Jump to content
Shelo

[] Copilaria voastra si viitor []

Recommended Posts

In acest topic propun sa va "marturisiti" o poveste din copilaria voastra , ceva care si-a lasat amprenta in dealungul anilor.

Am sa incep eu.

Cand eram copil imi placea sa descopar lucuri noi , inainte sa am calculator "mesteream" cat puteam cablulete si cabluri cu beculete , leduri , neoane , pana le ardeam . Stiam ca fiecare bec "ars" insemna un semn de exclamare care imi spunea "sa nu mai faci asta" asta se intampla pe la 8 ani , dupa am primit un calculator si acum mai tin minte , nu era prea stralucit avand in vedere ca multi dintre voi au mult mai mult la placa video incorporata decat aveam eu ram real vorbim cam de 32 mb ram in fine dupa ce mi-am facut damblaua cu el , instalam / dezinstalam programe , citeam carti in domeniu vedeam cercetam aveam windows 98 si il instalam aproape la saptamana calculatorul ne putand sa suporte "curiozitatea" mea s-a stricat ... si din acest punct de vedere am invatat foarte multe deoarece fara cunostinte in domeniu m-am pus sa il dezansamblez poate reusesc sa fac ceva .. ehh inainte se mai aprindea dar dupa ce l-am desfacut nu se mai aprindea deloc.. nu stiu cum se facea ca am mai ramas cu un pumn de surubele dupa ce l-am reansamblat La a doua incercare de reparatie mi-a picat o fisa de 1.000 lei (pe atunci erau echivalenti cu 10 bani) si eu putin pe ganduri am spus ca nu cred ca ar avea ceva si nu am scoso deoarece stiam ca in sursa se afla curent deci ma electrocutam " stilul meu de gandire pe la 10 ani" in fine dupa acest incident mai era putin si dadeam foc la casa si acum mai tin minte cum m-a certat mama pentru "Gafa" facuta.. Mama de la servici pe vremea aceia a primit un laptop bestial pe vremea aceia

avea 128 mb ram hdd 80 gb procesorul era pentium III era o frumusete de laptop in fine si cu acel laptop am avut cele mai frumoase amintiri deoarece aveam windows XP pe vremea aceia era "noul windows" toata lumea era inebunita dupa Windows XP , am invatat sa folosesc CMD-ul , am invatat cum sa setez rezolutia , am invatat sa schimb tema la calculator , tin sa mentionez ca nu am avut internet.. Faceam schimb cu prietenii cu CD-uri eu pe vremea aceia aveam Windows XP pe CD cu SERIAL-ul original era o raritate il dadeam imprumut cu 10.000 lei / zi (Echivalentul la 1 leu acum , dar atunci cu 10.000 lei iti cumparai cipsuri / pufuleti / gume) Nu stiam nici 1% din tot ce stiu acum , dar baza mereu tio pui in lucruri mici , pas cu pas am evoluat si acel laptop incepea sa se sfarseasca din viata.. avand o problema de Hard Disk instinctiv la nervi am dat HDD-ul de marginea patului si eram suparat ca l-am stricat de tot neavand bani si cunostintele necesare sa cumpar altul , am spus sa fac inca un mic test sa vad daca va functiona.. Culmea... a functionat (explicatia este simpla se blocase acul care scria pe platane la soc s-a deblocat.) eu pe atunci nu stiam aceasta explicatie si mereu cand facea fite il tranteam de marginea patului pana intr-o zi cand l-am stricat de tot.. am fost foarte suparat in acea zi , dar spiritul meu de "cercetator" nu se sfarsise aici

Acesta a fost povestea mea

Acesta a fost micul "inginer" din mine.

Link to comment
Share on other sites

eu puneam sarma intre stalp si gardulet sa cada lumea, legeam clantele de bara de la casa scarii, spargeam becuri si geamuri cand mergeam cu colindul, puneam ardei iute in fund la pisici, sau petarde..depindea de anotimp...organizam "spectacole de magie" in casa scarii, unde invitam fete si apoi stingeam becul si le pipaiam //eram mai multi ...nu`s mandru de ce am facut...eram f mic, sub 14 ani...dar zambesc cand ma gandesc

Link to comment
Share on other sites

asta se intampla pe la 8 ani , dupa am primit un calculator si acum mai tin minte

........

" stilul meu de gandire pe la 10 ani"

Te hotarasti cat aveai ?

