wildchild Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Nu ?tie exact în ce categorie s-ar încadra, eu o s? pun pur ?i simplu link-ul. Quote
Silviu Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Am vazut acum cateva zile clipul. E o idee, dar nu mi se pare prea fiabila.. sa imi cada telefonul pe jos si sa se faca "telefonase", plus ca arata cam aiurea asa din bucatele. Quote
wildchild Posted September 14, 2013 Author Report Posted September 14, 2013 Sincer mie personal îmi place mult ideea de versatilitate, mai ales faptul c? po?i s? î?i alegi ce vrei tu pe el. Quote
Active Members dancezar Posted September 14, 2013 Active Members Report Posted September 14, 2013 Ar fi ceva ca la calculator daca nu iti mai merge placuta de ram o schmbi cu alta noua daca vrei un procesor mai puternic puneti altu. Quote
just-for-funn Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 SIncer mie imi place conceptul Quote
eusimplu Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Mie imi place cum arata, de exemplu eu nu folosesc camera, parca ar merge inca putin loc pentru baterie acolo Dar pretul, pretul? Quote
yo20063 Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Interesant, dar nu o sa mearga niciodata. Nu din cauza ca nu e cool, ci din cauza lipsei de diversitate...sa aiba toti acelasi telefon patrotos? no way! Sa nu aiba pitzi telefonul ei roz si rotunjit? No way! Oricum ideea e buna pentru mediu Quote
CrisTany Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 mi se pare foarte interesanta ideea. Quote
FiliBlox Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Am vazut clipul asta acum ceva timp, si inca de pe atunci mi se parea o idee buna, dar in timp am renuntat la asta.E cam greu sa imbini acele piese pentru un telefon in asa fel incat daca il scapi din mana, sau il trantesti unpic mai tare sa nu ii sara bucatile, plus de asta daca pierzi o bucata din el, e grav.Oricum din cate am inetles, de la alti comentatori pe facebook se pare ca ideea aceasta nu ar fi fost acceptata. Quote
JohnyCNAM Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Concept +1, dar tot se va invechi din cauza corporatiilor care nu vor colabora niciodata si vor avea propriile lor idei:) Quote