Jump to content
andreinick05

[PHISHING] Facebook fake login page

Recommended Posts

Posted (edited)

Ok, nu va agitati. Nu trebuie sa descarcati daca nu aveti nevoie sau vi se pare o pierdere de timp. Poate din 7 miliarde de locuitori ai Terrei, unul din ei cauta asa ceva. As fi tare bucuros sa stiu ca l-am ajutat. O zi buna.

Edited by andreinick05
Posted

E caterinca sa faci un scam page dinasta si sa il pui ca homepage la toate pc-urile la informatica la liceu .E distractiv sa vezi ce parere au colegii despre tine si sa stii cum sa actionezi pe viitor. Sper ca v-am dat o idee, celor care inca mai sunteti la liceu.

Posted
E caterinca sa faci un scam page dinasta si sa il pui ca homepage la toate pc-urile la informatica la liceu .E distractiv sa vezi ce parere au colegii despre tine si sa stii cum sa actionezi pe viitor. Sper ca v-am dat o idee, celor care inca mai sunteti la liceu.

Eu am facut la yahoo si a mers :))

Posted (edited)

@andreinick05 ai o bere..tocmai am aflat passwordul fostei prietente..

acest fake login l-am pus pe > hi2 :)) si a mers.. "teiubesc" wtf??cand ma gandesc cat m-am chinuit cu keyloggere si alte rahaturi:))

sa-mi iau un dom si sa-l pun ca homepage la pc-urile de la fac =))))

Edited by kingkill666
Posted

Dar daca pagina ar fi direct cu scam@ facebook...toti sar direct sa isi scrie email-ul si parola :)...nu toti ce-i drept...dar unii poate se grabesc...eu nu stiu sa urc acele fisiere ca tare as vrea sa pun ca homepage asta sa vad cu cine vorbeste gagicamea pe facebook.

Posted
@andreinick05 ai o bere..tocmai am aflat passwordul fostei prietente..

acest fake login l-am pus pe > hi2 :)) si a mers.. "teiubesc" wtf??cand ma gandesc cat m-am chinuit cu keyloggere si alte rahaturi:))

sa-mi iau un dom si sa-l pun ca homepage la pc-urile de la fac =))))

Ma bucur ca ti-am fost de folos! Respect (...and wtf!? "teiubesc" :)) )