Jump to content
MatriX

FREE -> METODA 5-10$ pe zi din coduri CAPTCHA

Recommended Posts

Posted

Mda. Am incercat si eu acum vreo 2-3 saptamani, dar m-am lasat! :)) Puteti sa va inregistrati pe megatypers(dot)com cu urmatoarele coduri de invitatii:

1. FAE

2. FAF

3. FAH

4. FAJ

5. FAK

6. FAM

7. FAP

8. FAR

9. FAT

(sper ca nu e nici o problema ca le postez, eu oricum nu mai folosesc contul pentru ca pentru 200$ pe luna tre' sa stai in jur de 7-8 ore in fata pc-ului sa scrii captcha-uri incontinuu)

Bafta si nervi de otel! :D

Posted
Mda. Am incercat si eu acum vreo 2-3 saptamani, dar m-am lasat! :)) Puteti sa va inregistrati pe megatypers(dot)com cu urmatoarele coduri de invitatii:

1. FAE

2. FAF

3. FAH

4. FAJ

5. FAK

6. FAM

7. FAP

8. FAR

9. FAT

(sper ca nu e nici o problema ca le postez, eu oricum nu mai folosesc contul pentru ca pentru 200$ pe luna tre' sa stai in jur de 7-8 ore in fata pc-ului sa scrii captcha-uri incontinuu)

Bafta si nervi de otel! :D

Asta e metoda baieti :) dar eu zic ca nu se merita, sper sa nu ma injure cel care a facut topicul insa pt a face niste bani ok, trebuie sa pierzi mult timp in fata pc-ului facand doar chestia asta.

Posted
Am scris niste coduri de-an pulea si mi le-au contorizat ca fiind bune. Daca scrii numai o litera/cifra din cod la fel. Cam dubios :-?

Exact asta am observat si eu. Munca de indian subnutrit :)), nu e nimeni chiar asa de muritor de foame. Si sa faci cheta pe strada in 8 ore faci banii aia si iti mai ramane de o bere.

Posted

Am mai zis odata, are doar 10 INVITATII ! Dupa cum se vede le-a dat deja ! Nu mai tot cereti aiurea, am lasat si eu 10, mai sunt valabile vreo 5, nu stau acuma sa ma uit care, alege de acolo ! Intelegeti sunt doar 10 invitatii / CONT !!!

Posted
Am mai zis odata, are doar 10 INVITATII ! Dupa cum se vede le-a dat deja ! Nu mai tot cereti aiurea, am lasat si eu 10, mai sunt valabile vreo 5, nu stau acuma sa ma uit care, alege de acolo ! Intelegeti sunt doar 10 invitatii / CONT !!!

Inca cateva invitatii:

G57, MQ2, MQ3, MQ4, MQ5, MQ6, MQ7, MQ8, MQ9, MQA, MQB

Astept astazi sa vad daca face plata. Am 3.01$

Grand Total:

Correct: 2747

Incorrect: 2

Total: 2749

Posted

Imi tot zice updating si gaseste captcha foarte greu... cred ca daca se pot scoate bani din asta e prin referrali, in niciun caz prin munca corecta ca nu-ti ajunge nici de ciunga, si nu orbit... din aia ieftina. Apropo, din cate stiu eu exista ceva software care rezolva captcha automat, nu se poate folosi aici?:-??