Acidripp Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 ACEASTA NU ESTE O GLUMA! Avand in vedere ca am lucrat in presa ca fotograf, am reusit sa iau legatura cu purtatorul de cuvant de la IPJ Timis si mi-a confirmat stirea, in aceasta secunda TK e la DIICOT Timisoara, retinut.Un hacker, cunoscut ca TinKode, a fost ridicat, mar?i, de anchetatorii români, pentru spargerea serverelor Armatei SUA, NASA ?i Pentagonului, scrie Mediafax.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: Hacker român re?inut. Acuza?ia: a spart servere folosite de US ARMY, NASA ?i PENTAGON | REALITATEA .NET
aelius Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) bullshit, chiar azi noapte parca am vorbit pe ym cu el. Edited January 31, 2012 by aelius
Acidripp Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 (edited) azi dimineata a fost arestat in TM, jur! acum e la DIICOT, acum ma imbrac si merg acolo... postez si poze cand ma intorc[L.E.] Se pare ca e deja in drum spre Bucuresti Edited January 31, 2012 by Acidripp
tester123 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Procurorii Direc?iei de Investigare a Infrac?iunilor de Criminalitate Organizat? ?i Terorism – Structura Central? efectueaz? cercet?ri fa?? de o persoan? în vârst? de 20 de ani, din municipiul Timi?oara, sub aspectul s?vâr?irii infrac?iunilor de acces f?r? drept la sisteme informatice, prin înc?lcarea m?surilor de securitate ?i în scopul ob?inerii de date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic ?i perturbarea grav? a func?ion?rii unui sistem informatic, prev. de art. 42 alin. 1, 2, art. 44 alin. 2 ?i art. 45 din Legea nr. 161/2003. În sarcina învinuitului se re?ine c? a lansat atacuri informatice ?i a accesat f?r? drept mai multe servere apar?inând armatei Statelor Unite ale Americii, în scopul ob?inerii de date confiden?iale, pe care le-a copiat ?i transferat în mod neautorizat în propriul sistem informatic. Învinuitul a procedat la postarea ?i divulgarea respectivelor date informatice c?tre public prin intermediul unui jurnal tip blog ?i pe un site web. Prin acela?i mod de operare, învinuitul a compromis ?i server-ul web apar?inând National Aeronautics and Space Administration (N.A.S.A.).Sursa: Comunicat de presa -31.01.2012
Cheater Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 WTF, vuiesc posturile TV cu stirea asta la News Alert...Dupa acuzatii el pare sa fie.Hai sa ne pregatim pe protest, dupa modelul "Free GIGI". Mai in gluma, mai in serios, putem face asta, eu ma bag.PS: sper sa aibe suficient noroc incat arestarea sa fie doar pt intimidare intr-o negociere ulterioara.
Nokia94 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) E la diicot. Edited January 31, 2012 by Nokia94
shaggi Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Acum am vazut si eu si am intrat sa va intreb dar se pare ca e deja postat:)Ce plm au avut cu el ca el mereu raporta si nu facea rau:(Sa le bag pula pe gat la astia cu nasa lor.Futule morti-n gat.Free TK!!!!!
Mircea88 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Daca nu au dovezi ca el a fost o sa se faca de ras.
tester123 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Daca nu au dovezi ca el a fost o sa se faca de ras.Tu crezi ca aia te salta fara dovezi ? Stai tu linistit...si nu mai visa.Oricum, e posibil sa scape doar cu o amenda...destul de mare
daatdraqq Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Daca e adevarat , a fost sifoneala 100% .
Mircea88 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Tu crezi ca aia te salta fara dovezi ? Stai tu linistit...si nu mai visa.Oricum, e posibil sa scape doar cu o amenda...destul de mare Da el a postat pe blog ca a spart x si y ca intrat nu stiu unde, dar poate nu el a facut totul... mai trebuie dicotul sa aiba dovada ca el a si facut astea,pt asta e la audieri.
phreak Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 tester, in romania se aresteaza preventiv de multa vreme doar ca sa aiba presa stiri si sa sperie toti prostii. Deci eu unul n-as fi atat de sigur.Din comunicatul de presa nu reiese nimic mai mult decat ca e suspectat si se cerceteaza.
