crs12decoder Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Stie cineva cu ce as putea citi informatia de pe banda magnetica a cartelelor de metrou sau de pe cardurile RATB? Quote
daatdraqq Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=7EWOUsz5EsmTtQbKkoGgCw#q=magnetic+band+card+data+reader Quote
alxrdl Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 cu un MSR206 , daca le dai de cap si le multiplici vez ca vreau si eu sa cumpar Quote
bodostyle Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Pai e legal sa detii un MSR ? Quote
aelius Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Pai e legal sa detii un MSR ?Este legal. Se inscriptioneaza si se citesc cardurile de access control si mai multe.Ca poate fi folosit si in scopuri ilegale, asta e altceva.Daca nu aveti si stiti electronica, va descurcati cu un cap de redare de magnetofon si un preamplificator audio.ps: sa nu intrati naiba la inchisoare pentru cartele de metrou Quote
Stfean_Iordache Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 nu prea merita sa faci asta pentru cartele de metrou...consider ca 50 lei pe luna nu e asa mult....plus ca eu merg de jumate de an cu metroul si nu am platit o data....cu ratb same shit , doar ca nu am platit in viata mea acolo....in tramvai rareori te prinde controlorul si atunci il pacalaesti doar daca cartela e si pe exterior la fel ca cea originala , nu doar pe interior ....la metrou poti pur si simplu sa te bagi cu cineva...el plateste , se baga pe langa si apoi trec si eu.... Quote
alxrdl Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 tocmai am incercat e sa citesc banda magnetica cu un msr si nu merge .cat despre a sari la metrou este chiar andrenalina daca mai ai 17 ani , dar daca esti trecut de 20 si vrei sa mergi ieftin cu metrou suna-ma pe mine si iti dau abonament la metrou valabil un an de zile la 300ron . la caserie te va costa 720ron si asta pana nu vor majora preturile in ianuarie la 75ron/luna Quote