La 8 ani instalai sisteme de operare ? Intamplarea face ca eu sa am un baiat care anul asta face 8 ani si a crescut cu tehnologia in mana de cand s-a nascut . Iti garantez insa ca nu stie sa instaleze un sistem de operare .

Hai sa nu exageram .

Link to comment
Share on other sites

Sunt nascut in 89 iar in clasa a 4-a am inceput sa invat MS-DOS-ul, iar de atunci am ramas pasionat de calculator. In fiecare zi mergeam la un club de elevi unde datorita pasiunii am fost sef de sala pana s-a desfiintat. Imi placea sa-i ajut pe ceilalti si sa le predau ceea ce stiam si eu. Din clasa a 8-a am descoperit internetul iar de atunci am ramas captivat. Primii prieteni mi-am facut pe messenger insa cineva mi-a aratat ca exista si IRC-ul. De atunci am ramas pasionat de mirc si de ceea ce se afla in spatele acestuia. Nu va ganditi la hackereli si tampenii ci mi-am dat seama care este rolul chatului in general: la acea varsta de 14 ani am realizat ca chatul are menirea de a ne apropia de a ne relaxa de a socializa. Tot in acea perioada am descoperit RST, si dupa cum vedeti am ramas fidel acestei comunitati, pentru ca-mi place, si nu pentru ca vreau sa invat sa fac rau. Am absolvit o facultate de Informatica Economica si am luat licenta cu 9,74 cu proiect Joomla.

Acum administrez retele de socializare din placere, intretin pagini web si lucruri de genu.

De ce am ales acest mediu virtual? Poate ca realitatea este mai dura iar prieteni adevarati nu prea mai sunt. Stand pe net poti gasi persoane de incredere, asta daca stii unde sa cauti. Imi este bine unde ma aflu si sper sa vad cat mai multe lucruri frumoase.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Acum am vazut ca este si cuvantul "viitor" in titlu.

Nu astept nimic de la viitor, astept ceva de la mine. Vreau sa termin facultatea care o fac acum, Calculatoare si apoi sa fac master. Poate fi in criptografie, fie in altceva. 75% este criptografie. Cel mai mult in viata, deocamdata, imi doresc sa scap de eticheta de "junior", sper sa duc la finalizare si proiectul actual, cu cele doua care le-am finalizat sper sa trec de acest pas.

Privind departe increzator doresc sa plec peste garla. Am deja 3 membrii din familie cu o afacere pornita de 10 ani, un renume intr-un orasel si o multime de asteptari de la mine.

Link to comment
Share on other sites

In copilaria mea nu am avut calculatoare in casa, eram afara mereu la fotbal, furat din gradini legume :)), spart geamuri in timp ce ne jucam fotbal, jocuri cu tevi de berman (cred ca asa le mai zice si astazi) si cu gloante de hartie cu ac in varf, mai "atacam" cu tevile de berman si cu boabe de bitter cate o domnisoara cu gluzita alba, umblam pe jos prin toata Baia Mare si hai-hui prin cartiere, ardeam cauciucuri, ardeam pomii de brad prin ianuarie cand ii aruncau oamenii pe geam afara, de parca era depozit pentru brazi folositi si uscati, mergeam pe partii sa ne dam cu saniuta sau mini schiurile ce erau pe atunci, ardeam cartofi sub pomii de brazi ca doar iti vine si pofta de mancare de la atata umblat, aruncam de la etaj ( stau la etajul 2) cu cartofi, oua si pungi cu apa in oameni pe strada. :)), si faceam petarzi cu fosfor. Faine vremuri!

Prin '99 cam facut un curs de calculatoare, si de atunci sunt pasionat de IT. Zilele astea incerc sa ma axez pe ceva, si sa devin cat mai cunoscator de materie. Sunt pasionat de f multe in IT, dar imi dau seama, ca pe viitor trebuie sa ma axez pe 1-2 materii si sa bag mare. E f mult de lucru in IT, dar e timp fain petrecut, mai ales cand ai oamenii cu care sa te poti intelege si sa inveti. Fac putin consulting pe langa (am o mica firma de servicii IT) serviciu si in rest, viata inafara domeniului IT: prietena, fotbal, golf, sala, vizite si mici planuri de a reveni in Romania. Sper sa imi creasca firma si sa mai adaug ceva clienti (firme) si sa ma ocup numai de firma in viitor, si sa nu am 2 locuri de munca. Sper sa ma casatoresc cu actuala prietena, si sa devin tatic, si vreau sa am grija de parintii mei inca vreo 20 de ani sa duca un trai bun in Romania. E si cate nu ar mai fi!

