Jump to content
Guest []kw3rln

a venit vara

Recommended Posts

Guest []kw3rln
Posted

am montat niste coolere, din moment ca calculatoarele sunt in camera de langa birou si nu aud nici un zgomot

temperatura laptop i5: hd 41, proc ~90% non-stop 45

temperatura pc i7: hd 32, proc 32, gpu 42

temperatura mini pc: hd 38,proc 42

43686411015188775426.jpg

post-1-14519442515458_thumb.jpg

Guest []kw3rln
Posted

nu o luati in serios..e la caterinca facut totul

da..e hulk lipit pe sursa si tine routerul

Guest []kw3rln
Posted

astea nu sunt servere..sunt calculatoarele personale pe care lucrez

Guest Kovalski
Posted

frumos rack :)

dar cred ca un aer conditionat ar rezolva problema in acea camera cu conditia sa mearga non stop.

eventual 2 ventilatoare mai mari...

Guest []kw3rln
Posted
frumos rack :) dar cred ca un aer conditionat ar rezolva problema in acea camera cu conditia sa mearga non stop. eventual 2 ventilatoare mai mari...
prea multe batai de cap cu aer conditionat...si nu e nevoie ..niste coolere amarate au rezolvat problema

am facut gaura prin perete la camera mea si vin 3hdmi-uri la monitoare..si nici nu am pb cu zgomotul.. ca sunt bolnav psihic..aud zgomot de cooler si o iau razna

Posted
kw3rln;364077']prea multe batai de cap cu aer conditionat...si nu e nevoie ..niste coolere amarate au rezolvat problema

am facut gaura prin perete la camera mea si vin 3hdmi-uri la monitoare..si nici nu am pb cu zgomotul.. ca sunt bolnav psihic..aud zgomot de cooler si o iau razna

Atunci nu ai rezista nici 5 minute la mine :))

Posted

La mine s-a dus uleiul de la coolerul sursei (iar) si dupa ce l-am schimbat si l-am montat la loc (tot PC-ul), am observat ca scoate un sunet in plus si am zis ca decat sa-l desfac iar mai bine dau muzica mai tare si-l ignor. Nu stiu cum e-n iad dar cred ca la mine e mai cald.