Jump to content
kempactick

[XSS] google

Recommended Posts

• Active Members
Posted (edited)

OFF: Ce bine dorm cu ochii deschi?i !

Copy/Paste ! Thank you ( ?tii la ce m? refer )

ON: Nu cred a?a ceva. Sorry. Daca tot zici c? o s? faci un V.P.o.C, a?tept?m !

Edited by akkiliON
Posted (edited)
Fa-mi te rog o favoare si dai un alert(document.domain) .

Mersi.

Asta as fi vrut si eu pentru ca nu prea cred.Mi-a spus florin ca l-a intrebat pe el daca este xss ala si cum sa il raporteze ceea ce ma face sa cred ca nu a gasit 12 xss-uri ci un xss si a folosit 12 vectori. Pare incepator :-?

Le: Din cate vad eu, google e scris cu gri.In general subdomeniile sunt scrise cu gri.Cred ca ce ai gasit tu e xss intr-un site cu subdomeniu google.blablabla sau ceva de genu (daca exista asa ceva). Trebuia sa nu cenzurezi partea de dupa google.

Edited by SilenTx0
  • Active Members
Posted
Fa-mi te rog o favoare si dai un alert(document.domain) .

Mersi.

Dap da print la document.domain asa stim sigur daca este google si nu google.ceva.com

• Active Members
Posted
Waiting for VPOC.

12 xss-uri in google .. nu stiu cata lume mai reuseste asta

E fake. Daca privesti mai atent google e subdomeniu ( are culoarea gri ) ! De obicei subdomeniul apare cu gri. Parerea mea este ca e fake acest xss.

Posted

Mda, nu sunt fake.Mi-a dat 2-3 xss-uri.Sunt in niste subdomenii pe care va lua (daca va lua) 100$.Si ca sa clarificam, google era scris cu gri pentru ca a cenzurat ce nu trebuie :))

Posted

Hai sa ne intelegem, googleceva.com nu este subdomeniu al google.com, nu este acelasi lucru cu ceva.google.com.

Poate este vreun alt site ce apartine companiei Google unde nu poti face mai nimic cu un xss.

Diferente intre cele 2 cazuri sunt multe. Preferata mea, cu un xss intr-un subdomeniu inutil precum code.google.com poti face bypass la same origin policy pentru google.com sau alte subdomenii sensibile (doar in anumite cazuri, descoperiti voi care).

Deci, pana la urma, ce sa fie? Subdomeniu google.com sau un alt domeniu ce apartine companiei Google?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...