrea sa dau 4 ... Din principiu. Prefer o bodega mai la lumina...Daca nu aveti 120kile la 190, fac cinste la 1-2 pana intrati sub masa. Daca asta va tine sa nu veniti... wtf. Quote
sicilianul Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Sau o cale de mijloc e sa ne intelegem la cati bani avem per total, si sa comandam de baut de toti banii Quote
UnixDevel Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 mergem in A ,5 lei berea dar e naspa ca nu putem face rost de masa , Quote
co4ie Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 In A nu sunt mese... eu zic curtea berarilor..6lei halba...bere la metru... mese de inchiriat + separeu daca mai prindem!!numai ca trebuie decisa treaba si repede ca sa stim ce avem de facut!! Quote
adi003user Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 FireClub Fire Club - Cluburi si baruri - Sapte Seri Bucuresti Fire Club@wvw hackerii adv. nu au ficat Quote
Nytro Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Lasati prostiile, haideti sa mergem la Hanul Drumetului :-> Quote