actunderdc Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 (edited) Buna seara tuturor,Citind, https://rstforums.com/forum/65773-sms-gratuite-ro-free-account-charger.rst ne-a fost prezentat un website prin intermediul caruia contul nostru de pe sms-gratuite.ro se putea reincarca gratis de ori cate ori dorim. Mai jos va voi prezenta un tutorial pas cu pas despre cum sa va reincarcati voi singuri contul.Va recomand sa folositi Mozilla Firefox + addonul: Firebug. Se poate folosi si Google Chrome cu WebInspector.Sa incepem:1. Avem un cont nou sau facem unul nou si ne logam pe cont. Vom fi intampinati de un mesaj:2.Dupa ce dam pe "Am citit, inchide" vom ajunge in meniul principal al websiteului. Acolo putem constata ca nu avem niciun mesaj disponibil si ni se cere sa activam o optiune. Dam click:3.In lista de oferte ce ne apare, ne uitam la cea gratuita. NU dam click stanga pe butonul "Inspect Element", ci click dreapta -> Inspect Element:4.In casuta ce se deschide vom avea selectat cu albastru codul Javascript pentru acel buton. Vom da click dreapta pe el -> Copy HTML:5.Dam paste intr-un notepad la acest cod:6.Acum continuam procesul de "Cumparare" si dam click stanga pe butonul Cumpara:7.Dam click pe "Activeaza optiunea":8. Putem vedea ca optiunea noastra s-a activat si avem minute disponibile. Acum sa vedem cum o mai activam inca o data "Gratuit". Dam click pe "Oferte":9. Observam ca butonul de "Cumpara" din optiunea Mixt 1 este sters, nu poate fi accesat si primim un mesaj informativ despre data la care il vom putea reactiva:10.Din nou dam click dreapta pe el -> Inspect Element:11.Se va deschide din nou intr-o casuta jos codul aferent acestuia selectat cu albastru. Dam click dreapta pe el -> Edit HTML:12.In fereastra de jos vom observa codul acestuia:13.Stergem acest cod si facem paste la codul copiat la Pasul 5 in notepad, deselectam textul si apasam ENTER:14. Vom observa ca butonul "Cumpara" apare din nou si putem da click pe el:15.In continuare vom putea da click fara probleme pe "Activeaza optiunea":16.Observam ca optiunea s-a activat si numarul de mesaje a crescut:Se pot repeta pasii 9-16 pentru reinnoiri succesive.Asta este tot, daca ati urmarit pasii cu atentie ar trebui sa functioneze si la voi.Pentru cei care au deja un cont facut si activata deja optiunea Mixt 1, pentru reactivare sariti direct la Pasul 9 iar la Pasul 13 faceti paste la urmatorul cod:<button onclick="$('#cacat').load('/include/modal.php?a=of&oid=1',function(){$('#oferta').modal()});" class="btn btn-success ">Cump?r?</button>Pentru cei care doresc sa descarce pozele in format bitmap la rezolutie buna:http://adf.ly/Lobr5 Edited March 28, 2013 by actunderdc 2 Quote
hirosima Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 mersi man, chiar functioneaza, testat! Quote
viorelcelofficial Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Functioneaza perfect! Dar o singura chestie ma deranjeaza... cand dai sms apare www.sms-gsfsd.caca . Ma enerveaza reclama aia tampita.. nu pot scapa de ea? Quote
actunderdc Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 Nu, e o metoda prin care isi fac si ei reclama si este la nivel de server, nu ai cum sa o "hack-uiesti" Quote
Sassha Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Multumesc frumos.Good job pentru tutorial. Quote
Sassha Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Oare nu merge facut sa trimit si internationale ? Quote
KillerMC Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Foarte folositor tutorialul, multumesc frumos! Quote
Devira.b0t3r Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Poate am gresit eu ceva, mie nu imi merge:| Mai incerc odata si revin cu edit:| Quote
Silviu Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 https://rstforums.com/forum/67697-sursa-sms-gratuite-ro-free-account-charger.rstDupa ce intrii in contul tau e suficient sa accesezi link-ul asta si nimic mai mult. Quote
rudarualin Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 (edited) Eu am reusit sa-mi arate pe acel buton "cumpara" dau click dar nu imi arata fereastra sa activez optiunea .. ce fac?.Dati-mi un reply va rog mult .UPDATE : A mers , am scos firebug-ul intr-o fereastra Edited April 9, 2013 by rudarualin Quote
daNNy.bv Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 sau tasta windows+ f12 si in consola bagi functia $('#cacat').load('/include/modal.php?a=of&oid=1',function(){$('#oferta').modal()}); so hardcore Quote
crysty01 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 mul?am , am deja 1000 de mesaje minute nu v?d... Quote
FlorinDiablo Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 (edited) Bravo men totusi e bn ca topicul sa fie accesibil doar userilor ca sa nu se prinda aia de la sit sa faca vreo schema. Edited April 13, 2013 by FlorinDiablo Quote
-alexboss- Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) . Edited July 17 by -alexboss- Quote
alexcucu95 Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Mie nu imi merge spune ca a mai fost creat un cont pe ip meu. ce sa fac? Quote
bubu2005 Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 (edited) Mie nu imi merge spune ca a mai fost creat un cont pe ip meu. ce sa fac? Sá suni lá ISP sá iti deá ált iphttp://lmgtfy.com/?q=change+ip Edited January 14, 2014 by bubu2005 Quote
Coco Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 De ce ai folosit asta si nu ai folosi Send Free SMS | Unlimited Text Messages Worldwide este international ( deci dai oriunde vrea pula ta sms-uri) si e nelimitat , plus ca nu pune reclame tampite.. Quote
kumudam Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 mie nu imi merge poate am gresit ceva Quote
d0xed Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Acum ma pot distra cu prietenii mei. Quote
FlorinDiablo Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Are cineva HTML de la optiunile cu plata? am vazut ca daca bag stringul de la prima optiune la cele cu plata imi apare butonul cumpara dar,nu imi adauga sms. Quote