Jump to content
crs12decoder

Cartele metrou/ratb

Recommended Posts

Posted
Pai e legal sa detii un MSR ?

Este legal. Se inscriptioneaza si se citesc cardurile de access control si mai multe.

Ca poate fi folosit si in scopuri ilegale, asta e altceva.

Daca nu aveti si stiti electronica, va descurcati cu un cap de redare de magnetofon si un preamplificator audio.

ps: sa nu intrati naiba la inchisoare pentru cartele de metrou :))

Posted

nu prea merita sa faci asta pentru cartele de metrou...consider ca 50 lei pe luna nu e asa mult....plus ca eu merg de jumate de an cu metroul si nu am platit o data....cu ratb same shit , doar ca nu am platit in viata mea acolo....in tramvai rareori te prinde controlorul si atunci il pacalaesti doar daca cartela e si pe exterior la fel ca cea originala , nu doar pe interior ....

la metrou poti pur si simplu sa te bagi cu cineva...el plateste , se baga pe langa si apoi trec si eu....

Posted

tocmai am incercat e sa citesc banda magnetica cu un msr si nu merge .

cat despre a sari la metrou este chiar andrenalina daca mai ai 17 ani , dar daca esti trecut de 20 si vrei sa mergi ieftin cu metrou suna-ma pe mine si iti dau abonament la metrou valabil un an de zile la 300ron . la caserie te va costa 720ron si asta pana nu vor majora preturile in ianuarie la 75ron/luna