aditzahk Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 cum spune si topicul, vand 2 root-uri ADEVARATE! poti face absolut orice, adik : flood,spam,scan, etc... adminul la ambele root-uri nu s`a mai loghat de aproximativ 1 an. PM cine e interesat.[root@tomcat ~]# w 08:43:39 up 1426 days, 2:32, 0 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT[root@tomcat ~]# cat /proc/cpuinfoprocessor : 0vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2386.748cache size : 512 KBphysical id : 0siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4775.19processor : 1vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2386.748cache size : 512 KBphysical id : 0siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4772.35processor : 2vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2386.748cache size : 512 KBphysical id : 3siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4772.13processor : 3vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2386.748cache size : 512 KBphysical id : 3siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4772.13[root@tomcat ~]#[root@bind-master ~]# w 08:51:16 up 939 days, 19:15, 0 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT[root@bind-master ~]#[root@bind-master ~]# cat /proc/cpuinfoprocessor : 0vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2388.582cache size : 512 KBphysical id : 0siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4779.00processor : 1vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2388.582cache size : 512 KBphysical id : 0siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4775.90processor : 2vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2388.582cache size : 512 KBphysical id : 3siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4776.03processor : 3vendor_id : GenuineIntelcpu family : 15model : 2model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHzstepping : 7cpu MHz : 2388.582cache size : 512 KBphysical id : 3siblings : 2core id : 0cpu cores : 1fdiv_bug : nohlt_bug : nof00f_bug : nocoma_bug : nofpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 2wp : yesflags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cidbogomips : 4776.17[root@bind-master ~]#
MarioFinutz Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 ia dai ma si tu wget sau uname -a cat /etc/issue sa vedem si noi ce busybox e )) sau din ala zapacit de nu stie comenzile ) sau cel mai simplu dai reboot kill -9 -1 sa vezi ca nu pateste nimica Asa ca ma bag peste tine ... Vand rooturi Mailuri rdp smtp nologine ieftine id tradegameover fac print la tot ce doresti si dau chear si inainte
aditzahk Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 (edited) @MarioFinutz fix aici te-i gasit sa postezi? sau itzi e ciuda ca n-ai si tu asha ceva?! Cu ce ocazie sa-ti arat eu tzie comenzile alea? Stai pe mIRC, nu? Desteptaciunea ta de "mIRCAR" te da de gol EDIT: MarioFinutz is ~TmD@MarioFinutz.users.undernet.org * The BestMarioFinutz on #fata-de-la-miezul-noptii +#beat.down @#drop @#DiGiTaL #fantezii MarioFinutz using *.undernet.org The Undernet UnderworldMarioFinutz is away: Sa`mi Suge`ti Pula Fani Mei !!!MarioFinutz is logged in as MarioFinutzMarioFinutz has been idle 50hrs 42mins 6secs, signed on Sun Apr 01 23:57:29mariofinutz End of /WHOIS list.aveam dreptate... am zis eu ca ceva nu e in regula cu limbajul tau... -.-' Edited April 4, 2012 by aditzahk
MarioFinutz Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Daca Te Uiti Mai Bine Vezi Cat Esti De Prost !! Folosesc Mircul De Acum 12 Ani .. A Tu Nici Nu Stiai De Internet !!! Da E Greu Mai Ales Ca Atunci Erau Computere 486 si 868 si parca si Pentium 1 Ca Era Puterea Si Uitam Vrei Sa Stau Pe Facebook ? Vezi ca la whois nu ai vazut calumea !! iti arat eu !! TheBestTmG is ~Mario@MarioFinutz.users.undernet.org * The BestTheBestTmG on @#geekz @#Dang3r0uS @#RooT-Hack +#r.o.o.t @#helproot @#fata-de-la-miezul-noptii @#Mata +#Defender @#OnlyTrade @#drop +#BlackJack A tu stai pe #romania si sigur pe #sexx ... da asa se intampla de multe ori ... e pacat daca nu recunosti .... !! Cei care doresc roote Dau roote gratis celor care imi dau add si imi zic in mesaj pentru root gratis !! si nu o sa fiti dezamagiti .. anunt valabil doar 3 zile !!! si rog pe toti cei care ma contacteaza dupa ce primesc sa si posteze ca nu sunt arzoi !!!
