Shinny Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 E-bookul con?ine 6 metode, dar ultimele dou? sunt cele mai interesante ?i „productive”. Pre?ul pentru e-book este de 2$ paypal, nu cred ca este mult deoarece voi ve?i avea reduceri de cel pu?in 75% la multe jocuri. Îi rog pe cei care cump?r? s? nu fac? publice metodele de acolo cel pu?in pentru un timp.Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Link: https://payhip.com/b/2LEz Quote
Shinny Posted December 9, 2013 Author Report Posted December 9, 2013 susUserii carora le voi da gratis acest ebook vor fi alesi de mine. Cei care sunt noi sunt sfatuiti sa nu se milogeasca deoarece nu vor primi nimic gratis. Quote
Reebock Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 E cumparata si testata de tine personal? Quote
Shinny Posted December 9, 2013 Author Report Posted December 9, 2013 (edited) Salut. Ultima metoda e scrisa de mine si functioneaza. Primele 4 metode nu sunt cine stie ce, dar si acelea au fost testate si functioneaza. A 5-a metoda inca nu am incercat-o, dar in principiu ar trebui sa functioneze si este explicata foarte bine. Aceasta poate fi folosita atat pentru jocurile de pe origin cat si pentru cele de pe steam.Pentru ultima metoda garantez si va voi si oferi suport daca nu va descurcati in cazul in care ati cumparat-o.Cum spuneam ultimele doua metode sunt cele mai productive. Eu cred ca nu e mult 2$ ca sa iti faci o reduce in cele mai multe cazuri de minim 50%. Edited December 9, 2013 by Shinny Quote
albertynos Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Salut,2$ nu e mult dar vreau sa confirme careva din cei carora le-ai dat acces gratis la ebook ca functioneaza macar 1 din metode, fara suparare scepticismul ne urmareste pretutindeni.Numai Bine. Quote
Shinny Posted December 9, 2013 Author Report Posted December 9, 2013 Salut. Am dat ebookul gratis la doua persoane momentan. Vor reveni cu feedback. Quote
bodostyle Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 (edited) Ultima metoda merge , depinde de joc , poti lua si cu 30% mai ieftin sau cu 70% .Numai ca nu poti trimite sute de gifturi la pretul ala . Dar in principiu, merge .De exemplu jocul Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition costa 119$ , cu metoda lui il poti lua la 20 euro . Edited December 9, 2013 by bodostyle Quote
Mandrake1942 Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Ultima metoda merge , depinde de joc , poti lua si cu 30% mai ieftin sau cu 70% .Numai ca nu poti trimite sute de gifturi la pretul ala . Dar in principiu, merge .De exemplu jocul Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition costa 119$ , cu metoda lui il poti lua la 20 euro .Pot confirma si eu ca ultimele 2 metode merg si vor merge in continuare. O sa-mi cumpar si eu ghosts prin metoda 5. Quote
Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 (edited) Va multumesc de feedback. Inca astept sa fac si eu prima vanzare. Daca folositi merodele astea puteti cumpara jocuri la preturi bune si le puteti vinde cu un profit foarte bun. Edited December 10, 2013 by Shinny Quote
albertynos Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Salut,Uite ca am cumparat'o eu acum, ma bag sa si citesc, spor!Numai bine! Quote
Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 Salut. Sper sa iti fie de folos. Poti reveni cu un feedback.Sa fiti atenti in ce limba va cumparati jocurile si daca sunt region locked sau nu, nu de alta dar aveti multe variante de unde sa alegeti . Quote
Guest Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Consideri ca merit si ca mi-l poti da moca? Quote
tawdarky Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Mie mi-l dai gratis?Nu mai am decat un dolar jumate pe paypal. Quote
albertynos Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Salut,metodele par legit, nu le pot folosi acum pentru ca sunt la job, incerc diseara cu ultimele 2 metode care car cele mai ok.Numai Bine! Quote
Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 Daly si tawdarky nu pot sa vi-l dau gratis voua. In principiu il dau persoanelor mai cunoscute care m-au mai ajutat sau care au avut posturi de calitate si pe care i-am retinut eu in cei aproape 6 ani de cand am cont pe forumul acesta.E-bookul con?ine 6 metode, dar ultimele dou? sunt cele mai interesante ?i „productive”. Pre?ul pentru e-book este de 2$ paypal, nu cred ca este mult deoarece voi ve?i avea reduceri de cel pu?in 75% la multe jocuri. Îi rog pe cei care cump?r? s? nu fac? publice metodele de acolo cel pu?in pentru un timp.Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Link: https://payhip.com/b/2LEz Quote
tawdarky Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Daly si tawdarky nu pot sa vi-l dau gratis voua. In principiu il dau persoanelor mai cunoscute care m-au mai ajutat sau care au avut posturi de calitate si pe care i-am retinut eu in cei aproape 6 ani de cand am cont pe forumul acesta.E-bookul con?ine 6 metode, dar ultimele dou? sunt cele mai interesante ?i „productive”. Pre?ul pentru e-book este de 2$ paypal, nu cred ca este mult deoarece voi ve?i avea reduceri de cel pu?in 75% la multe jocuri. Îi rog pe cei care cump?r? s? nu fac? publice metodele de acolo cel pu?in pentru un timp.Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Link: https://payhip.com/b/2LEzAm inteles,spor la vanzare atunci Quote
Stfean_Iordache Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Nu e cine stie ce si nimic din ce nu gasesti pe internet gratuit daca cauti un pic, dar in orice caz merit 2$ ca nu sunt cn stie ce bani si metodele lui chiar ar trebui sa mearga. O sa incerc disear? . Pe principiu nu e un mare secret/bug/noutate, ci o chestie aprobata de steam, dar nu foarte "promovata" ... Quote
Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 Al 10-lea cumparator va primi cadou un joc in valoare de 20 euro sub forma de steam gift.Cred ca va dati si voi seama ca puteti sa faceti bani frumosi cu chestia asta sau chiar puteti sa o vindeti mai departe pe bani mai multi. Ce pot sa spun e ca mi-au iesit si mie bani azi de 2 beri, macar atat . Cei care au cumparat sunt invitati sa revina cu pareri.Eu daca prind momentul prielnic si imi iau 4 jocuri identice cu una din metodele de acolo, imi scot banii pe ele dupa ce vand numai 2 ( unul la un pret derizoriu si unul la un pret normal,dar mai mic decat la altii). Quote
Tumbler Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 (edited) Nu o sa faci foarte mult pe rst. Si eu ma ocup cu eBook-uri, daca vrei sa iti dau mai multe detalii un pm este de ajuns. In ce limba este?Oricum bafta! Edited December 10, 2013 by Tumbler Quote
united7170 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 ebook-ul iti apartine? P.S IsThereAnyDeal.com Quote
Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 Salut. Am scris si eu o metoda si am mai completat pe alocuri. Quote
united7170 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Salut. Am scris si eu o metoda si am mai completat pe alocuri.Bine, am sa il cumpar si eu sa vad despre ce este vorba Quote
em20346 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 da-mi alte exemple de jocuri, te rog... Quote
LichValue Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Mi-o trimiti si mie gratis, te rog? Quote
Guest Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Mi-o trimiti si mie gratis, te rog?@on Merge pe jocurile half-life? Quote