l34k Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ce naspa, careva mi-a editat postul fara macar sa-mi trimita un PM ceva. Halal Quote
Sweby Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Si eu am trimis comanda de 2 SII si 1 laptop, da e adevarat ca pe mail si dupa am vazut suma exacta de 2.000 lei,(inaine era in jur de 500-800 lei) da tot e bun . Totusi speram sa nu fie teapa si sa sune maine aia... Am sa va spun cum a decurs . Quote
adoamneia Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Eu unu as fi multimit si asa. http://www.picz.ro/show-image.php?id=c237d22ff53997db36d96848cec4f5e7Daca imi ma suna maine ti-l vand eu :> Quote
Cheater Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 tare da au reparat, mi-a vent confirmarea cu 8000 ron.... Quote
Silviu Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) Eu am apucat doar atat some... no details Edited November 10, 2011 by Silviu Quote
co4ie Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 au Reparat ... dar eu am confirmarea pe mail ... Quote
adoamneia Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 care sunt sansele ca sa trimita produsele? Quote
razer_krait Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Sa punem problema in alt fel, daca (,) cumva printr-o minune.Aceasta oferta a fost de scurta durata, sa zicem maxim o ora, chiar daca n-a tinut mai mult.Iar acum s-a terminat, cei care au comandat foarte bine cei care nu si mai bine?Atunci ne-am luat-o urat de tot. Quote
co4ie Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 sa le moara la intrare de nu le trimit opc-ul pe cap ... ce plm... sa-mi dea laptopul ... nu e vina mea ca securitatea e 0 si isi bate lumea joc de ei Quote
adoamneia Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 sa le moara la intrare de nu le trimit opc-ul pe cap ... ce plm... sa-mi dea laptopul ... nu e vina mea ca securitatea e 0 si isi bate lumea joc de ei Asa ar trebui Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Sa punem problema in alt fel, daca (,) cumva printr-o minune.Aceasta oferta a fost de scurta durata, sa zicem maxim o ora, chiar daca n-a tinut mai mult.Iar acum s-a terminat, cei care au comandat foarte bine cei care nu si mai bine?Atunci ne-am luat-o urat de tot.what's your point ? iti vine curierul si ii zici mars inapoi ca m-am razgandit si nu vreau sa-ti platesc . nu esti obligat sa cumperi ( platesti ) produsele desi faci comanda si ti le aduce curierul la usa .trolawlin on Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Pai zici ca nu ai comandat tu,nu are decat sa iti lase ce ai comandat la usa(fara sa platesti) ca daca nu platesti cine il lasa?nu e frumos sa minti , ii zici ca nu mai vrei produsele , nu are ce sa iti faca Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Fain mod de a gandi,eu am facut de 90 mil acum daca imi vine?daca iti vine ce , am dat comanda , am inteles ca pretul e de 9 milioane sau cat pizda masii era , pretul e mai mare , nu vreau produsele , o zi buna.parca va omoara cineva daca va vine curierul cu produsele la usa si o factura de 90 milioane . il expediezi inapoi , big deal. Quote
tjt Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Fain mod de a gandi,eu am facut de 90 mil acum daca imi vine?Poti sa anulezi comanda.Maine cand va fi online cineva din departamentul vanzari ii zici ca doresti sa anulezi comanda. Quote
devacanta Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 cred ca e vrajela cineva are acces la site (cineva de aici, si acel cineva a cumparat si el ceva) si a facut ceva modificari pe acolo, acum ramane de vazut ce vor face cei de la evomag.ro (au o lista de nume reale si adrese reale plus ceva ip-uri) Quote
Silviu Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Haha poa sa aibe si nr de la chiloti, atata timp cat am fost un client normal si mi-am comandat produsul dorit in conformitate cu termenii si conditiile Quote
devacanta Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Si ce vor face cu ele?Nu cred ca o sa ne apara la usa la fiecare in parte si sa zica"Tu ai fost?"sa citez pe cineva de mai sus "big deal." Quote
Surge Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) O sa va sune sa confirmati comanda, si daca nu mai vreti le spuneti no money, i'm sorry si gata, sigur nu o sa va trimita mafia la usa sa va bata pana le dati banii. Edited November 9, 2011 by Surge Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Gogoasa,s-a inteles,de ce faci atata caz din asta?Stai linistit ca nu se dobandeste nimic pe forum.nu eu fac caz , observ doar comportamentul tau de om speriat de bombe si incerc sa iti explic ca e nejustificat. Quote
Sweby Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ideal, 100% @ eMAG BlogAia au avut doar 200 si ceva de comenzi in 7 ore si tot le-au dat produsele . Speram ca evomag sa nu se zgarceasca . Quote
razer_krait Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Nu ai inteles ce-am vrut sa zic.Eu am vrut sa zic, ca aia care au comandat 's-au scos' (In cazul in care ce-am afirmat este adevarat, desi ma indoiesc), iar noi ne-am rahatit pe noi si n-am comandat.(Pentru blackdeath) Quote
cosminkent Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Au umblat,au schimbat preturile si au cumparat,si ca sa nu bata la ochii ca sunt singurii care au cumparat la preturile alea si se dadeau de gol au insiruit link-uri pe net cu produsele ,,modificate,, pentru a-si ascunde urmele sau in cel mai rau caz cautarea sa fie mult mai grea sau chear imposibila. Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Nu ai inteles ce-am vrut sa zic.Eu am vrut sa zic, ca aia care au comandat 's-au scos' (In cazul in care ce-am afirmat este adevarat, desi ma indoiesc), iar noi ne-am rahatit pe noi si n-am comandat.(Pentru blackdeath) Quote
p3tru Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 cool, cu toate ca au vandul majoritatea produselor pentru a face o lista mai clara de suspecti, pentru a ii monitoriza de aproape smart bitch evomag Quote