PassaMan Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Degeaba rootezi tu si spargi daca esti un cocalar care are sufixul numelui finutz , si pune la inceputul fiecarui cuvant litera mare, degeaba ai net de 12 ani daca nu sti sa il folosesti cu cap si risti puscaria , degeaba ai peste 30 de ani daca o arzi pe un forum ca asta si incerci sa faci niste bani. Imi cer scuze pentru off topic. Succes la vanzari.
aditzahk Posted April 5, 2012 Author Report Posted April 5, 2012 (edited) Cei care doresc roote Dau roote gratis celor care imi dau add si imi zic in mesaj pentru root gratis !! si nu o sa fiti dezamagiti .. anunt valabil doar 3 zile !!! si rog pe toti cei care ma contacteaza dupa ce primesc sa si posteze ca nu sunt arzoi !!!Pana acum tot cautai sa vinzi, acum dai gratis? wtf?! nici tu nu stii defapt ce vrei:) Si vorbind de mirc, daca tot te intereseaza cine sunt /w blade .@PassaMan In primu rand itzi multumesc, iar in al 2-lea rand nu are rost sa-ti bati capul cu el, Trebuie sa-l crezi si pe el ca doar atat poate.. Edited April 5, 2012 by aditzahk
nSnoopy Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Degeaba rootezi tu si spargi daca esti un cocalar care are sufixul numelui finutz , si pune la inceputul fiecarui cuvant litera mare, degeaba ai net de 12 ani daca nu sti sa il folosesti cu cap si risti puscaria , degeaba ai peste 30 de ani daca o arzi pe un forum ca asta si incerci sa faci niste bani. Imi cer scuze pentru off topic. Succes la vanzari.Asa si tu ii iei apararea hecarului aditza care nu e deloc cocalar(adik,loghat,asha,tzie,itzi)Cuvintele din paranteze nici nu sunt cuvinte de cocalariAsa ca nu mai lua tu apararea la toti cocalarii si lasa-i sa isi vada de treburile lor
aditzahk Posted April 5, 2012 Author Report Posted April 5, 2012 (edited) Asa si tu ii iei apararea hecarului aditza care nu e deloc cocalar(adik,loghat,asha,tzie,itzi)Cuvintele din paranteze nici nu sunt cuvinte de cocalariAsa ca nu mai lua tu apararea la toti cocalarii si lasa-i sa isi vada de treburile lorLOL! In limbajul tau de copil prost, cuvintele (asha,tzie,itzi..etc) sunt scrise de cocalari ? Da-ti un glontz in cap ! Edited April 5, 2012 by aditzahk
blabla321 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 LOL! In limbajul tau de copil prost, cuvintele (asha,tzie,itzi..etc) sunt scrise de cocalari ? Da-ti un glontz in cap !In al meu da.
MarioFinutz Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Toti care vor roote sa` imi dea add pe id`ul tradegameover si sa scrie pentru root gratis si ii voi lasa pe privat 1 2 roote !! Blade .... doar stii ca esti un lake ..... chear tu si team`ul tau ... o adunatura de copii cu bube in cap care stati la asl ... iar nick`ul asta il am de 12 ani si nu am de gand sa il schimb sau sa imi fac nu stiu cate usere 1 si bun 2 id`uri si bune ! cel personal si cel pentru cei care doresc sa ia ceva !!!
speedys Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Pai MarioFinutz in aia "12 ani" ai tai de net, nu ai invatat sa deschizi un topic nou in care sa-ti postezi tu ofertele tale?te bagi in topicul lui cu comentarii care nu-si au rostul iar apoi faci tu "oferte" si mai presus mai faci si p.. mare.Acuma mai dai si gratis? Ps:te faci de cacat!
SmileyTavy Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 bai, fata de altii de pe aici care dau tzepe, MarioFinutz chiar nu da tzepe si va recomand sa luati de la el. Mai ales ca ofera si suport la ceea ce da.Si mie mi-a dat aseara un root de scan (id: smartzone_ro).Recomand cu placere pe MarioFinutz pentru calitatea serviciilor care le ofera.Spor la "pescuit"
blabla321 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 bai, fata de altii de pe aici care dau tzepe, MarioFinutz chiar nu da tzepe si va recomand sa luati de la el. Mai ales ca ofera si suport la ceea ce da.Si mie mi-a dat aseara un root de scan (id: smartzone_ro).Recomand cu placere pe MarioFinutz pentru calitatea serviciilor care le ofera.Spor la "pescuit"A da? ca va da cate un root il recomandati nu ? Dar nu spuneti ca, vrea banii inainte pe "conturi" de LR(care e frauda informatica..) si ca arde lumea de coduri de 5 euro orange ?
Cril Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 #fata-de-la-miezul-noptii ))))Degeaba aveti acces la servere daca le folositi pentru scan/e-mech/bnc-uri. ScriptGrannies.
SmileyTavy Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Uitati aici root ADEVARAT primit de la MarioFinutz.47 de procesoare!!!Daca vreti si voi, cereti, mai are astfel de "frumuseti" la preturi super bune.