GaByBoy Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Salut RST am vazut multe site-uri pe net prin care daca dai un like esti platit cu 0,4 .As vrea si eu cateva site-uri de genul acesta care sa fie reale si bani sa ii poti primi fie prin sms fie prin paypalNu vrea site-uri gen adflyVreau site-uri daca sunt sa te plateasca pentru vizitele facute,adica eu aduc un om pe site-ul tau imi dai cevastiti voi la ce ma refer astept raspunsuri Quote
florin_darck Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Cel mai bun site de facut baniLocuri de munca | BestJobs Quote
alezu2000 Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 (edited) 0.4 pentru un like? ) pai cate like-uri am dat eu pe addmefast ar fi trebuit sa fiu bogat Edited June 9, 2013 by alezu2000 Quote
eubest Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Invata de aici cum sa faci bani cplusplus.com - The C++ Resources Network Quote
greenie Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 chiar nu am inteles ce vrei tu , dar poti incerca tot felul de buxuri (ai ceva de munca + cu reff) . Quote
Active Members SynTAX Posted June 9, 2013 Active Members Report Posted June 9, 2013 Daca esti dispus si poti sa-mi aduci vizitatori pe site, te platesc eu. Dar nu 100 de vizitatori azi, si 0 maine. Ceva constant. Quote
viorelarabu Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Daca esti dispus si poti sa-mi aduci vizitatori pe site, te platesc eu. Dar nu 100 de vizitatori azi, si 0 maine. Ceva constant.cat dai ca eu iti aduc 1000 vizite zilnc Quote
EterNo Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 PokerStars EU Play Free Online Poker Games.Cu o mica investitie si cu multa rabdare si un bankroll managment ok te scoti cat de cat la inceput Quote
Bolovanus Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 PokerStars EU Play Free Online Poker Games.Cu o mica investitie si cu multa rabdare si un bankroll managment ok te scoti cat de cat la inceputvezi sa nu, fix pokerstars ti`ai gasit...bwin mai mergea, mai erau pesti si balene..prindeam o balena la fiecare masa...dar pokerstars te futi pe el plus ca tre sa invete si holdem manager ca fara el chiar nu faci nimic Quote
mannnu Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 pokerstars a dai numai de jucatori buni,chiar trebuie sa ai mentalitatea formata pentru poker ca sa joci pe platforma asta.iti recomand 888poker sau bet365 . Quote
Tarhi Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 O metoda prin care poti sa faci bani online este sa accesezi niste reclame care le primesti pe e-mail.Nu stiu cat de buna e, dar daca esti interesat (sau oricine alcineva) poti sa-mi dai un PM sa-ti dau site-ul. Quote
eesorin Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 cat dai ca eu iti aduc 1000 vizite zilnclingijingu?? Quote
coffee Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 (edited) Invata sa faci ceva, invata un limbaj de programare sau gandeste-te la ce ti-ar placea tie sa faci cu adevarat. Daca ti-ar placea sa faci o aplicatie pentru mobil, ai ideii si esti creativ, invata cum se face asta. Sunt tutoriale, carti, articole, ai la dispozitie n materiale pentru studiu. Totul depinde de tine. Ca sa faci bani trebuie sa investesti timp in a invata sa faci ceva. Nimeni nu te plateste sa stai, poate politicienii sunt in situatia asta si tu ai slabe sanse sa ajungi unul. Studiaza si invata, preferabil ceva ce iti place. Studiaza cu scopul de a materializa cunostintele si de a produce ceva, la scoala nu te invata asta. Devin-o autotdidact, studiaza si asimileaza cunostinte intr-un domeniu care tie iti place. Daca stii sa desenezi, cumpara-ti o tableta grafica, nu e foarte scumpa si invata cum sa vectorizezi in illustrator creatia ta. E doar un exemplu, insa tu stii mai bine ce iti place sa faci. Daca nu stii, scopul tau este sa afli asta. Este imposibil sa nu iti placa sa faci altceva in afara de stat. Nu mai pierde timpul, invata sa faci ceva, studiaza. Timpul si cunostintele tale concretizate in ceea ce ai facut valoreaza bani, nu click-ul pe 3 reclame. Edited February 26, 2014 by coffee Quote
EterNo Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 La SNG-uri hyper turbo prinzi cel mai mult pesti care se baga de fiecare data all-in cu un As in mana Quote
ringo95 Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Angajeaz? freelanceri ?i g?se?te locuri de munc? freelance online - Freelancer.co.ro Da pana iei proiecte te mananca nasul Quote
viorelarabu Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 zi cat platesti la 1000 vizitatori pe zi Quote