for16 Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 are tata un coleg de serviciu care are un nokia C3 si sustine ca poate asculta ce spune cineva chiar daca acea persona nu raspunde/nu i se raspunde. pentru ca tata nu l-a crezut a dfacut un test, a mers la distanta destul de mare, astfel incat sa nu poata auzi ce spune, tata l-a sunat si a spus ceva inaine ca acel coleg sa raspunda, iar cand s-a intors acesta stia ce a spus...cum poate fi posibil? Quote
MagicThunder Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 avea instalat vreun soft spion pe telefonul "victima" sau lucreaza la SRI:) Quote
for16 Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 nu avea nimic instatalat in telefonul "victima" si sunt absolut sigur ca nu lucreaza la SRI Quote
remuszica Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 mai era unul pe forum pe aici...avea un sagem urat,care i-a schimbat soft-ul.deci.in timp ce ma suna ,eu vorbeam cu un coleg de niste boxe.i-am raspuns ,dupa care mi-a zis ce discutam cu el. Quote
sulea Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 ma intereseaza si pe mine subiectul, am inteles si eu ca sunt posibile chestiile asteadaca mai aflati ceva, postati Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Ar putea sa fie posibil luand in considerare ca modul de operare al telefonului mobil a ramas acelasi de cand le-a facut "Pulea Spataru" ala pana in ziua de azi.O sa incerc sa ma uit peste un soft de telefon ceva sa vad cum lucreaza si multe altele.. Quote
MagicThunder Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 mai era unul pe forum pe aici...avea un sagem urat,care i-a schimbat soft-ul.deci.in timp ce ma suna ,eu vorbeam cu un coleg de niste boxe.i-am raspuns ,dupa care mi-a zis ce discutam cu el.=))cum plm i-ai raspuns si dupa aia ti-a zis ce discutai cu colegul tau=))daca i-ai raspuns e logic ca te-a auzit...doh Quote
actunderdc Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Are logica. I-a spus dupa ce a raspuns ceea ce el vorbea cu colegul in timp ce telefonul suna. Quote
synkron Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 adevarat, la unii trebuie sa desenzi:) Quote
Nokia94 Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 are tata un coleg de serviciu care are un nokia C3 si sustine ca poate asculta ce spune cineva chiar daca acea persona nu raspunde/nu i se raspunde. pentru ca tata nu l-a crezut a dfacut un test, a mers la distanta destul de mare, astfel incat sa nu poata auzi ce spune, tata l-a sunat si a spus ceva inaine ca acel coleg sa raspunda, iar cand s-a intors acesta stia ce a spus...cum poate fi posibil?Si de ce nu intreaba tactu pe colegu, lui cum sta treaba ? Quote
for16 Posted December 24, 2011 Author Report Posted December 24, 2011 ala spune ca asa e telefonul, insa mai cunosc pe cineva care are acel telefon si e perfect normal Quote
cristi0866 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 am eu tel dasta de vanzare!!scuze, dar parca pute a " afacerea masinii de cusut sienger" . Sau cum fac iluzionistii, iti atrage atentia la telefonul C3 si ai in buzunar pixul lui cu inregistrare. Quote
Yoan11 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 eu nu cred sa fie adevarat asa ceva .... Quote
aelius Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 am eu tel dasta de vanzare!!Ai pe ma-ta ... sa-i deschidem socket pe 31337. Numai la prostii va bese mintea Quote
mihaibelu Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 si cat vrea colegul ala al lui taicatu pe telefonul respectiv? Quote
adi003user Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 parca iar vad tepari pe la obor cu nokia "dala" Quote
bogzzz Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Nu e nici o tzeapa,tel costa 200 eur nou la cutie! Face exact ce spune for16 . Quote
sexsexsex Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Ba mai dute tu in pula mea cu telefonul tau. Quote