eubest Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Acesta in sinea lui nu-i un tutorial uimitor care va va ajuta sa spargeti conturi ci doar veti putea pacali o persoana sa va dea semi-acces la contul sau de facebook.Pentru inceput trebuie sa inventezi o povestioara.a mea incepe cam asasalut ma ajuti cu ceva?internetul meu face fitepoti te rog sa imi spui adresa de mail din josul pagini acesteia?Bine ai venit pe FacebookDaca a cazut in plasa si o sa va prezinte adresa care-i apare lui si numai lui , dumneavoastra cititori tutorialului veti putea posta in numele lui de pe un cont de email diferitTrimiteti un mail la adresa victimei cu ce doriti dumneavoastra (text poza video).Have fun!m.facebook.com/upload.php?_rdr4 Edited April 3, 2013 by eubest Quote
eubest Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 Bine inteles veti posta in numele victimei Quote
Domnul.Do Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Acuma am inteles principiu.Daca era o adresa de mail cu facebook sau o deviatie de la nume,era mai putin suspicios.A incercat cineva? Edited April 3, 2013 by Domnul.Do Quote
s0m3day Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 am incercat acu 1 an, merge...mai ales daca esti o tipa focoasa Quote
Individual14xxx Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Merge , ms multedit: Pot adauga descriere la poze , video? Edited April 3, 2013 by Individual14xxx Quote
eubest Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 da poti descrierea trebuie sa fie in subject Quote
eubest Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 mai ales daca esti o tipa focoasa lol Quote
eubest Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Acuma am inteles principiu.Daca era o adresa de mail cu facebook sau o deviatie de la nume,era mai putin suspicios.A incercat cineva?Defapt este mai putin suspicios asa deoarece nu are legatura nici cu facebook-ul nicii cu userul respectiv si doar cu o adresa de email care poate apartine oricui Quote
Silviu Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Ca sa puna cineva botul la ce spui tu, trebuie sa fie extrem de prost."Trimite o fotografie sau un clip video prin e-mail la sdadsadas@dada.da?i va fi postat? automat pe Facebook. (Nu face public? aceast? adres?.)" Quote
eubest Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 nu scrie atat de mare la mine au pus botul multe persoane un procent de 100% Quote
walker Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 (edited) dar cum ma pot folosii de adresa victimei pentru a posta?am si eu cont de facebook,dar nu prea sunt familiarizat cu facebookul,intru foarte rar pe facebook Edited April 10, 2013 by walker Quote
Axu Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Eu zic ca ar fi bine sa pui "turorialul" tau intr-un .doc sau orice altceva, sa ii faci upload undeva si sa criptezi linkul de download.Sa nu mai fie asa mura-n gura pentru copii... Quote
walker Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 se poate pune pe pastebin cu password cryptat..dar cum ma pot folosii de adresa victimei pentru a posta? am si eu cont de facebook,dar nu prea sunt familiarizat cu facebookul,intru foarte rar pe facebookas face si eu o farsa Quote
eubest Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 dar cum ma pot folosii de adresa victimei pentru a posta? am si eu cont de facebook,dar nu prea sunt familiarizat cu facebookul,intru foarte rar pe facebookas face si eu o farsatrimiti un mail la adresa respectiva cu ce vrei sa-i apara pe wall ,textul trebuie sa fie in subject Quote
Configuration Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Daca persoana respectiva isi schimba parola intre timp , si linkul de upload se schimba, asa ca , distrativa cat puteti , odata ce a schimbat parola s-a terminat . Quote
bubbles Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 De ce vorbesti prostii ? Nu mai merge. Oricum era interesant. Quote
Amad Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Ar fi tare sa mai functioneze eu abia acum am dat de acest "tutorial" Quote
SilenTx0 Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Ar fi tare sa mai functioneze eu abia acum am dat de acest "tutorial"Felicitari! 03-04-2013, 06:45 PM ...asa dupa parerea ta, mai merge? Daca intrai macar pe linkul ala ai fi vazut ca nu mai merge...dar pentru +1 ce mai conteaza ca merge sau nu? Quote
Amad Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Sincer ma *** pe el +1 si da am observat de cand este acest topic dar am zis ca poate vede cineva mai destept ca noi si face ceva ca aceasta chestie sa mai functioneze, domnule.Si inainte de postul meu ai mai observat ceva? A nu, te-ai uitat doar la ultimul... am inteles. Gata nu o dam in povesti ca fac si 2xpost Quote
zapptech Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 ce thx working ba, ca nu merge..+1 si tu doamne!. Quote