wrathofgod Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Mishto articolul , l-am mai citit si pe alte site-uri . @Phiedone Nee acuma vad ca au rasarit hacerii de PHP 7 , because India is best dear
George130 Posted March 18, 2011 Report Posted March 18, 2011 (edited) Acest post este copiat de AICIMia placut foarte mult o parte din ce am citit… Am ras foarte mult… )Expresiile uzuale ce dovedesc puterea hackerului roman sunt:- iti dau format la calculator- iti ard placa de retea- iti dau flood de iti ia foc monitorul- te las fara net- iti sparg calculatorul- fraiere sunt deja la tine in calculator- lasa ca aflu eu unde stai si te bag la portbagajToate aceste expresii sunt uzuale si au mai mereu pe langa ele si cuvintele:- fmm- mu*e- mm- terminatule- lamere- bagami-as **** in ma-taPana la urma nu mai conteaza de unde este copiat acest post important este ca a reusit sa adune atatea vizualizari. Edited March 18, 2011 by George130
razer_krait Posted March 18, 2011 Report Posted March 18, 2011 George , esti prost?Articolul este mai vechi si nu imi apartine,l-am copiat doar de amuzament.Scrie "Autorul" la final.
mah_one Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Acest post este copiat de AICIMia placut foarte mult o parte din ce am citit… Am ras foarte mult… )Expresiile uzuale ce dovedesc puterea hackerului roman sunt:- iti dau format la calculator- iti ard placa de retea- iti dau flood de iti ia foc monitorul- te las fara net- iti sparg calculatorul- fraiere sunt deja la tine in calculator- lasa ca aflu eu unde stai si te bag la portbagajToate aceste expresii sunt uzuale si au mai mereu pe langa ele si cuvintele:- fmm- mu*e- mm- terminatule- lamere- bagami-as **** in ma-taPana la urma nu mai conteaza de unde este copiat acest post important este ca a reusit sa adune atatea vizualizari.cand am vb eu prima oara cu ANC cu expresii de astea a venit omul la mine:))apropo am auzi ca e mare hacker pe aici pe RST
IsLucian Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Realitate pura.Cum spunei si tu majoritatea "hackerilor" sunt de 12-13 ani.(adica vorba vine de hacker).Ei se cred asa din cauza ca daca vad ca au furat o parola sau au intrat in calculatorul prietenii care e afoana in asa ceva; si dupa trimitandu-i mesaje gen: 'vezi ca-ti iau parolele sau pozele daca nu iesi cu mine sau bla bla"...etc.
SnaK3 Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 real e faptul ca 90% din ei habar nu au ce inseamna cuvantul in sine sa nu mai comentam de etica si restul din aceeasi carte.merci ptr articol am facut o burta buna de ras
1749 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 (edited) daca te iei in gura cu cineva si il jignesti si il injuri demonstreaza ca de fapt esti prost, dar preferi sa te dai destept. valabil pt. toti cei care azi in loc sa ma ignorati ati data navala sa demonstrati ca bubuiti de prostie. nu ii poti demonstra altuia ca esti mai inteligent ca el prin injuraturi si jigniri, ci ignorandu-l si vazandu-ti de treaba ta. e la mintea cocosului. si ca sa se linisteasca , nu e de ajuns uneori sa ii spui omului sa se linisteasca, trebuie sa ii distragi atentia cumva sau sa ii spui ceva inteligent incat sa o lase balta si sa nu mai creeze scandal. iar daca ii dai ban o data, de 2 ori, de 10 ori si isi face mereu alte conturi e clar ca banul e ca si cum n-ar exista. atunci la ce-l mai dai? daca de fapt nu exista?aveti mult de parcurs pana va veti maturiza. nu dati dovada nici de maturitate, nici de inteligenta cand alegeti sa va exprimati in halul in care ati facut-o azi. in loc sa aratati cu degetul catre altul, vedeti-va fiecare de ale sale si ignorati scandalurile, ca altfel pareti mai prosti decat vreti sa dati de inteles ca sunteti. un hacker adevarat sigur stie asta, nu trebuie sa ii mai spun eu. nu am sa mai citesc ce aveti de spus, pt. ca nu ma astept decat la insulte.nu puteti dovedi ca va duce capul pe unii decat asa. a, si surge, asa e, la inceput am militat pt. un limbaj decent, numai ca am militat in locul gresit. m-am enervat, am inceput sa injur si eu si in loc sa va las dracu si sa-mi vad de-ale mele , m-am lasat intaratata de toti natangii. asta a fost greseala mea. intotdeauna exista un fapt care declanseaza o suita de cuvinte.cuvintele mele au fost declansate de o actiune, dupa cum va puteti da seama din topicul deschis atunci. o fi sicko sinonim cu certifiable, dar nici chiar asa.certifiable. Edited June 4, 2011 by 1749
