Jump to content
ovidelu47

adf.ly bot pt castiguri

Recommended Posts

Posted

Download Adfly_v152.exe Atentie url-ul este doar scurtat.

Acest bot va ajuta sa faceti ceva banisori incat sa platiti un host,poate un domeniu. Aveti in el o lista cu proxy-uri actualizati-o voii introduceti in acele casute linkuri prescurtare de la adfl.ly acolo la optiuni la reffer puneti siteurile care le-ati scurtat cum am spus cu o lista de proxy-uri fresh aveti ocazia de a face ceva $ intradevar nu se vor contoriza toate click-urile dar mai bine de jumate se vor contoriza o sa va prindeti voi repede.

Atentie e acelasi program care a fost postat de spide112? doar ca este cea mai noua verisune cred a acestui bot si din fericire acesta este curat astept pareri pro si contra.

Posted

Frate cum sa nu iti mearga ai seting acolo ai o lista de proxy o poti pastra sau actualiza+reffer acolo bagi reffere de unde vin vizitele si linkul scurtat il pui in toate casutele si ii dai start.

Posted

Uita-te jos, pe bara alba; scrie: Statistics are not in real-time, last updated: ...

Nu am fost niciodata atent. Cred ca odata pe ora sunt actualizate.

Posted

Frate ti-a inregistrat doar 1 views din cauza ca celelalte nu au fost acceptate de sitemul lor o lista de proxy fresh ar fii foarte buna si verificati acolo pentru care tara plateste mai bine si pune proxy pentru acea tara.

Cat despre virus credeti-ma e curat 100% .

Cine le are foarte bine cu limbajul de programare e liber sa ne ajute intradevar e lent cine stie il poate face mai rapid si ne ajuta si pe noii .

Faza cu functionalitatea fata de predecesorul sau postat intr-un post anterior este curat si functioneaza mai bine testat de mine cu o lista de proxy germane respectiv S.U.A pentru ca plateste mai bine adf.ly .

Ca o parere cred ca ar trebui facut sa nu mai deschida cu IE ar fi bine cu un google-chrom si sa fie mai rapid.

Posted

Unbeliver daruieste si tu acum de sarbatori un link colegilor de pe aceasta comunitate cu proxy-uri fresh ca acum sunt reduceri la pachete de webhost respectiv domenii web si sa prindem toti promotile.

Posted (edited)

Pentru ca aia de la adf.ly sa-ti contorizeze clickul trebuie sa ai un refferer (adica un url anterior de unde ai fost redirectionat spre ei). Am facut un bot cu ceva de genul dar l-am postat doar pe HF. Initial l-am facut pentru altceva, o sa-l pun maine si pe rst pentru ca nu i-am implementat si proxy-uri si le fac maine ca azi nu am timp, fac si pe niste hosturi free niste php-uri de redirect si o sa-l postez aici cu tot cu sursa sa nu aud cumva ca e criptat sau nush ce.

Thread-ul e in sectiunea gresita, trebuia pus la Black SEO & Monetizare.

Edited by SilviuSDS
Posted

Ca sa spunem asa e corect si intr-unul si in celalalt pentru ca defapt hacku-ieste adf.ly dar e corecta si varianta ta.

Am o mare rugaminte acum de sarbatori am primit foarte multe pm-uri cu functionalitatea acestui program multi nu stiu sa il foloseasca am un pc slabut tare celalalt e la reparat vreau ca cineva il rog frumos sa faca un Video-tutorial in care sa explice ce si cum trebuie setat ca sa vada toata lumea.

Lista de proxy fresh cu care mi-a functionat mie este : Fresh Proxy List. Sorted by Proxy Anonymity. Page 1

Va rog mult faceti un Video sa explicati la tot omul acum de sarbatori cand sunt reduceri pe siteurile internationale pentru pachete de gazduire/promovare /domeni web sau altceva .

Posted

Ca sa spunem asa e corect si intr-unul si in celalalt pentru ca defapt hacku-ieste adf.ly dar e corecta si varianta ta.

Am o mare rugaminte acum de sarbatori am primit foarte multe pm-uri cu functionalitatea acestui program multi nu stiu sa il foloseasca am un pc slabut tare celalalt e la reparat vreau ca cineva il rog frumos sa faca un Video-tutorial in care sa explice ce si cum trebuie setat ca sa vada toata lumea.

Lista de proxy fresh cu care mi-a functionat mie este : Fresh Proxy List. Sorted by Proxy Anonymity. Page 1

Va rog mult faceti un Video sa explicati la tot omul acum de sarbatori cand sunt reduceri pe siteurile internationale pentru pachete de gazduire/promovare /domeni web sau altceva .

Posted (edited)

Sa speram ca merge... i-am dat drumu.. revin cu un reply

P.S care e diferenta dintre "Click your links" si "click network links"?

Edited by DuTy^