BkDService Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Stiu ca nu e cine stie ce, dar va ofer aces programel (celor care le trb) cu care puteti trimite SMS GRATIS pe orice numar, in orice tara ! Programul necesita FRAMEWORK instalat.Virus Scan: https://www.virustotal.com/ro/file/44e86fda6167f2bfb0d482fa6fd17dd7a1c64e80c4bfd007e2f823f22672cf21/analysis/1373204000/Download: BkD Service - SMS Sender.exeLa urmatorul update voi adauga Spoofer (send from), centru de primit sms (pentru reply, avand si posibilitatea de achizitionare de servicii internet care necesita verificare PIN), adresa multipla de destinatari si posibilitatea de a trimite in numar mai mare (bomber).Serviciul este LIMITAT !Pentru orice problema / nelamurire, contactati`ma pe backdoorhk@yahoo.com Quote
ch_ Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 programelul include la sfarsitul fiecarui mesaj site-ul tau? sau e doar preview in poza? Quote
Castiel Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Felicitari , dabea astept versiunea urmatoare:X Quote
IdiotMan Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Nu merge, Ma si miram sa meargaMerge daca nu esti in stare sa-l folosesti e alta treaba. Quote
BkDService Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 App, merge doar la cei cu IQ ridicat...am uitat sa specific. Referitor Quote
ch_ Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 da, functioneaza fara probleme. mai rapid decat ma asteptam vine si sms-ul. Quote
BkDService Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 programelul include la sfarsitul fiecarui mesaj site-ul tau? sau e doar preview in poza?buna idee mi'ai dat voi adauga site'ul meu la sfarsit sa se scrie automat...pentru reclama Quote
Matt Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 buna idee mi'ai dat voi adauga site'ul meu la sfarsit sa se scrie automat...pentru reclama Tocmai asta era ideea.Nu trebuie sa faci asta pentru ca nu iti va mai folosi nimeni programul. Quote
ZeroDoi Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 pe mine nu ma lasa WIN 8 sa il descarc zice ca e virus Quote
dirtycash Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 N-am incredere in asa ceva. Poate e ceva "smecherie" prin el si fura nr. de mobil + conversatii Quote
IdiotMan Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 pe mine nu ma lasa WIN 8 sa il descarc zice ca e virus Da-i acolo "pastrati" si eu am windows 8 si merge brici Quote
ZeroDoi Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Da-i acolo "pastrati" si eu am windows 8 si merge brici si care ar fi motivul de nu ma lasa sa il descarc ???? ceva ceva tre sa fie in program eu oricum nu vreau sa il folosesc ca am abonament .. era ca fapt divers ... nimic nu e gratis Quote
IdiotMan Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 si care ar fi motivul de nu ma lasa sa il descarc ???? ceva ceva tre sa fie in program eu oricum nu vreau sa il folosesc ca am abonament .. era ca fapt divers ... nimic nu e gratis Mie-mi merge destul de bine daca aveai nevoie si ti-ar fi fost frica sa-l folosesti, il bagai intr-un virtualbox.. Quote
Silviu Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 (edited) http://95.124.243.99/send_exec.cgi?phone=+40751234567&message=test&button=Send imagine Edited July 7, 2013 by Silviu Quote
BkDService Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 imaginestim si noi sa folosim fiddler . Datorita tie voi face acces pe baza de date, utilizator si parola.. Quote
Silviu Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 stim si noi sa folosim fiddler . Datorita tie voi face acces pe baza de date, utilizator si parola..Daca stiai, mai ales ca postezi asta pe un forum de securitate trebuie sa fi precaut. Scopul postarii a fost pentru tine, pentru ca nu ma intereseaza pe mine amaratul tau de router, dar baietii abia asteapta o sursa de sms bomber. Quote
R3Flux Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Foarte folositor cand n-ai bani de mesaje Am incercat pe vodafone si merge Quote
BkDService Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 (edited) Daca stiai, mai ales ca postezi asta pe un forum de securitate trebuie sa fi precaut. Scopul postarii a fost pentru tine, pentru ca nu ma intereseaza pe mine amaratul tau de router, dar baietii abia asteapta o sursa de sms bomber. daca era sa o postezi pentru mine dadeai un privat, as putea sa opresc imediat serverul, pana rezolv.. dar voi verifica din cand in cand.. daca observ ca se da "bomb" il voi inchide imediat. Edited July 7, 2013 by BkDService Quote
Silviu Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 daca era sa o postezi pentru mine dadeai un privat, as putea sa opresc imediat serverul, pana rezolv.. dar voi verifica din cand in cand.. daca observ ca se da "bomb" il voi inchide imediat.Oricine vede tot, inclusiv numere si mesajele trimise, pune si tu o parola: UR5i-v2 Quote
BkDService Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 Oricine vede tot, inclusiv numere si mesajele trimise, pune si tu o parola: UR5i-v2nu vede nimeni mesajele trimise, doar cele primite se pot vedea si nu e nimeni obligat sa il foloseasca Quote
SmarTeu Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 cum faci sa trimiti mesaj nu trebuie sa pui ceva de genu +40075..... parca asa e daca nu e asa daca stie cineva sa ma ajute si pe mine merci.. Quote
babyface Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Poti adauga si ceva numere VOIP> la acest program? Quote