wildchild Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Ave?i UNIX/Linux ?i coaie? Pune?i-v? sistemul de operare la b?taie. [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click* Ca s? fie cât mai legitim, nu pune?i screenshot-uri ci captur? video. Cei cu Linux s? rula?i cu "sudo", altfel nu se ia în considerare.Disclaimer: Nu m? fac responsabil pentru pierderea de date.S? înceap? m?celul! Quote
Zatarra Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Varianta care o am eu la status pe Lync de jumate de an este aceasta:[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo "You passed 1 stage of Russian Roulette"Problema este ca nu e pur ruseasca.. ci e corcitura deoarece exista mai mult de 5 vieti Quote
JohnyCNAM Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Niste explicatii sa inteleg si io wild? Quote
GarryOne Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Niste explicatii sa inteleg si io wild?Sa presupunem ca stii ce presupune ruleta ruseasca.Executand comanda care a pus-o wildchild, ai o sansa din sase ca sa ti se stearga toate fisierele de pe partiatia cu linux-ul, de la radacina: "/" Quote
andrei98M Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Din cate cred eu comanda are o sansa ca sa iti impuste datele... Quote
Active Members dancezar Posted May 16, 2013 Active Members Report Posted May 16, 2013 Stai ma ca nu inteleg ce tebuie sa fac.trebuie sa execut comanda pe linux si sa nu imi sterga datele?folosesc n live cd cu backtrack atunci Quote
GarryOne Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Stai ma ca nu inteleg ce tebuie sa fac.trebuie sa execut comanda pe linux si sa nu imi sterga datele?folosesc n live cd cu backtrack atunciLiveCD e altceva. Nu te poti baga in joc, avand LiveCD pentru ca sistemul de operare nu este instalat pe hdd, iar de pe cd nu se pot sterge datele.Sa executi si sa nu iti stearga? Hmm, asta si-ar dori toti, de asta i se spune ruleta ruseasca, ai noroc - scapi, n-ai noroc - pierzi totul.Din cate cred eu comanda are o sansa ca sa iti impuste datele...Nu prea are sens ce zici tu aici. Quote
wildchild Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 F?r? livecd ?i nologine. Ma?inile virtuale sunt permise. Quote
curiosul Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Eu ma gandeam sa o fac pe serverul dedicat unde am toate site-urile, inca ma mai gandesc ... Quote
DeCrew Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 ruleta ruseasca e o prostie de joc ! deaia nu s-a sinucis nimeni doar in filme. Quote