vex0r Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Bun? b?ie?i, eu sunt vex0r, cu numele real de Sebastian, am 15 ani ?i pentru început vreau s? spun c? Justin Bieber e gay!Din p?cate, nu ?tiu nici un limbaj de programare, chiar dac? e pasiunea mea, dar, având în vedere c? sunt bât? la matermatic? ?i fizic?, nici nu m? gândesc s? m? duc la un profil de mate-info Asta este... Ce vreau s? v? spun este c? îmi pare bine c? sunt pe moment în aceast? comunitate ?i v? aduc la cuno?tin?? c? eu m? aflu aici doar pentru a înv??a cât îmi st? în putin?? de la voi! V? rog din tot sufletul s? nu m? înjura?i chiar de prima dat?, dac? nu sunt bine primit din cauza celor spuse de mine asta este. Respect din partea mea pentru toate persoanele din aceast? comunitate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Pentru inceput ai putea sa scoti balaria aia de semnatura (e prea mare) si sa citesti regulile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menta Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Salut si bine ai venit! De invatat inveti multe si de la toti, dar doar daca iti place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Salut si bine ai venit! De invatat inveti multe si de la toti, dar doar daca iti place.Mul?umesc! ?i da, îmi place! Îmi place totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackShot Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Mul?umesc! ?i da, îmi place! Îmi place totul off-topic: Iti place sa stai capra? On/ Bine ai venit Belieber. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 off-topic: Iti place sa stai capra? On/ Bine ai venit Belieber.Off:On: Mul?umesc domnule directioner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amad Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Bun venit, frumoasa prezentare. Ai ce invata de aici dar invata sa supravietuiesti prin jungle asta ca e plina de maimute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Bun venit, frumoasa prezentare. Ai ce invata de aici dar invata sa supravietuiesti prin jungle asta ca e plina de maimute.Hei mul?umesc! Dar dac? spui c? e jung? plin? de maimu?e atunci stau f?r? griji. Mai to?i prietenii îmi spun „boule”! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Din p?cate, nu ?tiu nici un limbaj de programare, chiar dac? e pasiunea mea,Zau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted February 5, 2014 Active Members Report Share Posted February 5, 2014 Bun venit. Aici poti invata multe.Dar cum poate fi cineva pasionat de o chestie fara ca macar sa o cunoasca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 (edited) Bun venit. Aici poti invata multe.Dar cum poate fi cineva pasionat de o chestie fara ca macar sa o cunoasca?P?i stai s?-?i spun... Ce mi-ai spus tu aici nu prea are logic? pentru mine. S? dau un exemplu:Îmi plac jocurile cu grafici puternice (Gen Crysis 2, 3, Metro, Tomb Raider, Far Cry 3, BF 4), dar am un PC care nu duce nici Super Mario Bros. Asta înseamn? c? nu terbuie s?-mi plac? jocurile high-end ?i trebuie s? m? joc toat? via?a jocuri pixelate? Pl?cerea pentru programe ?i IT mi-a venit înc? de când reinstalam tuturor persoanelor windows xp, când f?ceam viru?i Phishing ?i râdeam de colegi + al?i viru?i mai micu?i într-un fi?ier bat.Când st?team toat? ziua ?i m? uitam la tutoriale pe youtube pentru diferite programe, diferi?i viru?i....Chestia este c? eu nu sunt ca genera?ia asta, care caut? doar hack-uri ?i diferite c?i pentru a afla parole. Nu, eu vreau doar s? înv?? cât îmi st? în putin?? pentru c? asta consider eu c? m? va ajuta vreodat? Edited February 5, 2014 by vex0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackShot Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Sunt interesat si eu cum se fac "viru?i Phishing" ? astia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted February 5, 2014 Active Members Report Share Posted February 5, 2014 Ma rog, nu e treaba mea ce pasiuni ai si cat de mult le hranesti, doar mi-am expus punctul de vedere.Daca tot ai aceasta pasiune, incearca sa o materializezi in ceva concret. Eu zic ca pasiune + dorinta de invatare iese ceva bun. Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Sunt interesat si eu cum se fac "viru?i Phishing" ? astia..Prin tutoriale de pe youtube pentru Visual Basic.... d?????! ><Ma rog, nu e treaba mea ce pasiuni ai si cat de mult le hranesti, doar mi-am expus punctul de vedere.Daca tot ai aceasta pasiune, incearca sa o materializezi in ceva concret. Eu zic ca pasiune + dorinta de invatare iese ceva bun. Bafta.Mul?umesc! Poate o s? fac eu ceva, acum r?mâne de v?zut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Bun venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monstertube Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Bine ai venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Bun venit.Si eu sunt pasionat de f**ut chiar daca sunt virgin, insa am si eu dreptul sa visez la femei, ca doar nu o sa o frec forever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Bun venit.Si eu sunt pasionat de f**ut chiar daca sunt virgin, insa am si eu dreptul sa visez la femei, ca doar nu o sa o frec forever.)))))))))))ON : Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...