Link to comment
Share on other sites

Te hotarasti cat aveai ?

La 8 ani instalai sisteme de operare ? Intamplarea face ca eu sa am un baiat care anul asta face 8 ani si a crescut cu tehnologia in mana de cand s-a nascut . Iti garantez insa ca nu stie sa instaleze un sistem de operare .

Hai sa nu exageram .

La 8 ani eram cu "beculetele" ehh nu aveam ce face.. eu am crescut o perioada intr-o firma unde lucrau mama si tata acolo si stateam... stiam cam cu ce se mananca doarece era in materie si tot ce ramanea "resturile" ma jucam eu cu ele

Calculatorul l-am primit pe la 9 ani si ceva , m-a invatat un prieten cum se instaleaza windowsul ... am invatat mecanic la modul ca

dai enter acolo , acolo , acolo nu stiam de ce dau click era scarboasa instalarea dar sunt amintiri placute.

// EDIT

Am asa multe amintiri cand ascult aceasta melodie

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members
Cand aveam 9 ani sau 7 nu-mi aduc bine aminte.

Bunicii mei aveau un televizor .. cum era pe vremuri, dar era color, insa era 'ars'.

Am schimbat toate firele si le-am pus toate in gauri diferite, dupa l-am bagat in priza, si ca sa vezi? fum in tot televizorul, priza era arsa si fum pe fata :)).

Vara fugeam pe afara cu instalatii de brad in mana =)) imi aduc aminte ca zicea mama "umblai ca un nebun si ca era vara, primavara tot cu instalatii de brad si cabluri". Avea mama o prietena in vecini, mama ei avea muulte instalatii de brad cu tot felul de beculete, mergeam la ei, cand veneam acasa, veneam cu 5-6 instalatii de brad :)) ma puneam si le lipeam cu scoch dupa le bagam in priza unele erau arse, altele mergeau.

La 12 ani, jucam fotball in fata scarii, defapt jucam "lapt-en tenis", cum in Romania aveam barii dinalea de gaz galbene, baietii cu care jucam s-au bagat sub o bara dinaia, si ma tot faceau in toate felurile, am luat mingea, am dat dupa ei, dar ca sa vezi? am dat FIX in geam la vecinu care statea la parter, s-a spart si am fujit :))))))), unu' din baieti a plecat direct in casa de frica :))

Primul meu pc a fost la varsta de ... 9 ani cred, era un pentium 486 (din cate imi aduc aminte, cred ca asa se numea), cine avea pe vremea aia pc era "boss".

Imi amintesc cand aveam 7-8 ani imi placea mult sa ma joc cu fire motorase baterii si alte prostii.Aveam un joc de ala cu casete daca isi mai aminteste cineva jucam toata ziua pe el intr-o zi acel trasformator chinezesc s-a topit pentru ca l-am lasat in priza destul timp apoi de copil drac ce eram am "taiat" in jumate transformatorul si am vrut sa vad ce are de nu mai merge.L-am bagat din nou in priza si am atins din greseala unul din firele care facea legatura atunci m-am curentat intr-un hal de am ramas cam 2-3 secunde cu degetu pe acea bara din metal mi-a tras mana taicamio (care era prin apropiere din intamplare )de pe transformator ,nu am patit mai nimic dar dupa un minut am realizat ca m-am curentat in momentul dupa ce mi-a tras mana taicamio tremuram si nu stiam ce era cu mine.De atunci nu am mai pus mana pe priza fara sa verific de 3 ori.

Apoi la un an am primit primul pc era un AMD 2400+ si avea 256 mb ram intr-un an am invatat sa fac mai orice pe PC invatasem sa imi reinstalez singur WIndows-ul dupa ce vazusem la un baiat cu un service de PC-uri.Apoi pana la 12 ani jucam jocuri Gta vice city si tot felu de jocuri dupa ce invatasem sa dau jos de pe torrent.Apoi am avut o experienta cu pirotehnicile eram curios despre cum sa fac bombe si petarde.Faceam petarde din alea cu surub daca mai stie cineva dupa ce am vazut la niste tigani de pe strada invatasem sa obtin hidrogen din soda caustica si folie de aluminiu cu apa lasam 1 ora deabea se umplea balonu si ii dadeam foc si buff:)).Pana descoperisem carbitu Ala era crima curata ,eram cel mai detemut copchil de pe strada cand bubuiam cu tunu se auzea toata zona pentru ca eu stau la bloc.Intr-o zi nu am fost atent si am dat cu tunu cand o fata era langa mine si i-am parlit blana de la geaca=)) nu a patit nimic dar am primit o morala de la tacsu care era politistde atunci m-am lasat si de asta pe la 13-14 am inceput sa fiu interesat de programare si de atunci mi-am preocupat timpul cu asta

