synkron Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 care este cel mai bun stealer in momentul de fata? sunt incepator daca se poate sa-mi lasati un link din interior sau un nume, caut eu multumesc. Quote
yoyois Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Parerea mea e sa-ti faci tu unul exact asa cum vrei tu. Quote
GarryOne Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 @yoyois, Doar ti-a zis ca e incepator, cum crezi ca o sa-si poata el face de unul singur?@synkron, DarkComet Quote
synkron Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 Multumesc GarryOne, ceva de incredere de aici din interior? sa pot folosi si eu Quote
franxu Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 care este cel mai bun stealer in momentul de fata? sunt incepator daca se poate sa-mi lasati un link din interior sau un nume, caut eu multumesc.Xtreme RAT 3.6 Private [FUD] Quote
malsploit Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 si pony 1.9 e bun l-au desfacut baietii dupa trojanforge:https://rstforums.com/forum/62380-pony-1-9-universal-stealer-system.rst Quote
bcman Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Sau poti incerca si ISR Stealer. A postat BUNNN si codul sursa acum ceva vreme. Asta daca vrei sa inveti sa-ti faci si tu unul. Quote
synkron Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 am incercat cu hc stealer, este ok dar nu arata pass de la steam sau y!m, oare altceva arata? banuiesc ca nici istealer nu arata.. Quote
B3st Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Parola de la steam nu se mai poate fura, cei de la steam au facut acelasi sistem ca la yahoo .. prin un fel de ETS.ISR Stealer fura parola de la yahoo, dar merge doar pe xp sa o ia. Quote
synkron Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 deci concluzia ar fi sa nu mai ma chinui cu stealer, mai bine un keilogger? darkomet ia parolele de la y!m/steam? sau ardmax? ceva sugestii? Quote
yoyois Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 M-am cam plictisit de "incepatorii" care stiu doar sa fure conturi cu "kiloggere". cand ai s apui mana sa faci/sa vezi cum e facut un keylogger/stealer sau sa vezi cum se fac nivelele de securitate(ETS, key, cookies) sau macar sa vezi cum lucreaza antivirusurile/anti-key/etc. V-ati mai opri din "spart conturi de steam" si "furat parole yahoo".ON: Sper ca nu se aplica si in cazul tau._ daca steam au facut acelasi sistem ca la yahoo, nu ai sanse sa folosesti la ceva parola prinsa, insa cu un keylogger ai obtine textul tastat (implicit parola)Avantaje keylogger: obtii parolele plane + usernameDezavantaje: Obtii multe alte kk care trebuie sortate. Quote
franxu Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 M-am cam plictisit de "incepatorii" care stiu doar sa fure conturi cu "kiloggere". cand ai s apui mana sa faci/sa vezi cum e facut un keylogger/stealer sau sa vezi cum se fac nivelele de securitate(ETS, key, cookies) sau macar sa vezi cum lucreaza antivirusurile/anti-key/etc. V-ati mai opri din "spart conturi de steam" si "furat parole yahoo".ON: Sper ca nu se aplica si in cazul tau._ daca steam au facut acelasi sistem ca la yahoo, nu ai sanse sa folosesti la ceva parola prinsa, insa cu un keylogger ai obtine textul tastat (implicit parola)Avantaje keylogger: obtii parolele plane + usernameDezavantaje: Obtii multe alte kk care trebuie sortate.Daca este o tastatura criptata nu ai ce face cu un keylogger, rat. Quote
Shin Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Totusi ce dracu fac cu conturile de yahoo? Steam inteleg, le vindeau pe 2 lei, wow ... Quote
Maximus Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Daca este o tastatura criptata nu ai ce face cu un keylogger, rat.cum arata tastatura asta criptata? Quote
synkron Posted January 29, 2013 Author Report Posted January 29, 2013 M-am cam plictisit de "incepatorii" care stiu doar sa fure conturi cu "kiloggere". cand ai s apui mana sa faci/sa vezi cum e facut un keylogger/stealer sau sa vezi cum se fac nivelele de securitate(ETS, key, cookies) sau macar sa vezi cum lucreaza antivirusurile/anti-key/etc. V-ati mai opri din "spart conturi de steam" si "furat parole yahoo".ON: Sper ca nu se aplica si in cazul tau._ daca steam au facut acelasi sistem ca la yahoo, nu ai sanse sa folosesti la ceva parola prinsa, insa cu un keylogger ai obtine textul tastat (implicit parola)Avantaje keylogger: obtii parolele plane + usernameDezavantaje: Obtii multe alte kk care trebuie sortate.eu am intrebat ceva, nu am cerut sa fiu criticat, este ca tu te-ai nascut invatat mastere? oricum va multumesc pentru sugestii. se poate da TC. Quote
antisecro Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Eu am furat multe mail-uri cu itRAT Quote
Bosketar. Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Destul de ok este Coailii. Inainte era si fud, pana s-au pus baietii sa-l scaneze pe VT.https://rstforums.com/forum/89745-coailii-stealer.rst Quote
Aerosol Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 (edited) cum arata tastatura asta criptata?Bre omul cred ca se refera la ceva gen "Zemana Anti-Logger" dar nu a reusit sa explice!Zemana AntiLogger - The #1 Privacy Protection SoftwareZemana AntiLogger Free va cripta orice informatie introduci in formularele de pe internet: logare, cont bancar etc. Astfel daca tastezi “12345”, codul criptat transmis va fi asemanator secventei “a7#h)”. Deci…nicio legatura cu parola ta (care NU trebuie sa fie in niciun caz 12345 !!!) si tu esti protejat.here Edited December 21, 2014 by Aerosol Quote
iam60 Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Bre omul cred ca se refera la ceva gen "Zemana Anti-Logger" dar nu a reusit sa explice!Zemana AntiLogger - The #1 Privacy Protection SoftwarehereNu comenta daca esti total pe dinafara : Encrypted Wireless Keyboard and Wireless Mouse Products Quote
Aerosol Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 @iam60 vezi ca cum arata tastatura asta criptata? maximus a pus intrebarea si partea cu Zemana e valabila Quote
iam60 Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 @iam60 vezi ca maximus a pus intrebarea si partea cu Zemana e valabila El a intrebat cum arata tastaura criptata.Ce legatura are zemana Antilogger?E tastatura ? Quote
antisecro Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Nu va inteleg , el vrea un keylogger / itrat / stealer sa fure steam-uri si mail-uri ce e atat de greu ? Quote