ShadowWhite Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Poate unii cunosc acest joc... poate altii nu.Explicatie: Eu voi incepe cu 3 cuvinte. Impreuna vom alcatuii o poveste.A fost odata,Acum continuati - 3 CUVINTE ! Quote
spider Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ce dracu deschide?i topicurile astea de rahat? Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ShadowWhite sper sa primesti ban.Topic de cacat. Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Nu e de cacat, jocu asta e pe o groaza de forumuri si e tare distractiv.Recunosc, nici eu nu as participa mai mult de 10 minute ))))))))))))))))Just killing time Quote
ShadowWhite Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 @ SpiderOFF: Aici e sectiunea pentru off topic asa ca pot posta ce vreau eu ON: continuare = insa el si Quote
DarkyAngel Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 prostul face spam(prin topicuri la discu?ii generale ) Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Nu e de cacat, jocu asta e pe o groaza de forumuri si e tare distractiv.Recunosc, nici eu nu as participa mai mult de 10 minute ))))))))))))))))Just killing timeAsta e forum de securitate nu de jocuri.ShadowWhite Sper sa primesti BAN ! Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ban 10 zile - 3 cuvinteSa-ti traiasca familia! Eu i-am tot dat warn-uri, il mai pandeam. Bine ca am scapat de labar. Quote
wildchild Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Eu i-am dat si rosu, ca sa aiba cazier. Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Asta e forum de securitate nu de jocuri.ShadowWhite Sper sa primesti BAN !Da ma e, da mai trebuie si diversitate si relatii intre membri.Daca tu vrei sa iti faci cunostinte si prieteni aici doar pentru securitate sincer nu vad de ce mai stai.E hilar, totusi socializezi nu?Nu are rost sa intram intr-o dezbatere pe tema asta, care is diferentele, cum ar trebui sa fie, etc...Tot ce zic e ca mai merge si o prostie denasta nu totul numai despre ./scan si g7df8g7f9d8gf98dg7fdg98f7g leet si mai stiu eu ce.Nu ca nu ar fi deja destul pe aici, dar asta era principiu Anyway, cool last 5 minutes, ma opresc cu offtopicu ca-l simt pe tex intr-o stare de conan barbaru Quote
jojo123 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ca parere personala, jocul ar fi fost OK daca incepea cu #include<stdio.h>nu era limita la 3 cuvinte si rezultatul se putea compila Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ca parere personala jocul ar fi fost OK daca incepea cu #include<stdio.h>si nu era limita la 3 cuvinteSa stii ca nu-i rea ideea Ar fi fost si on-tema-forumului Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Da ma e, da mai trebuie si diversitate si relatii intre membri.Daca tu vrei sa iti faci cunostinte si prieteni aici doar pentru securitate sincer nu vad de ce mai stai.E hilar, totusi socializezi nu?Nu are rost sa intram intr-o dezbatere pe tema asta, care is diferentele, cum ar trebui sa fie, etc...Tot ce zic e ca mai merge si o prostie denasta nu totul numai despre ./scan si g7df8g7f9d8gf98dg7fdg98f7g leet si mai stiu eu ce.Nu ca nu ar fi deja destul pe aici, dar asta era principiu Anyway, cool last 5 minutes, ma opresc cu offtopicu ca-l simt pe tex intr-o stare de conan barbaru Jocuri pe forum 3 cuvinte daca prin asta intelegi sa faci prieteni, atunea ai probleme grave. Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Jocuri pe forum 3 cuvinte daca prin asta intelegi sa faci prieteni, atunea ai probleme grave.Nu o lua asa dramatic, ma refeream strict la destindere, relaxare, socializare, cum vrei so iei.Nu ma refeream ca te limitezi la asta sau asa mai departe, hai ca nu are rost facem polemica degeaba si fara rost si ne luam caziere degeaba ))peace, have phun Quote
tjt Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ca parere personala, jocul ar fi fost OK daca incepea cu #include<stdio.h>nu era limita la 3 cuvinte si rezultatul se putea compilaE o idee buna . Ar fi interesant ca sa se aleaga un limbaj de programare si fiecare sa scrie cate un rand de cod. Quote
denjacker Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 E o idee buna . Ar fi interesant ca sa se aleaga un limbaj de programare si fiecare sa scrie cate un rand de cod.tot la int main() { printf ("TROLOLOLOLOLOL \n", "U MAD BRO ?!"); return 0; }s-ar ajunge ... Quote