Edited by danyweb09
Link to comment
Share on other sites

Vai, vai cata melancolie, vai de pula mea. Zici ca suntem la cacaturile alea de emisiuni gen "Draga mea prietena" sau "Iarta-ma". In pula mea, ce cacat atat de exceptional puteai sa faci cand erai kinder? Sa iti numeri coaiele si sa iti dea 3? Fiti seriosi ma, nimeni nu da o urma de sloboz pe ce faceati voi cand erati kinderi, nimanui nu ii pasa. Nu va pierdeti timpul aiurea. Eu de exemplu NU am nicio poza de cand eram kinder... Si?

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Dar nu inteleg, e la moda sa povestesti ca te jucai cu fire si calculatoare cand erai mic? Eu am avut primul calculatoar pe clasa a3-a si tot ce am stiut sa fac pana pe clasa a-9-a era sa ma joc. Nu am stiut nici macar sa instalez windowsu pana pe clasa a-8-a.

Link to comment
Share on other sites

Vai, vai cata melancolie, vai de pula mea. Zici ca suntem la cacaturile alea de emisiuni gen "Draga mea prietena" sau "Iarta-ma". In pula mea, ce cacat atat de exceptional puteai sa faci cand erai kinder? Sa iti numeri coaiele si sa iti dea 3? Fiti seriosi ma, nimeni nu da o urma de sloboz pe ce faceati voi cand erati kinderi, nimanui nu ii pasa. Nu va pierdeti timpul aiurea. Eu de exemplu NU am nicio poza de cand eram kinder... Si?

Da frate dar noi nu am fost batuti cand eram copii , si nu aveam copilaria doar la calculator si cu mana in pantaloni la fetele de pe messenger , noi nu aveam doar iubite virtuale , si noi nu am fost asa de prosti cand eram copii

Noi am avut copilarie , avem ce povesti .. Dar tu ce ai ?... o sa le spui copiilor cum erai cu mana pana la cot in pataloni ca nu gaseai nimic cand vedeai o fata mai "indecenta" la televizor?

Jalnic

Edited by Shelo
Link to comment
Share on other sites

Asta spun doar cei care nu au avut copilarie frumoasa , cei care inteleg "folosul" acestui topic sa posteze o povestire amuzanta , care a lasat amprenta , sau preferata. Ceilalti sa injure ca tine.

Da, nu am avut o copilarile fericita pentru ca am trait pe langa niste oameni care faceau sacrificii imense doar ca sa o duc eu bine de pe o zi pe alta. Si imi reprosez tot timpul asta. Sper intr-o zi sa le pot rascumpara anii pe care i-au trait ca dracu'.

Link to comment
Share on other sites

Frate daca tot e topic despre copilarie, ziceti in zloboz ce v-a marcat. Nu ca desfaceati voi fire si calculatoare la 5 ani. Nu dadeam un cacat ofilit pe cum sa ma descurc pe calculator la 12 ani, doar ma jucam.

SynTAX eu cel putin nu aveam ce sa ma joc pe calculator deoarece era vai de el .. si faceam ce puteam ... si ce invatasem... si ce-mi place citeste atent povestea si o sa-ti dai seama..

OFF: Va rog nu mai lasati comentarii sarite de la subiect.. nu isi au rostul aici.

Edited by Shelo
Link to comment
Share on other sites

Vai, vai cata melancolie, vai de pula mea. Zici ca suntem la cacaturile alea de emisiuni gen "Draga mea prietena" sau "Iarta-ma". In pula mea, ce cacat atat de exceptional puteai sa faci cand erai kinder? Sa iti numeri coaiele si sa iti dea 3? Fiti seriosi ma, nimeni nu da o urma de sloboz pe ce faceati voi cand erati kinderi, nimanui nu ii pasa. Nu va pierdeti timpul aiurea. Eu de exemplu NU am nicio poza de cand eram kinder... Si?

