mZque Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Salut, toate bune si frumoase, pe final nu stiu ce sa pun la * Card Security Number:Cel folosit de mine este ://removedCare este acel cod ? Edited April 24, 2013 by M2G Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ultimele 3 cifre de pe spatele cardului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mZque Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nu am card, ma impotmolesc la Billing information, cine ar putea sa-mi trimita si mie niste date corecte ? raman dator ...+rep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kznamst Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Pentru cei care nu au card. Aceasta modalitate a fost intr-un tutorial anterior. 1. Intrati aici: https://www.qiwi.ru/payment/main.action2. Incercati sa folositi un Translator! (Google Chrome) RU - EN3. Dai pe QIWI VISA CARD , apoi mai jos si click pe "Apply for QVC"4. Click pe "New User Registration"5. Ok aici o sa va ceara nr. de Telefon pt. verificare SMS.6. Intrati aici http://pinger.com/tfw/ , faceti cont si luati NR de tel de-acolo. (Postal Code US: 90002)7. Ok,puneti nr. de tel de pe Pinger si click pe "Register"8. Scrieti-va ce parola vreti9. Acum o sa va ceara codu ca sa va activati contu. Mergeti la Pinger.com/tfw/ si va apare acolo un NR. DE TEL cu codu. Copiati codu si puneti-l.10. Dati din nou click pe QIWI VISA CARD - CLICK Apply for QVC - APPLY FOR QVC.11. Acum ai primit CARDU !12. O sa primesti un SMS pe Pinger.com cu detalii de la card (numaru de card) acesta este in format @1@3@4@5@4.edit// Scuzati, nu am vazut ca a mai fost postat odata. Edited April 24, 2013 by kznamst Link to comment Share on other sites More sharing options...
mZque Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Da, am obtinut card-ul dupa tutorialul acela dar mai trbuie NameExpiration data Card security number Link to comment Share on other sites More sharing options...
kznamst Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Da, am obtinut card-ul dupa tutorialul acela dar mai trbuie NameExpiration data Card security numberIntri in contul tau pe https://www.qiwi.ru/ si ai acolo intro parte sau sus QIWI VISA CARD, dai click si acolo iti sunt scrise toate, mi-am facut si eu card zilele trecute pe site 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nu-mi da-ti PM-uri de-am pulea ca nu va raspund,am zis ca ajut in limita bunului simt,nu e vina mea ca sunteti grabiti,neatenti sau noobi,oricine cu cunostinte medii si iq normal poate face asta,imi pare rau inseamna ca nu e locul vostru aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timy123 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) conteaza de datele de la Billing information mi-a dat si mi-e o eroare cu rosu si am incercat altele si a mers dar m-a bagat in pending 24 de ore cred ca conteaza si soxu sau VPN-ul, eu am dat search pe pastebin Credit Card si o sa va dea acolo Edited April 24, 2013 by timy123 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Conteaza cat de multe cereri are,inainte ca metodele sa fie publice pe majoritatea forumurilor mi-a activat in 15 minute domeniul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Sa ne traiesti! Ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nu-mi merg de niciun fel detaliile cardului, am incercat zeci.Ma ajuta careva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nici la mine, si la fel am incercat multe.Proxy, vpn, degeaba.Daca vreunul din voi vrea sa ia un domeniu .com si pentru mine il rog sa`mi dea pm.+1 rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
