Zasmoker Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Exista programe de recuperare dar poti la fel de frumos sa folosesti un program si sa stergi absolut tot de pe hard si presupun ca nici nu mama softului de recuperare nu poti sa scoti nimic din el. ( am incercat cateva programe si nu am reusit sa recuperez nimic dupa folosirea unui program de "complete erase" ) Dar din nou poate gresesc.Cheers o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
against_modern_football Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 haideti ca am aflat. Criptezi o partie intr-o alta partitie de truecrypt. Si au supt-o Nu cred ca e nevoie de tutorial@za.. : informatia ramane acolo atata timp cat nu e rescrisa. Cand e stearsa nu e rescrisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyyy Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Eraser Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 @against_modern_football seems legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiP Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Adevarul e ca nu prea poti sa iti stergi tot ce ai pe hard disk...pot fi recuperate(mai greu) cu rabdarea si uneletele necesare.Deci daca e sa te prinda si sa iti gaseasca probe pentru instanta o sa aibe destule.Nu am auzit de nimeni care sa fi reusit sa scape(probabil pentru ca nu au fost prinsi ).Totusi cred ca cel mai usor mod de a "hacke-ui" fara urme este (pe langa tunneling si altele) sa rulezi pe o versiune live a sistemului de operare(ex.:Backtrack). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oake Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Exista programe de recuperare dar poti la fel de frumos sa folosesti un program si sa stergi absolut tot de pe hard si presupun ca nici nu mama softului de recuperare nu poti sa scoti nimic din el. ( am incercat cateva programe si nu am reusit sa recuperez nimic dupa folosirea unui program de "complete erase" ) Dar din nou poate gresesc.Cheers o/Am incercat circa 3-4 programe pentru recuperarea datelor pierdute/sterse si nu am reusit cu ele. Am zis ca sar putea sa fie o prostie, dar aveam in gand si ideea ca ei sar putea sa aibe ceva chiar bun pentru a recupera si nu e de gasit pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Intrebarea e cine plm se chinuie sa alerge dupa copchii cu stealere pe net? Tutoriale? Vine garda la voi de nu scuipati si ce ati mancat acuma o luna.))))))) Exact, deci lasati vorbele , asculati de "uni" patiti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varlan Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Wow ...bun tutorialu dar daca vine cei de la DIICOT nu stau ei dupa tine sa suni avocat pau tavalit pe jos si acolo ramai .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr1ck* Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Fara un mandat si un motiv intemeiat nu vin cei de la DICOT.Fratele meu lucreaza la DICOT. Daca au venit cei de la DICOT esti mancat:)) Politia jandarmeria = 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
napoletanii Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 eu folosesc deepfreez si un stick fara carcasa ( care se rupe cu 2 degete ) metoda e testata de mai multi oameni care au fost ridicati, tinuti 2 zile respectiv 4 ( sambata si duminica nu se pune ) si au fost eliberatiedit: nu prea am incredere in programele de criptare Link to comment Share on other sites More sharing options...
highestdcm Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Nu mai am rabdare sa citesc toate cele 7 pagini, daca s-a mai zis, scuze.. dar ....use PGP:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3motion Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 fugi de rupi pamantul:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dang3r1988 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 voi credeti ca aia care sparg usi se vor uita la cafeaua voastra:))fraza asta este f;f criminala si app certiti prima data mandatul de perchezitie sarputea sa nu aiba sa intamplat si asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
noVaLue Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Te razi frumos la fundulet, pentru ca nu sti de cate ori va cadea sapunelul la bulau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giv Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Bune explicatiile dar sa nu incurajam frauda.Odata intrat pe mana politiei este cam greu de scapat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Sau va luati o usa ca aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Poate mascatii nu trec de usa asta dar in mai putin de 12 minute ti-o deschid fara sa fac daune usi sau peretelui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Poate mascatii nu trec de usa asta dar in mai putin de 12 minute ti-o deschid fara sa fac daune usi sau peretelui.Da raule? Cum deschizi tu usa cu cheia in ea? Cum dai retragi pivotii de siguranta din perete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Da raule? Cum deschizi tu usa cu cheia in ea? Cum dai retragi pivotii de siguranta din perete?spargi peretele Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Nu e vorba de fugit, dar ai timp destul sa iti stergi dovezile sau sa le ascunzi. In plus nu te poate acuza nimeni ca ai o usa greu de spart:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Voi marilor infractori, camatari, proxeneti, dealeri, carderi si restul "jmecherilor"Daca ar fi sa lucrati voi legal ca oricare alta persoana, nu credeti ca acest topic nu ar fi existat?De ce sa stai cu memory stick-ul infipt in cur de teama ca vine politia cand ai putea sa dormi linistit noaptea?Intr-o tara normala acest thread nu ar fi existat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Voi marilor infractori, camatari, proxeneti, dealeri, carderi si restul "jmecherilor"Daca ar fi sa lucrati voi legal ca oricare alta persoana, nu credeti ca acest topic nu ar fi existat?De ce sa stai cu memory stick-ul infipt in cur de teama ca vine politia cand ai putea sa dormi linistit noaptea?Intr-o tara normala acest thread nu ar fi existat.tin sa te contrazic aici: pariez ca in tarile pe care le consideri normale exista discutii de genu.Sau m ai rele.Vezi ''.onion''Suntem departe de a fi cei mai destepti/cinstiti/onesti/bogati,dar la fel de departe de a fi cei mai prosti/rai/saraci/infractori! (ca natie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellScream Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 o incarcatura exploziva conica pe clanta= free pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3st Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 "Deschide fa usa...ca te cauta pe tine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Care nu se simte in iguranta ar trebui sa isi puna o usa de asta de seif ca ati vazut ca pana si pe aia mai rezistenta tot o distrug aia un pic:http://www.pssst.ro/poze/10%2008/door.jpgLa usa asta sa-i puneti pe aia doi din film sa v-o sparga. Link to comment Share on other sites More sharing options...