Fineas Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 foarte bun,am intrat pe ref.pacat ca are pagini limitate sa dau like Quote
3mPtY Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Cu acele puncte poti comanda like-uri suplimentare? sau cum..? Quote
Fineas Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Cu acele puncte poti comanda like-uri suplimentare? sau cum..?likes,follow,subscribe pe yt , viz yt etc. scrie acolo pe site Quote
GarryOne Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Si-a facut acum update iMacros, merge mai bine. Quote
Eddie91 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 (edited) Ar fi fost misto sa fie pentru mai multe din categorii,astfel incat sa iei mereu puncte de la 8 in sus,dupa anumit timp la fb likes iti da 4-5...EDIT: Mersi Edited March 21, 2013 by Eddie91 Quote
Anndry Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Ar fi fost misto sa fie pentru mai multe din categorii,astfel incat sa iei mereu puncte de la 8 in sus,dupa anumit timp la fb likes iti da 4-5...Poti modifica scriptul foarte usor pentru alte sectiuni. Eu am facut-o pentru subscribe. N-am reusit inca sa loghez un alt account de facebook cu iMacros, ca sa nu ti se baneze dupa un anumit numar de likeuri/subscribeuri. 1 Quote
Stfean_Iordache Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 merge .... bravo.....mai stie cineva metode asemanatoare de obtinut likeuri ? Quote
Eddie91 Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 SET !ERRORIGNORE YESSET !TIMEOUT_TAG 1SET !TIMEOUT_STEP 1SET !TIMEOUT_PAGE 15SET !REPLAYSPEED FASTURL GOTO=http://addmefast.com/free_points/facebook_subscribesTAB T=1WAIT SECONDS=1TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:SubscribeTAB T=2FRAME F=0WAIT SECONDS=2.5TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:FollowTAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:FollowTAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:FollowWAIT SECONDS=3TAB T=1TAB CLOSEALLOTHERSWAIT SECONDS=1.5Pentru subscribe , salveaza textul ca fisier .imm Succes! Quote
Anndry Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Cine ti l-a zis tie, Eddie? Poti folosi mai multe site-uri gen AddMeFast simultanPoti folosi diferite macrouri pentru Subscribe, Share etc. Quote
Stfean_Iordache Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 are cineva scripturi si pentru alte siteuri gen addmefast ? Quote
andybellagta Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Pentru subscribe , salveaza textul ca fisier .imm Succes!Unde? Il editez pe cel downloadat la inceput ? Spune mai exact Quote
kznamst Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Pentru youtube subscribers sau likes, nu stie cineva cum? Ca am gasit o groaza pe net dar niciunul nu functiona:( Quote
kznamst Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 M-am chinuit, dar pana la urma am rezolvat , mi-a luat ceva timp sa le fac )(Noroc de gugal)YOUTUBE SUBSCRIBERVERSION BUILD=7601105 RECORDER=FXTAB T=1TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:SubscribeFRAME F=0SET !TIMEOUT_STEP 1SET !ERRORIGNORE YESTAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=CLASS:yt-uix-subscription-button<SP>yt-uix-button<SP>yt-uix-button-subscribe-brandedTAB T=2TAB CLOSETAB T=1SET !ERRORIGNORE NOSET !TIMEOUT_STEP 15WAIT SECONDS=5YOUTUBE LIKEVERSION BUILD=7601105 RECORDER=FXTAB T=1TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:LikeSET !TIMEOUT_STEP 1SET !ERRORIGNORE YESTAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:watch-likeTAB T=2TAB CLOSETAB T=1SET !ERRORIGNORE NOSET !TIMEOUT_STEP 15WAIT SECONDS=5 Quote
GarryOne Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 De fapt sistemul de la addmefast nu e chiar asa de perfect, precum credeam la inceput. Ma pune sa votez de mai multe ori aceeasi pagina si se creeaza conflicte. Quote
olimpiulucian Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 De fapt sistemul de la addmefast nu e chiar asa de perfect, precum credeam la inceput. Ma pune sa votez de mai multe ori aceeasi pagina si se creeaza conflicte.Acelasi lucru se intampla si la mine.Cred ca la toti.Am observat ca trebuie sa stea un anumit timp pe pagina care da like,in caz contrar nu iti da punctele.Scriptul are pus cred ca 3 secunde de asteptare.Eu am modificat si am pus 10 secunde. Quote
Anndry Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 10 secunde e mult prea mult. Incearca 4-5 si o sa mearga bine. Quote
olimpiulucian Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 10 secunde e mult prea mult. Incearca 4-5 si o sa mearga bine.Eu il las pe 10,nu vreau sa "bata la ochi". Quote
GarryOne Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Vezi ca pe primul post este tutorialul, explicat foarte bine. Quote
StrXt Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 (edited) Conflictele apar pentru ca addmefast genereaza aceleasi pagini de mai multe ori.Mie mi-a generat ceva e genul: 4 pe care am dat deja like -> una buna -> 3 pe care am dat deja like -> etc....Si binenteles nu se acorda puncte decat pe paginile `bune`, pe care nu s-a dat deja like.Deci, am facut un macros `FB Unliker`; O buna investitie de timp daca ne gandim putin...Descarcare: iMacros FB Unliker.jsSe va modifica linia 23 cu username-ul facebook.Puteam sa il fac sa caute singur username-ul, respectiv pagina cu like-uri dar ar fi functionat mai ineficient; Asa isi face treaba foarte repede; am scos si timeout-urile ca nu aveau rost...Poate o sa va fie de folos... . Edited April 6, 2013 by StrXt Quote
GarryOne Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 (edited) @StrXt, testez acum si revin cu review.PS: Am mai observat nici nu-ti da tot timpul puncte pe paginile care chiar dai like, incepe sa ma enerveze addmefast-ul EDIT: Nu merge. Edited April 6, 2013 by GarryOne Quote
swaMp Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Nici la mine nu mai merge de cateva zile addmefast, dau start la campanie acolo dau like-uri dar eu nu mai iau like-uri la pagina. WTF ? Quote