mZque Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nici la mine, si la fel am incercat multe.Proxy, vpn, degeaba.Daca vreunul din voi vrea sa ia un domeniu .com si pentru mine il rog sa`mi dea pm.+1 repSi pentru mine daca reuseste cineva sa-mi trimita un PM, nume domeniu hellszone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Am reusit intr'un final, pentru cei de sus care nu va merg detaliile la card, cautati aici: Cr3dit am gasit valide . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirtycash Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Merge si cu QIWI Card,doar sa ai un VPN USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ^Carding for dummies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nort0N Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ms mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Merge da e prea multa bataie de cap cu proxy/vpn/vps etc; Mersi oricum de website-u respectiv, o sa rog un prieten din state sa ma ajute , cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Merge da e prea multa bataie de cap cu proxy/vpn/vps etc; Mersi oricum de website-u respectiv, o sa rog un prieten din state sa ma ajute , cheers Daca mai necesita si metoda asta multa bataie de cap, atunci eu ma las de meserie. Nu te-a obligat nimeni sa folosesti vpn, vps, proxy, fake names..., folosesti datele reale, in afara de strada, nume...Eu inregistrez un domeniu de asta in 2-3 minute.V-as inregistra eu domeniile, dar nu am atata timp, si nu e atat de complicat. Daca va e lene sa dati 2 click-uri, atunci nu meritati domeniu gratuit. Edited April 24, 2013 by GarryOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Dar nu gasesc detalii card valabile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Am updatat tutorialul, deci nu va trebuie nici un proxy, vps...Cei carora v-a reusit sa inregistrati domenii prin metoda asta, sa confirmati aici, sa vada toata lumea. Edited April 24, 2013 by GarryOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
visan15 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Dupa un 1 an cum prelungesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheArthist Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Dupa ce l-am ajutat pe sandabot, inregistrandu-i un domeniu gratis (vezi topicul: https://rstforums.com/forum/68045-imprumut-8-a.rst) , am primit cred ca vreo 15 PM-uri in aceeasi zi, de la membrii de pe forum, sa le inregistrez si lor un domeniu. Asa ca m-am decis sa impart metoda cu voi, se gaseste si pe forum-ul meu, postata de un user de pe forum.. Eu am folosit-o deja pentru 3 domenii si a mers brici. Domeniul este pentru 1 an. TutorialIntram aici: Get Online - America Get Your Business Online1. Create your website -> Click2. Sign in with Google -> Cu Gmail-u.3. Dupa ce v-ati logat dati Continue.4. OK , veti fi redirectionati la Intituit Website5. Alegem: Choose a Domain (Yourname.com) for your website6. Tastati ce nume vreti la site + domeniu.7. Dupa ce ati terminat dati Get Domain (0.0$ deci ne trebe card)8. Bagati datele cardului vostru sau daca vreti, faceti rost de un CC valid de pe net, dar ar fi de dorit ca sa corespunda cu tara pe care ati bagat-o profil, ca altfel va poate bana.9. Congratulations your order is Complete. Gata ati facut domeniu.10. Trebuie sa mutati NS-urile. Confirmarea contului se face in maxim 30m-1h.11. Dupa ce v-a venit confirmarea si domeniu functioneaza dati la Edit DNS si configurati voi cum vreti mutati ns-urile astea la host-u vostru!Puteti sa folositi datele voastre reale, inclusiv Credit Card-ul, chiar e recomandat, cu exceptia numelui si a adresei, restul nu are nicio treaba, nu are de ce sa vie frica. Puteti folosi acelasi Credit Card, pentru mai multe domenii, la mine a mers. De unde pot face rost de Credit Card-uri?1.//removed3. Sper ca v-am ajutat , metoda merge 100% , am testat , este legala! Domeniul va functiona si nu va fi suspendat. Tutorial realizat de mine in totalitate!Daca doriti copierea acestuia postati si sursa.T-T! Video tutorial: PS: Puteti citi intreg topic-ul din sursa, in care sunt abordate mai multe probleme.Sursa: Thieves Team Programing&Security Board ? View topic - [METODA] Domenii gratis .com,.net,.biz,.infoMersi mult:) Edited April 24, 2013 by M2G Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazvvann Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Merge foarete bine. nu trebuie proxy vps nimic.pentru plata am folosit //removed Edited April 24, 2013 by M2G Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheArthist Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 he he mersi mult gary:X..merge perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...