unic Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Cineva ma tot ameninta prin telefon ca ma urmareste si pune pe altii sa ma bata si imi trimite mesaje de amenintare Am fost la politie sa depun o plangere pe numele X care ma ameninta politia mi-a cerut nr persoanei care ma ameninta sa uitat la mesajele primite de la el + mesajele vocale lasate politia a sunat pesoana respectiva la chemat la politie si pe el si pe mine etc dar nu ma pus sa dau nici un fel de declaratie nimic desi am dreptul sa fac reclamatie dar politia mi-a zis ca nu e cazul. Ceva sfaturi ?O sa merg si la Inspectoratul Judetean de Politie si o sa vorbesc si cu un avocat sa vad ce masuri se pot lua pentru ca politia din localitatea mea nu face nimic pentru ca il cunoaste pe respectivul etcCe pot sa fac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian503 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Arata-i putin respect. Prinde-l, da-i cateva bucati, daca nu are ce sa ii faca.Cineva ma tot ameninta prin telefon ca ma urmareste si pune pe altii sa ma bataAsa e cand ai relatii, esti tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedala1 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ce pot sa fac ?sa`l arzi ! Vin gaborii-n ma?ini pe care scrie a?a... ''Siguran?? ?i încredere'', aaahhaaaaa..Cum s? ai încredere? ce siguran?? fr??ioare?Când gaborii se uit?-n timp ce unu-?i ia topoare… Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 cumpara-ti un pistol Link to comment Share on other sites More sharing options...
unic Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 cumpara-ti un pistolImi cumpar si pistol legal dar mai intai sa vad ce trebuie sa fac pentru a obtine o autorizatie de port arma Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 suna-l pe Gore din Cluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ia-l dupa o masina si da-i cateva picioare in cap daca politia nu te ajuta. N-o sa-l ajute nici pe el Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ia-l dupa o masina si da-i cateva picioare in cap daca politia nu te ajuta. N-o sa-l ajute nici pe el Ee nu, dac? face asta sunt 99% ?anse s? se bage pentru el/ei.Sun? la 112 când mai prime?ti apeluri de genul, poli?i?ti din localitate nu au cum s? nu intervin? dac? faci asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Daca are relatii mari, atunci poti sa pregatesti bandajele sau in cel mai rau caz, sa-ti inchiriezi un pat in spital, asta daca tu n-ai "spate". Link to comment Share on other sites More sharing options...
synkron Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 cauta un forum de specialitate, cu politisti sau un forum pe unde misuna ceva avocati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unic Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 cauta un forum de specialitate, cu politisti sau un forum pe unde misuna ceva avocati.Imi poti recomanda un forum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) @unic ia-ti un pistol , impusca cartela si nu-i mai acorda atentie , o sa-si piarda interesul dupa ceva timp .@DaLykes , se ajunge si la ce ai zis tu in functie de situatie , ce n-ai zis tu unic e ce ai facut sa-i atragi atentia ? Edited January 23, 2013 by sandabot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 sanda, daca te suna cineva la interfon sa cobori sa-ti dea pe cocoasa, tu spargi interfonul si rezolvi problema?Stai calm, ca nu e asa, din amenintari devin fapte, acum depinde si de la cine primeste amenintarile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 bai tin minte ca am avut si eu cand eram pustan niste probleme de genu si la fel...aia de la politie se faceau ca ploua...da da da...o sa facem...lasa ca nu e nevoie de declaratie...mi-am bagat pula in ei si m-am dus la ipj la inspectoratu mare...acolo am intrat am vorbit cu 2 cheliosi cu tatuaje...doar poreclele a trebuit sa le zic...dupa alea ii aveau in baza de date pe shavei. Dupa frumos m-a trimis cu o solenta acasa cu folii...un nene a venit cu mine pana in scara iar urmatoarea zi a venit aceasi masina si m-a dus la sectia unde fusesem inainte..acum au inceput aia: dar ce ma asa speriat ai fost ca ai venit cu interventii ? -pai da-ten pula mea daca nu ma rezolvi..ce vrei sa astept sa`mi incarce astia bateriile. si hop atunci mi-a luat si declaratie, i-a chemat si pe restu acolo si cu parinti si cu catel purcel, circu dracu ideea e problem solved..dar tipii de la ipj au sunat la sectie si si-au bagat pula un pic this is the solution my friend...sau fa`o baieteste dar pula mea vezi ca astia se razbuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unic Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 (edited) Acuma doar ce am venit de la sectia de politie si politistu de acolo mi-a zis ca a vorbit el cu persoana respectiva si nu mai are treaba cu mine si daca ma mai ameninta sau imi trimite iar mesaje cu amenintari sa ma duc la politie ca ii trage o amenda de nu se vede, eu ii am zis la politist ca ma duc zilele astea si la Inspectoratul Judetean de Politie sa depun o reclamatie la ei si o sa vorbesc si cu avocatu sa vad ce trebuie facut, politaiu sta si se uita mirat la mine si imi zice ca nu trebuie sa ma duc pana acolo ca treaba e ca si rezolvata si nu trebuie sa vorbesc cu avocatu etc Edited January 23, 2013 by unic Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ardel domne , Pe ei, pe ei! Pe mama lor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Daca e un "smeker" de la tine din judet, ai belit'o, degeaba iti iei avocat sau alte chestii daca are relatii mai mari decat tine. Si banuiesc ca nu a inceput sa te ameninte degeaba!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 A?tia la?i se tem de trecerea în nefiin??. Sap? o groap? de 2m adâncime, f? o cruce de lemn ?i scrie cu c?rbune pe ea numele lui ?i data, f? o poz? ?i trimite-o smardoiului. Dac? nu se potole?te, un ucrainian pentru 400 de euro î?i aduce la pache?el manu?a cu care spurc? omenirea de fiecare dat? când merge la baie.Dac? nici atunci nu se opre?te, schimb?-?i numele ?i ia-?i adio de la România, c? î?i poart? r?u sâmbetele ?i te vrea ciung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franxu Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Acuma doar ce am venit de la sectia de politie si politistu de acolo mi-a zis ca a vorbit el cu persoana respectiva si nu mai are treaba cu mine si daca ma mai ameninta sau imi trimite iar mesaje cu amenintari sa ma duc la politie ca ii trage o amenda de nu se vede, eu ii am zis la politist ca ma duc zilele astea si la Inspectoratul Judetean de Politie sa depun o reclamatie la ei si o sa vorbesc si cu avocatu sa vad ce trebuie facut, politaiu sta si se uita mirat la mine si imi zice ca nu trebuie sa ma duc pana acolo ca treaba e ca si rezolvata si nu trebuie sa vorbesc cu avocatu etcDepune o reclamatie in scris si daca nu se potoleste futei un par in cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Daca e din Iasi si ai ceva banuti iti pot face legatura cu cineva si te rezolva sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiliBlox Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) OFF : Sunal pe Nelson Mondialu ON : Stai linistit sunt tipi care fac misto la telefon.Pana nu esti sigur ca esti urmarit nu are rost sa bagi lumea in alerta.Sunt bulangii care i-ti dau numarul de telefon pe internet si dupa il preiau altii ca sa faca farse. Edited January 23, 2013 by FiliBlox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Astia care il/o invatati sa riposteze, v-ati gandit ca poate e doar un pusti sau ca poate fi fata? Daca era vreun smecher nu se ducea la politie si evident nu cerea sfatul aici.ON : Spune-le parintilor, ei stiu mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Stai baricadat in casa si invata un limbaj de programare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiq Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Coaie, in 3 pagini de discutii si sfaturi care mai de care mai inteligente, nu l-a intrebat nimeni motivul pentru care il suna si il ameninta, nu a intrebat nimeni ce tangente are cu respectivul si nici daca are puterea de a se smardoii cu el. Omul a cerut un sfat, ca sa dati un sfat aoperiti si voi toate unghiurile.Sunt multe lucruri care trebuiesc notate inainte sa il trimiteti sa se smardoiasca cu ciortanu!Cel mai bun sfat l-am vazut de la yceman, un cocalar oricat de smardoi si smecher de seminte+cola in fata blocului e, se teme de cascheta!@unic Da si tu mai multe detalii ca sa poti primii un sfat full-option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unic Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 (edited) Ma ameninta pe motiv ca nu am vrut sa il ajut cu niste chesti (asta nu conteaza sunt probleme personale) deci ce face el este santaj/amenintare si trebuie luate masuri impotriva lui pe cale legala iar politia trebuie sa ia masuri de asta e politie firar mama lor de politieEDIT:Am sunat la relati cu clientii orange si mi-a zis ca trebuie sa fac o reclamatie scrisa la politie, ce drac' de politie ca le-am zis de cateva ori ca vreau sa fac o reclamatie si cica nu e cazul Edited January 23, 2013 by unic Link to comment Share on other sites More sharing options...