Jump to content
sandabot

Idee monetizare online+offline

Recommended Posts

1.Gasesti o micro-nisa pentru orasul tau , una care sa nu aiba adversari .

Sa zicem ca Gheorghe vrea ca sa il ajute pe prietenul lui frizer care tocmai si-a deschis frizerie in orasul lui natal care este Vrancea .

Micro-nisa pe care Gheorge a gasit-o este "frizeri in vrancea" sau "frizerie in vrancea"

2.Creezi un site cat mai SEO-friendly

Acum ca Gheorghe are cativa lei pe PayPal/Card , isi cumpara in domeniu gen frizerieinvrancea.ro , un host free si baga un amarat de wordpress pe el si cateva pluginuri pentru SEO .

3.Iti promovezi site-ul

Gheorghe este un om rabdator , asteapta ceva timp si investeste timpul atat in promovarea site-ului prin facebook cat si in aducerea site-ului pe locul #1 in Google dupa keywordul lui .

4.Bati palma cu clientul .

Acum ca Gheorghe are 10-50 vizitatori unici/zi pe site-ul lui isi face miscarea , se duce la domul frizer Miron , se lauda cum ii poate lauda frizeria lui pe site-ul pe care il detine , si ca ii poate aduce mai multi clienti , asta pentru un pret de cateva sute de lei/luna .

Miron este un om open-minded si nu a bagat bani in reclama si crede ca promovarea frizeriei lui pe net va fi o miscare care va fi rasplatita !

Acum Gheorghe repeta pasii de sus si isi creeaza o clientela dar cel mai important , face o multime de bani promovand afacerile celorlalti !

Link to comment
Share on other sites

Dar e si posibil sa muncesti degeaba. Sunt multi patroni "kitrosi" care n-ar baga 1 ban in promovare si cred ca daca-si fac frizerie in spatele blocului o sa vina 3 sferturi de oras la el.

Dar cu toate astea, mai bine vorbiti dinainte cu patronul daca-l intereseaza sa-i faceti site+promovare pe 2,3 cuvinte cheie si daca accepta, good job!

Link to comment
Share on other sites

Exemplul cu frizeria chiar nu este bun, un restaurant ceva ar fi mai ok.

O alta idee ar putea fi daca orasul este mai mic si nu este prezent in mediul online, mai bine faci un site cu stiri, stirile le poti lua de prin ziare, specificand sursa, pentru a nu avea probleme pe viitor, apoi cu timpul poti promova pe site si frizeria lui Ion si restaurantul lui Gheorghe.

Link to comment
Share on other sites

Ideea nu e noua iar cativa dintre veteranii rst o foloseau acum ceva ceva timp...dar nu pe micro-nise(profitul e destul de mic)...ci pe nise unde exista concurenta si unde costurile pentru reclama facuta pe gogu(cost per click) erau mari sau foarte mari(era mai mult de munca dar profiturile erau pe masura)

Se poate incepe pe micro-nise (pentru experienta) dar pentru profituri considerabile trebuie ajuns in Champions League :)

Sandabot daca tot vrei ceva pe tema asta... PM si pornim din Europa League :)

Edited by BKP
Link to comment
Share on other sites

Ideea nu este buna, este foarte buna daca sti cum sa profiti de ea la maxim.

Ma mir cum de a fost postata de abia acum pe rst, eu inca o folosesc, dar prefer sa fac un site moca la om, pe hostingul meu, care oricum il platesc din alte lucrari si cacaturi (o suma nesemnificativa fata de profit), si le atasez doar niste simple ads de pe gogu.

Profitul creste la fiecare lucrare noua, si se resimte, money for beer si nu doar :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...