Nokia94 Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 (edited) De la ce vine nick'ul tau?Nokia, aveam un telefon nokia tip caramida.94 de numarul meu magic si norocos.Si asa mi'a debitat capu meu sa pun nick'ul pe RST.Kent, nu te mai ... pe tine ca suntem la OFFTOPIC. Edited January 11, 2014 by Nokia94 Pentru ca telefoane. Quote
io.kent Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Alt post aiurea, imi vine sa ma crucez cum evolueaza forumul nostru, cand se termina cu atatea prosti? La cos cu el! Quote
Castiel Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 De la un inger din seria serialelor Supernatural si pentru ca paranormal . Quote
Bolovanus Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 ...wherever there occurs a special kind of deformity whereby the venereal act is rendered unbecoming, there is a determinate species of lust. This may occur in two ways: First, through being contrary to right reason, and this is common to all lustful vices; secondly, because, in addition, it is contrary to the natural order of the venereal act as becoming to the human race: and this is called "the unnatural vice." This may happen in several ways. First, by procuring pollution, without any copulation, for the sake of venereal pleasure: this pertains to the sin of "uncleanness" which some call "effeminacy." Secondly, by copulation with a thing of undue species, and this is called "bestiality." Thirdly, by copulation with an undue sex, male with male, or female with female, as the Apostle states (Rm. 1:27): and this is called the "vice of sodomy." Fourthly, by not observing the natural manner of copulation, either as to undue means, or as to other monstrous and bestial manners of copulation. Quote
LichValue Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Sunt curios de nickul lui Co4ie;) Quote
Active Members SynTAX Posted January 11, 2014 Active Members Report Posted January 11, 2014 Sa-mi bag pula-n mintea voastra. Avea dreptate nemessis cand zicea ca nu mai are de ce sa aiba de-aface cu voi, voi in loc sa evoluati, involuati.Pana acum cativa ani nu se gasea d-astia ca voi, era zburat imediat. Sa postati ceva util chiar daca nu e cine stie ce nu va duce mintea, la topicuri cretine imediat va ganditi.Acum serios, de ce pula mea sa mai intre cineva sa posteze o stire de securitate, un program ceva daca sunt numai rupti de soarta?Chiar ma gandeam zilele astea ca de ceva timp n-am mai citit ceva frumos pe aici. Parca mai punea si Nytro ceva stiri. La ce prosti vede pe aici cred a fugit si el. Quote
YzY-Ireal Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Toate nick-urile vin din c?p??âna fiec?ruia mul?umit?! Quote
Matt Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Ce pot sa zic.. asta un thread care ar merita sa aiba un loc in categoria Off-Topic si apar pe aici unii useri care sunt foarte talentati si au ajutat acest forum cu foarte multe materiale utile in de ale it-ului si securitatii si care spun " vai domne ce topic pentru prosti" sau "ce cauta asemenea topic pe RST" , DAR daca era un topic "am hackuit-o pe prietena mea" mama mama ce era aici.. Quote
Birkoff Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 si totusi uite ca e deja de 2 pagini se vede ca lumea se plictiseste pe aici... Quote
Stefan-cel-Mare Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Ma numesc Stefan si am pula mare. Quote
CristianRoflmao Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Cristian si roflmao pentru ca din seria abrevierilor si pentru ca rolling on the floor laughing my ass off . Quote
Brenin Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Un thread despre cum se descurca oamenii astia sa tina forumul sus , care nu produce niciun venit nu faceti. Sau o initiativa de donare. Quote
Matt Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Si in continuare demonstrati ca nu sunteti in stare sa va explicati nickname-ul vostru.Sau poate va e rusine cu el si o dati in off-topic pentru a va ascunde. Quote
Kalashnikov. Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Nick-ul meu vine de la Kalashnikov (ak-47). Quote
Anndry Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Nu va ma luati de fiecare thread care n-are legatura cu IT-ul, sa se mai vorbeasca si altceva. (parerea mea)Sugestie: Sectiunea non-IT sa nu mai apara index daca va deranjeaza asa mult. (dar sa fie o notificare undeva gen "unread threads in non-it section: 2,3,5") Quote
nSnoopy Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 De la catelul cu care aveam haine cand eram mic Quote
Roby4kill Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 De la faptul ca ma fte viata prin aproape tot ce sau vreau sa fac.Si oricum suna mai bine decat K!ll3r-JJ$ cum aveam prin 2004. Quote
Guest Kovalski Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Nick-ul meu vine de la Tudor Gheorghe! Quote
say3er. Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 vine de la a spune lucrurilor pe nume, da cine mai stie... Quote
Graphik Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Al meu e copiat de pe o punga de malai extra... Quote