Robert1995 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Te contrazic, un programator poate sa modifice programele open-source si sa le faca ce lucreze altfel si pana la urma toate programele care sunt pentru cracking sunt facute tot de programatori, normal Lepra dracu, nu mai vorbiti prostii deastea, ca citesc N persoane ce scrii tu aici si nu stii cati se apuca sa faca pe destepti numa ca vad ca e "Trending" sa iti bati ceva de open-source. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Nu mai sariti pe el ca pe jucaria noua de craciun. Spre deosebire de altii care au venit aici si au scris in threadul de prezentare un singur rand si ala ceva de genul: "Salut, sunt <username>", el a scris mai multe despre el. Nici nu a reactionat violent cand l-ati criticat ci a invatat din greseli si a corectat unde a fost cazul. Asta mi-a placut.Bine ai venit! Ramai pe aici, o sa ai ce invata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Nu mai sariti pe el ca pe jucaria noua de craciun. Spre deosebire de altii care au venit aici si au scris in threadul de prezentare un singur rand si ala ceva de genul: "Salut, sunt <username>", el a scris mai multe despre el. Nici nu a reactionat violent cand l-ati criticat ci a invatat din greseli si a corectat unde a fost cazul. Asta mi-a placut.Bine ai venit! Ramai pe aici, o sa ai ce invata.Pot sa ii dau add pe facebook macar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedeus Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Pot sa ii dau add pe facebook macar?Sa mi se cocoseze pisoiul daca nu ii dau si eu. Il fac noul membru al familiei:). Nu prea avem unde sa dormim dar gasim noi un pres pentru noul venit:)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulbulica Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 incepem de jos ca sa ajungem sus, va multumesc inca o data pentru mustrati, pentru greselile din trecut pe care le-am facut si pe care le-am reparat numaidecat, daca se poate o sa dorm si la usa, numai ca doresc din tot sufletul sa invat tot ce cunosteti pana in prezent ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makav3li Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) "Ma numesc Cristian, am porecla "bulbulica" de cand eram obsedat de counter-strike ( bulb - AUG ),Am 18 ani,Sunt din Craiova, ma puteti cauta la ID-ul de skype : bulbulica sau pe mess : necrocris2000@yahoo.com si la facebook (tot): bulbulica."Bine ai venit.... Edited January 19, 2014 by makav3li Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxKids Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Buna dimineata baa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Bine ai venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kay97 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Welcome. Ai ce invata, doar sa vrei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 bulbu te invitam sa dai join pe chat https://rstforums.com/chat/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) Bun venit bulbulica.Trebuia sa ne zici: strada, numarul, localitatea, cnp, tot.Pentru ca ai fost rau pe CHAT rst uite ce primesti.2 poze cu tine, bubulica,Ps: sunt publice de pe faceebok ! Edited January 19, 2014 by Gecko scoase pozele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...