ciprianuu Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Salut.Cine ma poate ajuta sa-i faca ceva ori mult ori putin rau acestui copil fara viitorID: balu_mara Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Ce pot zice, esti un adevarat erou, vrei sa-i faci rau unui pusti de 12-13 ani...Ce ti-a facut? A zis ca-ti da un actibild cu un ferrari de la guma dar ti-a dat unul cu un trabant si s-a facut nevazut, sau?//ModificareAcu vad ca ai 19 ani, bravo coaie, tine-o tot asa, eu zic sa te duci sa-l bati, la aia 13 ani ai lui nu cred ca va opune prea multa rezistenta, lasa certurile pe interneti si fii smardoi pana la capat! Edited January 10, 2013 by BogdanNBV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprianuu Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Ce pot zice, esti un adevarat erou, vrei sa-i faci rau unui pusti de 12-13 ani...Ce ti-a facut? A zis ca-ti da un actibild cu un ferrari de la guma dar ti-a dat unul cu un trabant si s-a facut nevazut, sau?//ModificareAcu vad ca ai 19 ani, bravo coaie, tine-o tot asa, eu zic sa te duci sa-l bati, la aia 13 ani ai lui nu cred ca va opune prea multa rezistenta, lasa certurile pe interneti si fii smardoi pana la capat!Tocmai este ca nu pot da de el,este la departare.+ M-a injurat de mama,de morti si etc + mi-a jignit serverele si toate proiectele,da stiu unii cred ca nu chestie sa te "superi" dar asta merita batut la fund cu bata de baseball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 E o gluma, nu ? Ti-a jignit serverele ? WTF ? Injura-l si tu de MOTHERboard si o sa te simti mai bine.Let the fun begin ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderKode Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Si mie mi s-a intamplat la fel , dar nu i-am dat importanta.Se rezolva mai usor daca ii baga-i o serie de injuraturi si apoi repede ignore si ii taia-i macaroana si ramanea cu coaiele umflate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Cat ai fi dispus sa platesti pentru un copil care te injura? Si poate te pot rezolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 I-a jignit serverele ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Injura-l folosind cuvinte pe care nu le cunoaste. O sa-i dai mindfuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danke000 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 De ce sunteti rai cu el Nu auziti ca ia jignit toate proiectele on: Adaugal pe mes si dupa ce iti da accet dai repede ignor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu_mac Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 https://www.facebook.com/marian.balu.5?ref=ts&fref=tscopil copil da combinatozaur...)))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Confectioneaza-ti o mica papusica din carpe,pune-i maini,picioare,coaie,tot,tot,deseneaza-i ochi,etc,scrie pe spatele ei balu_mara,pune-o intr-o farfurie,pe langa aprinde niste bete de chibrituri,apoi,avand la dispozitie un set de ace de croitorie(costa 4 Ron la orice magazin),infige acele ace icepand de jos,de la picioare,pana la gat.E indicat ca in zonele unde ai vrea tu sa aiba o durere insuportabila,sa rotesti acele de mai multe ori,coordonandu-ti miscarile cu buzz la acea adresa.ATENTIE!! Nu baga ace in cap (la papusa) ca va muri.E metoda sigura,ehei,pe cati motherfuckeri n-am nenorocit eu asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrreboot Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Off: I-a "julit" serverele! On: dai dovada de mai multa prostime decat el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 De la metin 2 se trage Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Aduna-ti mama, tata, fratii, unchii, tot neamul, si injurati-l in cor, cat mai rau.Filmeaza toata injuratura asta, apoi pune-o pe youtube, si da link-ul.Noi toti dam like, apoi trimiti link-ul aluia de ti-a injurat serverele, si-l sperii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 @indianu, si daca infige la penis, ce se intampla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...