Jump to content
milanpop

reguli inutile, tampite chiar

Recommended Posts

azi am vrut sa deschid un thread la market - am vrut sa cumpar credit Cosmote, adica nimic deranjant, nimic ilegal sau ofensator

am asteptat frumos aprobarea postului, dar surpriza - in loc de aprobare primesc altceva (de la Nytro -adminul forumului)

Dear milanpop,

You have received an infraction at Romanian Security Team.

Reason: Nerespectare reguli

-------

Minim 50 de posturi pentru a posta la Market. Topic sters.

Am raspuns concret si la obiect:

cretinule - mai bine sa-ti umplu forumul de postari aiurea, fara rost, doar ca sa am 50 posturi?

te credeam mai realist, mai cu picioarele pe pamant...

astept parerile voastre in legatura cu acest subiect

+sunt curios in cat timp va fi sters threadul sau cat timp va ramane deschis

oricum mi se rupe de acest cont - probabil voi primi ban permanent - dar mi se par anormale aceste reguli stupide - sa cerem nspemii de posturi de la cineva, numai ca dupa sa ne mandrim ca avem sute de mii de postari (nu demult am citit bucuria lui nytro ce forum big are)

*sau acceptam ideea- e forumuli lui, face ce vrea ! dar atunci se pune intrebare: ce cautam noi aici, de ce suntem aici, de fraieri ???!!!

take care

Edited by milanpop
Link to comment
Share on other sites

Vrei credit cosmote? Ok, te duci frumos la un supermarket si ceri un cod de reincarcare.

Ti se pare ok sa vina orice copil care are 3-4 posturi si sa inceapa sa vanda sau sa cumpere rooturi / loguri / servere si tot felul de chestii? Apoi sa se planga lumea ca a ramas fara bani...

P.S Cred ca poti cumpara credit si de pe cosmote.ro ...

Link to comment
Share on other sites

In orice comunitate exista niste reguli care trebuie respectate, fie ca iti plac, fie ca nu. Cred ca si la locul tau de munca, sau la scoala, sau in familie e exact la fel. Aveti niste reguli care le respectati, si nu faceti ce/cat/cum va duce capul.

Sa ai cont aici nu e un drept, ci un privilegiu. De ce esti tu aici, nu as putea sa iti raspund. In schimb sunt multi aici pe forum, care vor sa ajute sau sa (ii) invete (pe altii).

Link to comment
Share on other sites

united7170 - sa nu ne abatem de la subiect - am primit warn NU pt ca am vrut sa cumpar credit cosmote - ci pt ca mi-am permis sa postez la market fara sa am 50 de posturi

crezi ca acel copil nu poate face 50 posturi inutile, dupa care sa vanda rooturi?

Play4Fun01 - intrebarea este - mai bine fac 50 de posturi inutile doar sa pot posta la o anumita categorie, sau regula respectiva nu e buna?

Edited by milanpop
Link to comment
Share on other sites

milianpop, rolul acelor 50 de posturi este de a preveni tepele si teparii (cat de cat). cand vedem un utilizator nou ca tine sau ca mine, cu 50 de posturi facute intr-o zi inutile si pune ceva la market, are sanse mari sa primeasca ban (e la mintea cucosului sa nu se prinda un admin de ce ai tu 50 de posturi in o ora doua si deja vinzi sau cumperi la market)

Nimeni nu ar cumpara de la mine sau de la tine.

Link to comment
Share on other sites

Milan, vezi ca pierzi ceva din vedere... regula e 50 posturi minim, deci ai incalcat regula. Simplu! Ai macar 1 an vechime pe forumul asta? (si da, am vazut jan 2013, si nu, nu ma refer la 2013-2012=1 an ci ~10-13 luni) Deci, daca nu ai acel minim de vechime, nu ai dreptul sa "ataci" regulamentul.

Link to comment
Share on other sites

50 de posturi inutile se pot face in max 10-15 minte

nu cred - adica sunt convins ca nu acest criteriu ar trebui sa fie pt a filtra scammeri

AlStar - reguli peste reguli

daca totul este doar pt useri cu vechime ma intreb din nou - de ce mai este acest forum deschis pt noi inscrieri?

Edited by milanpop
Link to comment
Share on other sites

Intradevar poti face spam si sa ajungi la un anumit numar de posturi. Dar, personal, inainte sa cumpar de la un user verific si eu cat il duce bibilica. Cum pot face asta?