Vlachs Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 daca te iei in gura cu cineva si il jignesti si il injuri demonstreaza ca de fapt esti prost, dar preferi sa te dai destept. valabil pt. toti cei care azi in loc sa ma ignorati ati data navala sa demonstrati ca bubuiti de prostie. nu ii poti demonstra altuia ca esti mai inteligent ca el prin injuraturi si jigniri, ci ignorandu-l si vazandu-ti de treaba ta. e la mintea cocosului. si ca sa se linisteasca , nu e de ajuns uneori sa ii spui omului sa se linisteasca, trebuie sa ii distragi atentia cumva sau sa ii spui ceva inteligent incat sa o lase balta si sa nu mai creeze scandal. iar daca ii dai ban o data, de 2 ori, de 10 ori si isi face mereu alte conturi e clar ca banul e ca si cum n-ar exista. atunci la ce-l mai dai? daca de fapt nu exista?aveti mult de parcurs pana va veti maturiza. nu dati dovada nici de maturitate, nici de inteligenta cand alegeti sa va exprimati in halul in care ati facut-o azi. in loc sa aratati cu degetul catre altul, vedeti-va fiecare de ale sale si ignorati scandalurile, ca altfel pareti mai prosti decat vreti sa dati de inteles ca sunteti. un hacker adevarat sigur stie asta, nu trebuie sa ii mai spun eu. nu am sa mai citesc ce aveti de spus, pt. ca nu ma astept decat la insulte.nu puteti dovedi ca va duce capul pe unii decat asa. a, si surge, asa e, la inceput am militat pt. un limbaj decent, numai ca am militat in locul gresit. m-am enervat, am inceput sa injur si eu si in loc sa va las dracu si sa-mi vad de-ale mele , m-am lasat intaratata de toti natangii. asta a fost greseala mea. intotdeauna exista un fapt care declanseaza o suita de cuvinte.cuvintele mele au fost declansate de o actiune, dupa cum va puteti da seama din topicul deschis atunci. o fi sicko sinonim cu certifiable, dar nici chiar asa.certifiable.deci sa iti explic, sunt satul de tine si iti promit ca o sa te ard si daca aflu cine esti o sa iti fac viata un calvar, ne auzim cand ajung in fata usii tale
L3o4Nn Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Tot ce e scris aici descrie 99% comunitatea RST))
Lubbock Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Foarte adevarat! In prezent, poti ajunge hacker foarte usor doar prin amenintari si daca sti sa utilizezi un iStealer / HCStealer. Mai toata lumea isi spune hacker pentru aceste mici lucruri.Respect, Nemessis. (pacat ca te-ai retras)
maskatu Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Oameni buni,dar ce va mai place cearta=))Pai nu ati inteles nimic din lumea virtuala si de forumuri=))Eu cu parerea mea de analfabet,cu clasa I neterminata,va dau un sfat.Va duceti la sectia de politie,ii trantesti un pumn in mecla la gabor,si ai parte de cearta cu droaia.Pe lumea virtuala, altfel stau lucrurile,trebuie sa te faci frate cu draqu,si sa fii parsiv pe toate fronturile,ca sa te poti bucura de prietenia tuturor=))Asa ca fiti mai blanzi oameni buni,si sa ne bucuram de aceasta comunitate frumoasa ca exista
CrackHead Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 absolut genial, nu ma pot opri din ras
Pugna Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Tot ce e scris aici descrie 99% comunitatea RST))... apreciem totusi ca stii sa te identifici
Gotyc Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 topic din 07-05-2007, 01:40 AM readuceti la viata un topic mort..
valycux Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 nea SirVic asta akum trebuie sa inventeze ceva sa sparga si portile puscariei....beleaua e ca nu merge cu programe hack.....pacat....ar fi fost floare la ureche
vujdeualex Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Frate esti cel mai tare hacker din romania!!!
BlackJokerKode Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) Dupa parerea mea TinKode e unul dintre cei mai buni. Edited February 4, 2012 by BlackJokerKode
black_death_c4t Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Mie imi place de TinKode,chiar daca acum e la parnaie.sari pe el , sex protejat totusi :]
totti93 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Mie imi place de TinKode,chiar daca acum e la parnaie.Tu o sa-i intinzi sapunul...
danke000 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 nea SirVic asta akum trebuie sa inventeze ceva sa sparga si portile puscariei....beleaua e ca nu merge cu programe hack.....pacat....ar fi fost floare la ureche nu a luat nici macar 29 de zile ! A luat o amenda de vreo 2000 de dolari pe care o refuza sa o plateasca.
BlackJokerKode Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Adevarul e ca TinKode a reusit sa faca destul de multe ravagii in comparatie cu altii,adica eu il apreciez pentru reusitele lui,asta nu inseamna ca e cel mai bun,sunt altii si mai buni care nu se arata.
Darwin Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Este adevarat BlackJoker.Poate mai sunt multi ca el si prefera sa nu fie cunoscuti.