G4b0r Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 (edited) Caut parteneri pentru un proiect gaming ce consta in:- Site wordpress pentru anunturi gaming, resurse, concursuri .- Forum vbulletin 4 pentru diverse discuti .Caut oameni experimentati in:- vBulletin sau wordpress (daca stiti amandoua, un plus pentru noi)- Oameni seriosi care se tin de cuvant- Oameni care pot veni cu ceva nou, propuneri pentru site si structura forumului . Edited November 11, 2012 by G4b0r Quote
greenie Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Cand o sa faci forumul sa ma contactezi, te ajut cu staff, activitate, posturi, idei, etc. Quote
trollophile Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Sa spunem ca m-as oferii sa te ajut.Daca tu nu ai bani de webhost, cum crezi tu ca vei reusii sa cumperi o licenta de vbulletin ? Quote
mariuss615 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Tu nu ai nici m?car webhost ?i cau?i parteneri? F?r? un buget cu dou? zero-uri, din partea ta, nu v?d cum v-a rezista proiectul t?u de gaming mai mult de 3luni. Nu totul se rezum? la un wordpress ?i un vbulletin. Pe lâng? partea financiar? trebuie s? existe pasiune pentru ceea ce faci, iar la cum ai pus problema în postul t?u nu v?d a?a ceva. Sfatul meu este s? te al?turi unui site deja creat sau s?-?i revizuie?ti ideile. Am ceva activitate în domeniu ?i cred c? te pot ajuta dac? îmi vei da un pm cu un plan de "b?taie" concret. Quote
G4b0r Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 Licenta vBulletin o am cumparata deja .Vreau ca si partenerul meu sa contribuie cu ceva, de acea dorest ca el sa cumpere un webhost mai bun cu minim 3 euro lunar . Quote
Bebe Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Licenta vBulletin US $249.00 si host de 3 eur? Zi ca ai nulled si gata.Un sfat prea multe rahaturi legate de "gaming" nu iese nici o pl decat la site-urile vechi cu useri multi. Quote
G4b0r Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 Licenta vBulletin US $249.00 si host de 3 eur? Zi ca ai nulled si gata.Un sfat prea multe rahaturi legate de "gaming" nu iese nici o pl decat la site-urile vechi cu useri multi.Licenta am cumparat-o cu 140 de euro de la un amic .Si ce are 3 euro ? spatiu e pentru un site si vbulletin chiar si webhostu cu 1 euro ii face fata . Quote
Guest Kovalski Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Eu ma ofer sa fiu sef.Deci, daca ai nevoie de un sef, contacteaza-ma. Quote
Cril Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Licenta am cumparat-o cu 140 de euro de la un amic .Si ce are 3 euro ? spatiu e pentru un site si vbulletin chiar si webhostu cu 1 euro ii face fata .Nu era mai usor sa folosesti ceva opensource si la care suportul nu e pe $? Quote
G4b0r Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 Totusi prefer ceva mai cunoscut. Quote
gorski Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Parerea mea: Banii pe care i-ai investit in licenta de vBulletin, puteai sa-i investesti in host si foloseai ceva open-source. Quote
ilbr22 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 ma ofer sa cumpar eu hosting, ceva vps la 10-20 usd / luna sau chiar shared la aceeasi bani, in cat timp imi amortizez investitia ? Quote
aelius Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 (edited) Let's talk about your business,Vreau si eu urmatoarele detalii: - Daca reprezinti sau nu o entitate juridica (ai o firma) - Planul de afacere pe urmatoarele 3,6,9 si 12 luni - Posibilitatea de a amortiza investitiile cat si timpul estimativ. (deci, ne referim la amortizarea investitiilor, nu la profit) - Cum vezi tu monetizarea acelui proiect - Care este publicul tinta si daca se poate, un mic studiu demografic care sa contina media de varsta a utilizatorilor, studiile acestora cat si tara tinta a proiectului. (luand ca exemplu alte proiecte de profil) - De cati bani ai avea nevoie estimativ pentru a putea sustine si promova acest proiect - Care este cota (procentul) pe care l-ai oferi partenerului tau si ce sarcini ar avea acesta, in afara de sustinerea proiectului ca parte financiara - Ce profit estimezi dupa 1 an de sustinere'Avem a multumi' Edited November 11, 2012 by aelius Quote
sirdevil Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Let's talk about your business,Vreau si eu urmatoarele detalii: - Daca reprezinti sau nu o entitate juridica (ai o firma) - Planul de afacere pe urmatoarele 3,6,9 si 12 luni - Posibilitatea de a amortiza investitiile cat si timpul estimativ. (deci, ne referim la amortizarea investitiilor, nu la profit) - Cum vezi tu monetizarea acelui proiect - Care este publicul tinta si daca se poate, un mic studiu demografic care sa contina media de varsta a utilizatorilor, studiile acestora cat si tara tinta a proiectului. (luand ca exemplu alte proiecte de profil) - De cati bani ai avea nevoie estimativ pentru a putea sustine si promova acest proiect - Care este cota (procentul) pe care l-ai oferi partenerului tau si ce sarcini ar avea acesta, in afara de sustinerea proiectului ca parte financiara - Ce profit estimezi dupa 1 an de sustinere'Avem a multumi' Ca la carte! Quote
G4b0r Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 Sa va iau pe rand: @gorski, Licenta am cumparato acum 5-6 luni, proiectul il am in gand de cateva zile. @ilbr22, am facut rost de webhost .@tex, Vad ca vrei si tu o parte din chastiguri , pai prima data sa facem totul ok si dupa acea ne gandim la chastiguri si cum sa scoatem bani .Momentan am nevoie doar de oameni, resursele neceseare le am . Quote
ENCODED Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Site in wordpress pentru gaming ? Cred ca glumesti Quote
G4b0r Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 Site in wordpress pentru gaming ? Cred ca glumesti Tot ce-i posibil tu ce platforma mi-ai recomanda ? Quote
ENCODED Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Custom CMS ... daca ai cine sa il faca ... Quote
G4b0r Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 Daca te oferi tu sa ma ajuti, am daca, nu, nu am Quote
DarkPanda Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Te pot ajuta eu cu webhost si altele...Vb pe mess sau PM Quote
eusimplu Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 @tex, Vad ca vrei si tu o parte din chastiguri , pai prima data sa facem totul ok si dupa acea ne gandim la chastiguri si cum sa scoatem bani .Deci tu nu ai un plan de viitor despre proiect?Da mai multe detalii despre acest proiect de gaming, gaming poate fi si metin2(si in cazul asta nu cred ca o sa mai vrea nimeni te ajute la proiect) Quote
BlackJokerKode Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Eu te pot ajuta cu proiectul,da-mi pm cu id tau. Quote
soimuletzu1 Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 da-mi un pm ca o sa incerc sa te ajut si eu in caz ca ai vreo sectiune shooters .. gen cs, css , cs go etc Quote
G4b0r Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 Deci tu nu ai un plan de viitor despre proiect?Da mai multe detalii despre acest proiect de gaming, gaming poate fi si metin2(si in cazul asta nu cred ca o sa mai vrea nimeni te ajute la proiect)Nu m-am gandit la asta, deoarece nu am persoanele ideale pentru proiectul acesta.Si nu este un proiect de un anumit joc, vor fi discuti despre toate jocurile . Quote