Simplu: citesc posturile si-mi dau seama daca acea persoana este de incredere sau nu. Poti sa deschizi tu topic-uri la Market cu miile, daca nu inspiri incredere(aka faci spam) nu cumpara nici dracu de la tine.

Link to comment
Share on other sites

Am zis ca este doar pentru cei vechi? Membrii de "2 zile" n-au idee cum merg treburile p'aci, atata tot.

Mi-am adus aminte de topicuri deschise pe la Cereri, unde scrie mare si rosu "minim 10 posturi" indivizi care cereau nu stiu ce trojeni, cryptere si alte de-astea. Nu e ca si cum le-ar folosi la ceva cu adevarat util (parola prietenilor/ei/ului..etc is apa de ploaie), deci n-au motiv sa fie iertati.

Edited by AlStar
Link to comment
Share on other sites

Ai ceva de oferit? Ofera!

Nu e corect sa vii aici si sa ai pretentii. Cine vine aici, vine sa fie informat si sa invete. Asta e privilegiul lui ca are de la cine si ca sunt aici utilizatori care sunt dispusi sa ajute si sa faca programe si tutoriale fara sa ceara nimic la schimb.

Asta inseamna comunitate!

Nici nu stiu cum ai tupeul sa faci scandal cand n-ai facut nimic aici decat sa ceri. Poti incerca sa faci acele 50 de posturi in 20 de minute sa vezi ce se intampla. ;)

Link to comment
Share on other sites

"azi am vrut sa deschid un thread la market - am vrut sa cumpar credit Cosmote, adica nimic deranjant, nimic ilegal sau ofensator"

Intradevar. nu ai facut nimic, dar ai vrut sa faci ceva. Sa ceri sau sa cumperi, ideea e ca ai vrut. Ca nu ai reusit e partea a doua. Si nu ai reusit pentru ca nu ai voie, trebuie cele 50 de posturi.

Link to comment
Share on other sites

Nu ma insel, cred ca ai nevoie sa ti se deseneza ca sa intelegi.

1. N-ai facut nimic pentru forum - Corect

2. Ceri dreptul de a posta la market chiar daca nu esti activ aici - Corect

Nu te-am atacat, ti-am explicat situatia in care esti.

Regula ramane in picioare ti-am zis si de ce si au mai zis si altii inaintea mea.

Link to comment
Share on other sites

awnly3jhc2g - probabil tu asa ai fi facut, altfel n-ai gandi asa - fiecare porneste de la sine ! - ce gandeste si face...

M2G - deloc nu este logic sa ai doar dreptul sa postezi la tutoriale de ex si la market nu

respect pararea ta - dar astept si parerea altora, doar acest forum, pana la urma, creste si pe spinarea celor cu 1-5-10 posturi , sau nu?

Link to comment
Share on other sites

Milogilor, invatati sa oferiti ceva inainte de a cere.

Ca sa intelegeti si voi, cei mai inapti din punct de vedere intelectual, regula a fost pusa din doua motive:

1. Pentru a evita leecherii, adica milogii, adica cei ca acest specimen de mai sus care nu contribuie cu nimic, nu ajuta pe nimeni dar vine cu miloaga

2. Din acele posturi iti poti da seama de cateva lucruri despre o persoana, daca gandeste matur sau daca e un copil prost si needucat ca fiinta de mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Asta e forum de securitate. Da, postezi tutoriale, stiri din securitate si orice altceva care creste calitatea forumului.

La market nu poti posta pana nu ai 50 de posturi pentru ca ceilalti useri sa isi faca o parere despre persoana cu care au de a face.

In plus, e un privilegiu ca poti sa postezi aici anunturi cu vanzari/cumparari din momentu ce forumul are cateva sute de vizite zilnic. Deci postul tau are expunere.

Vrei sa primesti ceva ce se ofera aici? Ofera!

Forumul creste pe spinarea oamenilor care sunt interesati de domeniul securitatii. Cei interesati si cei care vor sa faca parte din comunitatea aceasta, posteaza calitativ.

Oferi calitate forumului, primesti acces la market, statut de VIP, etc.

Nu te intereseaza astea ci vrei doar sa vinzi/cumperi? Atunci locul tau nu e aici.

Am incheiat subiectul, daca nici acum nu intelegi, esti batut in cap.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...