Eric Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 (edited) Un nou produs a fost lansat. HiddenVPNHiddenVPN US x 10ips = 35$ / moHiddenVPN RU x 10ips = 35$ / moHiddenVPN AU x 10ips = 35$ / moHiddenVPN GB x 8ips = 28$ / moHiddenVPN Combo1 { RO x 1ip ; CZ x 1ip ; FR x 1ip ; NL x 1ip ; ES x 1ip ; IT x 1ip ; CH x 1ip ; BG x 1ip ; DK x 1ip ; NZ x 1ip } = 28$ / moHiddenVPN Combo2 { JP x 1ip ; TW x 1ip ; AU x 1ip ; SA x 1ip ; HK x 1ip ; IN x 1ip ; UA x 1ip ; TH x 1ip ; KZ x 1ip ; LB x 1ip } = 28$ / moHiddenVPN Demo US x 1ip = FREE Platile se fac momentan prin intermediul site-ului ipsocks.proAcceptam WMZ, PerfectMoney, platile se proceseaza manual. Aveti si un cont demo mai jos.!!!! NU PASTRAM LOGURI !!!!!!!! Trafic NELIMITAT !!!! Download soft: 1: ipsocks.pro/hiddenvpn-betav1.0.zip2: Download hiddenvpn-betav1.0.zip from Sendspace.com - send big files the easy wayDemo account: Username: demo ; Password: demoContact:ICQ: 601162845YM!: unlimited.socksjabb: unlimitedsocks@jabber.cz Edited November 11, 2013 by Eric 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1ll2013 Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 recomand cu multa caldura! sunt client de 3 luni si intodeauna am avut parte de un feedback bun ba chiar si discount.nu e nevoie sa va spun ca oricat de bun ar fi un vpn sau un serviciu anonimitate /mail / storage etc, acesta este apreciat subiectiv, in functie de nevoile fiecaruia si de gradul de anonimitate de care considera ca are nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolovanus Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Socks`urile sunt f bune, viteza f buna, uptime bun, nu sunt listate...tot ce vrei de la un socks/proxy.VPN`ul e incredibil, prima oara cand l`am folosit nici nu mi`am dat seama ca e acolo...e simplu, usor, interfata frumoasa..functioneaza de minune iar la fel ca la socks...viteza e incredibila.//recomand, 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipsy Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Noroc, "HiddenVPN Combo1" conexiunea trece prin toate ip-urile alea automat si ies cu ultimul ip pe net? Sau aleg eu din lista aia pe ce tara/ip vreau sa ma conectez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 Noroc, "HiddenVPN Combo1" conexiunea trece prin toate ip-urile alea automat si ies cu ultimul ip pe net? Sau aleg eu din lista aia pe ce tara/ip vreau sa ma conectez.Iti alegi tara din lista respectiva. Sunt serverele pe care le contine pachetul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 (edited) Recomand cu mare placere acest produs. In general toate produsele si serviciile site-ului ipsocks.pro sunt de calitate. HiddenVPN este foarte folositor, ieftin, anonim, nu pastreaza loguri, fara limite de banda. Edited November 12, 2013 by awnly3jhc2g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted November 14, 2013 Active Members Report Share Posted November 14, 2013 foarte Ok serviciile, recomand Like Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotzu Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 merge sa instalezi guild wars 2 pe VPN? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 merge sa instalezi guild wars 2 pe VPN?Cum adica sa instalezi guild wars pe VPN ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 merge sa instalezi guild wars 2 pe VPN?E VPN - Virtual Private Network (adica o retea virtuala), nu VPS (virtual private server) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_love Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Recomand cu mare placere acest produs. In general toate produsele si serviciile site-ului ipsocks.pro sunt de calitate. HiddenVPN este foarte folositor, ieftin, anonim, nu pastreaza loguri, fara limite de banda.Deci sa fie clar,Nu am nimic cu situ omului sau serviciile care le ofera,dar:Consider ca postu de mai sus este un prieten,fan sau ceva de genu.HiddenVPN este folositor...-pai nu te supara..dar toate VPN-urile sunt folositoare,decat deloc mai bine orice VPN.HiddenVPN este ieftin!-poftim?tu nu stii ce inseamna ieftin prietene.Ieftin inseama 5 $ nu 35$.Acest VPN este unul din cele mai scumpe VPN de pe planeta Pamant.Rivalizeaza ca si pret cu Double VPN,si este mai ieftin decat Quad VPN care iti face chain intre 4 servere VPN.Fara limita de banda!-Trebuie sa fii nebun sa dai 0.50 $-1 $ /GB ca sa cumperi VPN Traffic based.1GB eu personal il fac in 1 ora de surfing.NO LOGS!!!!Sa nu va aud cu asa ceva.Din ce in ce mai multa lume(copii) au o atractie deosebita si o inclinatie pentru "plastic".Toti furnizorii care pretin ca nu ofera loguri autoritatilor...uneori nu o fac in cazul in care ai dat jos 1 .mp3 sau etc si trebuie sa platesti amenda usoara,dar cand gluma se ingroasa si incep discutii despre ""plastic"" logurile apar instant.Daca vrei sa lasi un comentariu referitor la serviciul omului,o poti face te rog spunand ceva real,ca intra copii si ei chiar cred ce ai scris acolo,ca na esti membru vechi..ai 500 posturi.Cu Stima.ONTOPIC:Mult succes su produsul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...