Jump to content
Nytro

100.000 de membri

Recommended Posts

Posted
Pe vremea ConQUIZtador-ului imi aminstesc ca se faceau conturi la greu, multi veneau la cersit de hack-uri.

Si multi au primit bani pentru asta. Iar unii, mai perspicace, au ramas si au invatat cate ceva de pe aici.

Posted

Sunt membru din 2008 si pot sa spun ca am vazut tot feluri de persoane: cersetori, script-kiddies, programatori inraiti, matematicieni / fizicieni, pentesteri si din pacate si tepari. Proud to be member of RST!

Posted
Sunt membru din 2008 si pot sa spun ca am vazut tot feluri de persoane: cersetori, script-kiddies, programatori inraiti, matematicieni / fizicieni, pentesteri si din pacate si tepari. Proud to be member of RST!

Same Here :)

Posted

totti93, si eu tot pentru CQkiller am venit. Dar mi-am bagat ceva in el si m-am pus sa invat ceva mai serios, si-mi pare bine ca am facut asta.

Cum zice si Nytro, la cat mai multi membri, poate-i desteptam si pe prosti.

Posted

Ce am spus eu si ce ai inteles tu.

Eu m-am referit omule ca e o comunitate accesibila oricui,si unde daca vrei poti invata ceva.

Sunt comunitati care sunt private pe baza de invitatie si nu oricine intra acolo,din acest motiv trebuie sa fim fericiti ca RST inca este disponibil oricui.

Posted

Stiti cum e RST-ul? Exact cum as vrea sa fie....Nu tine cont de indivizi, ci tine cont de moralitate, nu tine cont de cei ce vin sa fure, ci tin cont de cei ce vor sa formeze viitorul. Fara sa vrei observi atitudinea membrilor mai "cerebrali", ca este spre educatie, spre exemple bine definite..."cu un cont de facebook nu se face primavara"....daca iti place domeniul....ai trecut de niste pasi in dezvoltarea ta in domeniul informaticii, incepi sa observi ce e important...chiar sa te ingrozesti cate odata ce pot face niste 0 days pe care le-ai observat....atunci nu te mai gandesti cum sa faci un buffer overflow, heap spray...etc....te gandesti cum sa rezolvi....sa fie bine pentru toata lumea....sa creezi un echilibru. Multi pustani inclusiv eu...ne bucuram la un root....ca am reusit...am facut-o......pentru ce...recent a postat cineva niste root-uri free encryptate...3 erau honeypot-uri...destul de dezvoltate...sa zic asa...era retea de honeypot-uri....cei care incearca astazi, nu mai tin cont de anonimitate, nu o mai fac pentru a invata, ci pentru a vedea cat de mult rau pot pricinui cu 3 comenzi...bravo membrilor din RST care tin sus stafeta...vad "fail-uri", dar nu renunta...educa! Un singur cuvant....BRAVO