ovidelu47 Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Download Adfly_v152.exe Atentie url-ul este doar scurtat.Acest bot va ajuta sa faceti ceva banisori incat sa platiti un host,poate un domeniu. Aveti in el o lista cu proxy-uri actualizati-o voii introduceti in acele casute linkuri prescurtare de la adfl.ly acolo la optiuni la reffer puneti siteurile care le-ati scurtat cum am spus cu o lista de proxy-uri fresh aveti ocazia de a face ceva $ intradevar nu se vor contoriza toate click-urile dar mai bine de jumate se vor contoriza o sa va prindeti voi repede.Atentie e acelasi program care a fost postat de spide112? doar ca este cea mai noua verisune cred a acestui bot si din fericire acesta este curat astept pareri pro si contra. Quote
mike_vio Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 L-a incercat cineva ? Merge ? Quote
CristianRoflmao Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 lam testat eu dau start si nu se intampla nimic,orice buton as apasa tot nimic nu se schimba..deci mie nu mi-a mers Quote
ovidelu47 Posted December 12, 2011 Author Report Posted December 12, 2011 Frate cum sa nu iti mearga ai seting acolo ai o lista de proxy o poti pastra sau actualiza+reffer acolo bagi reffere de unde vin vizitele si linkul scurtat il pui in toate casutele si ii dai start. Quote
A9N Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 L-a incercat cineva ? Merge ?L-am testat eu si merge.VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner Quote
HIENA Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 so what cate programe de genu ai vazut sa fie 100% clean? Quote
gogusan Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 de ce il arata Trojan.Spy.Gen.b daca tot ce face este sa accese 1 rahat de link + click pe skipdubios! Quote
A9N Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Poate pentru ca: - goleste cache-ul la internet explorer; - seteaza proxy; - face share la link-uri intre utilizatori; Quote
unbeliever Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 L-a mai testat cineva? Eu acuma il testez, dupa cat timp apare pe site click-urile valide? Quote
A9N Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Uita-te jos, pe bara alba; scrie: Statistics are not in real-time, last updated: ...Nu am fost niciodata atent. Cred ca odata pe ora sunt actualizate. Quote
sandabot Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 (edited) Daca in caz ca era criptat nu-l mai scana pe vt .//odata apsat pe start se blocheaza ///deschis din nou nu mai apare decat in tray////fuck Edited December 12, 2011 by sandabot Quote
OnlineHelp Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Merge dar e foarte foarte lent si mie mi-a inregistrat din 8 views-uri cica doar unul. Quote
Weedy92 Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Are cineva o lista de proxy care sa functioneze ? Quote
ovidelu47 Posted December 12, 2011 Author Report Posted December 12, 2011 Frate ti-a inregistrat doar 1 views din cauza ca celelalte nu au fost acceptate de sitemul lor o lista de proxy fresh ar fii foarte buna si verificati acolo pentru care tara plateste mai bine si pune proxy pentru acea tara.Cat despre virus credeti-ma e curat 100% .Cine le are foarte bine cu limbajul de programare e liber sa ne ajute intradevar e lent cine stie il poate face mai rapid si ne ajuta si pe noii .Faza cu functionalitatea fata de predecesorul sau postat intr-un post anterior este curat si functioneaza mai bine testat de mine cu o lista de proxy germane respectiv S.U.A pentru ca plateste mai bine adf.ly .Ca o parere cred ca ar trebui facut sa nu mai deschida cu IE ar fi bine cu un google-chrom si sa fie mai rapid. Quote
deejaysimplu Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 (edited) Cu rabdarea treci marea!. Edited December 12, 2011 by deejaysimplu Quote
unbeliever Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 E bun programul, mie din 12 click-uri, 8 mi-au aparut pe site . Proxy list, eu iau la 10 minute, 40 proxy-uri fresh:D Quote
ovidelu47 Posted December 13, 2011 Author Report Posted December 13, 2011 Unbeliver daruieste si tu acum de sarbatori un link colegilor de pe aceasta comunitate cu proxy-uri fresh ca acum sunt reduceri la pachete de webhost respectiv domenii web si sa prindem toti promotile. Quote
SilviuSDS Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 (edited) Pentru ca aia de la adf.ly sa-ti contorizeze clickul trebuie sa ai un refferer (adica un url anterior de unde ai fost redirectionat spre ei). Am facut un bot cu ceva de genul dar l-am postat doar pe HF. Initial l-am facut pentru altceva, o sa-l pun maine si pe rst pentru ca nu i-am implementat si proxy-uri si le fac maine ca azi nu am timp, fac si pe niste hosturi free niste php-uri de redirect si o sa-l postez aici cu tot cu sursa sa nu aud cumva ca e criptat sau nush ce.Thread-ul e in sectiunea gresita, trebuia pus la Black SEO & Monetizare. Edited December 13, 2011 by SilviuSDS Quote
ovidelu47 Posted December 13, 2011 Author Report Posted December 13, 2011 Ca sa spunem asa e corect si intr-unul si in celalalt pentru ca defapt hacku-ieste adf.ly dar e corecta si varianta ta.Am o mare rugaminte acum de sarbatori am primit foarte multe pm-uri cu functionalitatea acestui program multi nu stiu sa il foloseasca am un pc slabut tare celalalt e la reparat vreau ca cineva il rog frumos sa faca un Video-tutorial in care sa explice ce si cum trebuie setat ca sa vada toata lumea.Lista de proxy fresh cu care mi-a functionat mie este : Fresh Proxy List. Sorted by Proxy Anonymity. Page 1Va rog mult faceti un Video sa explicati la tot omul acum de sarbatori cand sunt reduceri pe siteurile internationale pentru pachete de gazduire/promovare /domeni web sau altceva . Quote
ovidelu47 Posted December 13, 2011 Author Report Posted December 13, 2011 Ca sa spunem asa e corect si intr-unul si in celalalt pentru ca defapt hacku-ieste adf.ly dar e corecta si varianta ta.Am o mare rugaminte acum de sarbatori am primit foarte multe pm-uri cu functionalitatea acestui program multi nu stiu sa il foloseasca am un pc slabut tare celalalt e la reparat vreau ca cineva il rog frumos sa faca un Video-tutorial in care sa explice ce si cum trebuie setat ca sa vada toata lumea.Lista de proxy fresh cu care mi-a functionat mie este : Fresh Proxy List. Sorted by Proxy Anonymity. Page 1Va rog mult faceti un Video sa explicati la tot omul acum de sarbatori cand sunt reduceri pe siteurile internationale pentru pachete de gazduire/promovare /domeni web sau altceva . Quote
nSnoopy Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 9442 Fresh proxy list 9442 Fresh proxy list - Pastebin.com Quote
ovidelu47 Posted December 13, 2011 Author Report Posted December 13, 2011 Eu am postat cu ce mi-a functionat mie.Deci va rog cine stie sa faca un video-tutorial si doreste sa ii ajute si pe ceilalti care nu stiu sa foloseasca acest bot. Quote
DeDu Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 acuma e exagerat , ce nu stii folosi ? Quote
DuTy^ Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 (edited) Sa speram ca merge... i-am dat drumu.. revin cu un replyP.S care e diferenta dintre "Click your links" si "click network links"? Edited December 13, 2011 by DuTy^ Quote
unbeliever Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Am facut eu repede un tutorial simplu cu tot cu proxy (: Quote