crs12decoder Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Stie cineva cu ce as putea citi informatia de pe banda magnetica a cartelelor de metrou sau de pe cardurile RATB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=7EWOUsz5EsmTtQbKkoGgCw#q=magnetic+band+card+data+reader Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxrdl Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 cu un MSR206 , daca le dai de cap si le multiplici vez ca vreau si eu sa cumpar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Pai e legal sa detii un MSR ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Pai e legal sa detii un MSR ?Este legal. Se inscriptioneaza si se citesc cardurile de access control si mai multe.Ca poate fi folosit si in scopuri ilegale, asta e altceva.Daca nu aveti si stiti electronica, va descurcati cu un cap de redare de magnetofon si un preamplificator audio.ps: sa nu intrati naiba la inchisoare pentru cartele de metrou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 nu prea merita sa faci asta pentru cartele de metrou...consider ca 50 lei pe luna nu e asa mult....plus ca eu merg de jumate de an cu metroul si nu am platit o data....cu ratb same shit , doar ca nu am platit in viata mea acolo....in tramvai rareori te prinde controlorul si atunci il pacalaesti doar daca cartela e si pe exterior la fel ca cea originala , nu doar pe interior ....la metrou poti pur si simplu sa te bagi cu cineva...el plateste , se baga pe langa si apoi trec si eu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxrdl Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 tocmai am incercat e sa citesc banda magnetica cu un msr si nu merge .cat despre a sari la metrou este chiar andrenalina daca mai ai 17 ani , dar daca esti trecut de 20 si vrei sa mergi ieftin cu metrou suna-ma pe mine si iti dau abonament la metrou valabil un an de zile la 300ron . la caserie te va costa 720ron si asta pana nu vor majora preturile in ianuarie la 75ron/luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...