-Brutus- Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Era de astept acest lucru, vezi declaratiile lui basescu
Acidripp Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 (edited) Hacker român ce a atacat serverele armatei SUA, NASA ?i Pentagonului, ridicat de DIICOT - Mediafaxn hacker, cunoscut ca TinKode, a fost ridicat, mar?i, de anchetatorii români, pentru spargerea serverelor Armatei SUA, NASA ?i Pentagonului, autorit??ile judiciare americane fiind implicate în investigarea acestui caz, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.Hackerul TinKode are 20 de ani, el urmând a fi audiat, mar?i, la Direc?ia de Investigare a Infrac?iunilor de Criminalitate Organizat? ?i Terorism (DIICOT)-Serviciul teritorial Timi?oara.Tân?rul e suspectat c? atacat serverele Armatei Statelor Unite, ale NASA (National Aeronautics and Space Administration) ?i Pentagonului (sediul central al Departamentului Armatei), spun sursele citate."Procurorii Direc?iei de Investigare a Infrac?iunilor de Criminalitate Organizat? ?i Terorism - Structura Central? efectueaz? cercet?ri fa?? de o persoan? în vârst? de 20 de ani, din municipiul Timi?oara, sub aspectul s?vâr?irii infrac?iunilor de acces f?r? drept la sisteme informatice, prin înc?lcarea m?surilor de securitate ?i în scopul ob?inerii de date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic ?i perturbarea grav? a func?ion?rii unui sistem informatic", precizeaz? DIICOT, într-un comunicat remis agen?iei MEDIAFAX.Potrivit DIICOT, tân?rul ar fi lansat atacuri informatice ?i ar fi accesat f?r? drept mai multe servere apar?inând armatei Statelor Unite ale Americii, în scopul ob?inerii de date confiden?iale, pe care le-ar fi copiat ?i transferat în mod neautorizat în propriul sistem informatic.Hackerul a procedat la postarea ?i divulgarea respectivelor date informatice c?tre public prin intermediul unui jurnal tip blog ?i pe un site web."Prin acela?i mod de operare, învinuitul a compromis ?i server-ul web apar?inând National Aeronautics and Space Administration (NASA). În sarcina învinuitului se mai re?ine c? a accesat în mod neautorizat, lansând atacuri informatice asupra sistemului informatic ?i paginii de web apar?inând Guvernului SUA, respectiv Departamentului de Ap?rare - Pentagon", spune sursa citat?.În acest scop, tân?rul a conceput un program/aplica?ie informatic?, pe care l-a ?i oferit spre comercializare pe blog-ul personal, unde a postat ?i o înregistrare video care a surprins atacurile informatice exercitate asupra site-ului oficial al administra?iei americane."Prin activitatea infrac?ional?, s-a produs blocarea temporar? a sistemelor informatice atacate, restric?ionându-se astfel accesul la acestea ?i perturbându-se în mod grav buna lor func?ionare", arat? procurorii DIICOT, care subliniaz? c? au colaborat în investigarea cazului cu autorit??ile judiciare americane - FBI ?i cu reprezentan?ii NASA.Cercet?rile sunt efectuate cu sprijinul ofi?erilor de poli?ie judiciar? din cadrul DCCO, iar suportul tehnic ?i de informa?ii este asigurat de c?tre DOS.[L.E.] ia uitati-va la headline-ul de pe Gandul: http://www.gandul.info/ Edited January 31, 2012 by Acidripp
tester123 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Acuma , o intrebare . Vreti si voi faima baieti ? merita ?LE: bine , sunt 2 intrebari
Nokia94 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Era de astept acest lucru, vezi declaratiile lui basescuCine e ala din poza??
-Brutus- Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Este simplu, vor mai fi si alti ridicati acum are statul nevoie de ei. Cine e ala din poza??Nu stiu
ripoff Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Era de astept acest lucru, vezi declaratiile lui basescuMda base zicea ceva de genul sa lucreze hackeri pentru guvern...Poate l-au luat sa-l angajeze (bad joke) ;Free TK
Acidripp Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 Cine e ala din poza??nu e el, am vorbit cu toti fotografii din TM, n-a fost nimeni sa faca poze, pozele regasite pe siteuri sunt de arhiva
wildchild Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Da mai trebuia s? fie arestat devreme ce a primit job mega-bine pl?tit? aka 60k/lun?. Devreme ce l-a angajat cine ?tie cine, e de în?eles c? s-a ajuns la în?elegerea c? el nu mai face pe hackeru, a?a c? nimeni nu-l mai vâneaz?(a?a ar fi logic). Sau a min?it cu nesim?ire.edit: Cern?ianu Manole Razvan. Parc? a mai postat careva numele acesta pe forum ?i l-a ?ters tinchii Edited January 31, 2012 by wildchild
begood Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) vaiiiiiiiii tinky nu mai e printre noisunt curios cine-i bietul ?ap Edited January 31, 2012 by begood
-Brutus- Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Imagini cu elL.ENu este el, imi cer scuze pentru greseala. Ziaristi puli. Edited January 31, 2012 by -Brutus-