emylian Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Am o intrebare , pentru cei cunoscatori de cauza..Am un prieten care a achizitionat de curand o tastatura de la Microsoft doar cu Product id-ul de pe spatele unor tastaturi.. nu a vrut sa imi spuna care este jocul. Cert este ca acum vrea sa ia un monitor si pentru asta a cerut Id-ul de la LCD-ul meu?Stiti cum asta? Quote
AhEaD Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Am o intrebare , pentru cei cunoscatori de cauza.. Am un prieten care a achizitionat de curand o tastatura de la Microsoft doar cu Product id-ul de pe spatele unor tastaturi.. nu a vrut sa imi spuna care este jocul. Cert este ca acum vrea sa ia un monitor si pentru asta a cerut Id-ul de la LCD-ul meu? Stiti cum asta? Aceeasi metoda postata de 1337 daca nu ma insel? Contactezi microsoft le spui ca ai un produs stricat inca in garantie, le dai un ID bun + o garantie "valida" si ei iti trimit alt produs. Quote
sandabot Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 http://rstcenter.com/forum/46154-social-engineering-method.rst Aici , o sa intelegi despre ce e vorba Quote
emylian Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 Multumesc frumos tuturor..Raman dator.. Quote
emylian Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 Stiu ca chestia asta e ilegala..Dar oare este vre-o metoda prin care sa te prinda? Quote
secure Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Stiu ca chestia asta e ilegala..Dar oare este vre-o metoda prin care sa te prinda?Acum serios, tu ce crezi? O fi greu? Quote
Rtrix Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 De ce te'ar cauta,pentru un mouse sau tastatura?Adica nu are de unde sa stie,ca amandoua sunt functionale Quote
aelius Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Stiu ca chestia asta e ilegala..Dar oare este vre-o metoda prin care sa te prinda?Pai unde le trimite, in deserul sahara sau pe adresa ta ? Puneti bre mana si cumparati, va complicati aiurea pentru un sobolan si o tastatura sau un monitor. Quote
aelius Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Nu e chestie de cautat ... e vorba de principii. Sunt convins ca nu te cauta pentru un sobolan.Ce diferenta e intre o cioara cu doua clase care fura si un roman cu doua facultati care se preteaza sa faca frauda pentru o tastatura sau un mouse ?Apropo ... thread-ul asta nu se incadreaza la categoria "Electronica". Quote
symboss Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ai dreptate tex,vroiam doar sa subliniez ca sansa sa te caute e mica. Quote
remuszica Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 si in ce consta acea garantie "valida"? Quote
MrRip Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 1. Este o metoda folositia de n-shpe mii de ori care INCA mai merge la multe firme mari, ce-i drept nu cum mergea inainte, de iti venea un produs la 2 saptamani ( ex. : Logitech s.a.). 2. Te poti arde urat daca nu faci cu cap manevra. Quote
Printu2008 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Pacat ca am luat ban pe 1337 :> , bless NytroDegeaba le ai daca nu sti ce sa faci cu ele , si nici n-ai macar o idee...Nu e metoda mea. Eu am tradus-o oarecum.Titlu e pus prea aiurea Quote
wildchild Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 on: frauda de orice fel nu prea este incurajata pe acest forumoff: Printu? Serios? Da ce-i baiu omule, n-ai gasit alt nickname disponibil? Quote
Printu2008 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Nu... in 2008, n-aveam alt nick in cap , asta e. Quote
digitalcore Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 nu mai merge acuma te intreaba magazinul si datele personale, daca nu pot contacta magazinul nu iti dau nimic, nu este numai microsoft noi faceam la kingmax asa... Quote
The_Arhitect Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 nu mai merge acuma te intreaba magazinul si datele personale, daca nu pot contacta magazinul nu iti dau nimic, nu este numai microsoft noi faceam la kingmax asa...Poate tie nu mai merge treaba cu Microsoft , dar eu am incercat acun 1 saptamana si a mers )ps. Trebuie sa ai si ceva experienta in acest domeniu. Quote
digitalcore Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 (edited) Poate tie nu mai merge treaba cu Microsoft , dar eu am incercat acun 1 saptamana si a mers )ps. Trebuie sa ai si ceva experienta in acest domeniu.au cerut produsul defect la schimb, suporta ei taxele, zi-mi exact pe PM unde "apelezi" tu si iti zic si eu unde am apelat pentru garantie (pentru ca produsul nu era trecut in drop-down-ul lor...) si cum faci cu buletinul la curier? ma refer numai la MSAsa este vrajeala de doi bani de la inceput ...poate mergea odata ...acum am incercat si nu mai merge 100 in mie garantat ca nu mai merge, cum nu mai merge nici cu periuta de dinti ti-am trimis PM cu sursa... Edited January 5, 2012 by digitalcore Quote
zbeng Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 cam veche metoda nu credeti ?? asa ceva mergea si la apple da numai pe eeuu , corectatima daca gresesc Quote