JerryCo Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Ediverse.Net are scopul de a tine lumea la curent cu tot ce e nou in industria muzicala (single-uri noi, videoclipuri, evenimente s.a.m.d) , programe pc/software cele mai jocuri aparute si o mica sectiune dubstep blogul este creat pe data de 18.09.2012 As vrea sa stiu si eu opinia voastra despre acest blog ?P.S : fara offtopic vreau doar pareri Multumesc !Site: Ediverse.NetFacebook: https://www.facebook.com/ediverse.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOF Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Alege-ti o nisa. Si jocuri si programe si Jean de la Craiova. Nu se pupa de nici o culoare . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 in primu rand nu promovez manele:)si am ales mai multe "nise" pentru a atrage cati mai multi vizitatori ..multi cauta un blog cu multiple categorii:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOF Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Chestia cu Jean de la Craiova era o ironie. Ori iti faci un blog personal, unde scri despre ce te taie capul, intr-un mod subiectiv, ori iti faci un blog nisat, despre un anumit domeniu. Nu vad eu cum vei creste tu, cand trebuie sa te bati si cu aia de pe nisa de muzica si cu aia de pe nisa de programe si cu aia de pe nisa de jocuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) @EOF: Lasa-l sa-si faca damblaua. @Jerry: bafta frate.Citez: 1 comment on this post.JeeryCo:September 20th, 2012 at 18:52l-am terminat de ceva vreme e cel mai tare joc:x si app ediverse.net frumos review frumos structurat nota 10:x Isi da singur comment )) Edited September 20, 2012 by J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 stiu ca era o ironie:)pe de o parte ai dreptate ....blogul nu e facut numai pentru mine abia e deschis o sa am cate un membru care se va ocupa de categoria lui in parte:)cum ai spus tu singur nu am am cum sa ma bat pe toate domeniile:)mersi de sugestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 (edited) @J : multumesc:)si topicul era al colegului:)am zis ca se ocupa mai multi de el nu numai eu:) dar acum fiecare cuu parerea lui:) Edited September 20, 2012 by JerryCo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 wtf ? De ce titlul arata de parca a fost scris de un cocalar care nu stie ce`i un foc ? * Cred ca esti cocalar in secret. Nu te mai stradui cu scrisul, revino in lumea t@. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 as dori sa fac o mica rectificare..in footerul tau scrie Template by Ediverse.Net asa ca....de curiozitate m-am uitat in sursa paginii si ce sa vezi:)) templateul nu-ti apartine, poarta numele de epione si se gaseste gratuit aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 mai bine ma duc la biserica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Mai are cineva nevoie de hellas ? Am niste greturi de dimineata .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu_mac Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Salut. Vezi ca la stirea "Soc,Angelina Jolie este pe moarte" ai scris cu negru pe fond negru si nu se vede nimic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 Salut. Vezi ca la stirea "Soc,Angelina Jolie este pe moarte" ai scris cu negru pe fond negru si nu se vede nimic...oke o sa verific nu scriu numai eu articolele:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 (edited) as dori sa fac o mica rectificare..in footerul tau scrie Template by Ediverse.Net asa ca....de curiozitate m-am uitat in sursa paginii si ce sa vezi:)) templateul nu-ti apartine, poarta numele de epione si se gaseste gratuit aicida tema e gratuita:) nu e facuta de mine:)toti isi modifica Template de la blog Edited September 21, 2012 by JerryCo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 (edited) wtf ? De ce titlul arata de parca a fost scris de un cocalar care nu stie ce`i un foc ? * Cred ca esti cocalar in secret. Nu te mai stradui cu scrisul, revino in lumea t@.fiecare scrie cum doreste si ce e ciudat in titlu ? si nu sunt cocalar dar in loc sa judeci pe alti ar trebui sa te privesti singur:)la profilu tau , locatia ta este : in mata cred ca asta spune multe despre lumea ta;) Edited September 21, 2012 by JerryCo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 Mai are cineva nevoie de hellas ? Am niste greturi de dimineata ....daca ai greturi iti recomand sa te eviti subiectul:)....am cerut fara offtopic;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 mai bine ma duc la bisericacred ca ai postat doar de dragu de a face un post;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrdmafia Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 eu nu inteleg ceva... Ediverse.Net Powered by Wordpress. Template by Ediverse.Net . dc ai pus template by ediverse.net daca tema e free de pe net? .. poftim tema > WordPress › Epione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrdmafia Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 ahh.. scz diablo666 ca m-am bagat peste postul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 @JerryCo, felicitari, ai reusit performanta sa obtii 5 warnuri consecutive plus un ban de 30 de zile!Tine-o tot asa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreinick05 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Frate...Nu ai cum sa scrii muzica, programe apoi games. alege-ti o limba, nu mai scrie in romgleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorski Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 1. Ma dor ochii de la contrastul ala de portocaliu aprins cu alb si negru/gri/ce ma-sa o fii si ala...2. Slider-ul ala se misca prea repede.3. Invata sa scrii corect(ex: aboneaza-te, nu "aboneazate")4. Pune spatiu mai mult intre liniile de text daca vrei ca omul sa poata citii ce ai scris tu acolo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ma, voi nu vedeti ca labarul ce a deschis threadul are ban ? )Arata ca troscotul de pe santul curului site-ul ala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...