Bai coi prost, tu vezi ce scrie aici : "In acest topic propun sa va "marturisiti" o poveste din copilaria voastra "?

Da-te-n sloboz fraiere, care e problema ta, nu poti sa taci si sa citesti sau sa scrii o poveste? Tot timpul te bagi prin threads si comentezi aiurea. Mars in gatu mati daca nu ai ce citi aici, sau daca ti se pare prea melancolic! Nu vezi in pula mea ca e la "Discutii Non-IT"?

Link to comment
Share on other sites

My fucking story ..

De mic copil imi placea sa desurube,sa vad ce contine totul in interior toate masinutele le desfaceam sa vad ce au inauntru,nu ma tineau mai mult de o zi,si parintii imi cumparau foarte multe jucari,imi aduc aminte ca mi-a luat tata o masinuta cu telecomanda si s-a dus pana in bucatarie si in timpul ala eu am desfacut-o si nu a mai mers :(,si dea atunci nu mi-a mai luat masinute,si fuck :| aia o fost singura masinuta cu telecomanda din viata mea,chiar mi-am propus lunile trecute sa-mi cumpar una asa de drag.

Dupa ce am crescut la scoala eram un elev foarte bun,imi placea sa mesteresc lucruri,chesti .. nu prea eram cu sportul ..

Cand eram prin clasa a 3-4 cred.. a jucat steaua cu betis sevilia ala a fost primul meci de fotbal la care m-am uitat si daca-mi aduc bine aminte a dat nicolita 3 goluri :)) , da si de atunci mi-a placut fotbalul.. eram pastangiu la inceput,dar treptat tot futand o minge in fata la garaj am invatat sa joc,sa fac scheme etc..

Primul calculator l-am primit cand eram pe clasa a 5,imi aduc aminte ca a luat tata un pc sh de la un preten dea lui ce vindea,a luat un pentium 3 si dupa vreo 2 zile l-a dus inapoie ca o zis omul ala ca is prea mare pentru pcul ala el crezand ca is vreun copilas de 7 ani :)) , a adus un pentium 4 512 ram 1.5 ghz monitor lcd tastatura de vreo 2 milioane etc.. cred care m-a slujit pana anul trecut...Eram sa zicem asa semi pasta la el :)) aaa da cand eram pe a 4 faceam infomatica si ne invata cacaturi .. ce fac tastele,si scriam in caiet despre sistemul de operare si pc.. si da neavand un pc eu invatam totul mi se parea interesant si da.. doar eu din toata clasa..

Revin.. la chestia cu pc,eram pasta am inceput sa invat la el,sistemul de operare windows xp il stiam pe de rost dupa vreo 3 ani,imi futeam pc-u din luna in luna si chema tata un vecin sa instaleze windows-ul . . am invatat sa instalez windowsul cred ca dupa vreo 2-3 ani de cand aveam pc-ul si de atunci ma durea la basca daca sti cum zic..

Imi aduc aminte ca la varsta de vreo 12-13 ani imi placea sa adun plante pentru ceaiuri,mi-am facut dintr-un beci un loc in care imi tineam plante pentru ceaiuri.. vreo 20 de sortimente aveam o carte de la o vecina cu plante medicinale si le avem pe majoritatea..

Pe la varsta de vreo 14 ani imi aduc aminte ca am primit un lg cookie .. si practic mi s-a schimbat viata :)) am dat de un forum mylgcookie unde am invatat sa fut telefonu de amiaz si sa fac orice cu el,i-am futut softu l-am reparat bagam teme etc.. de acolo am invatat limba engleza foarte mult,si am invatat sa lucru in adobe flash cs4,sa fac teme pentru telefon si faceam destul de complexe,forumul ala mi-a marcat copilaria devenind moderator si fiind respectat pentru ce am facut.

Dupa ce am intrat la liceu am trecut intr-o alta etapa .. am dat de un coleg care ii placeau pc-urile si lui :)) si nah dadeam concurenta,ne faceam forumuri(eu si tipul) dupaia ne certam si ne dadeam deface la site-uri ( eu lui si el mie ) :)) era pizdos .. dupaia am dat de stealere si cacaturi de programe de "hacking" care si alea mi-au futut zilele :)) si am dat de rst =)) epic. Unde imi aduc aminte ca la inceput am postat stealere ( =)) ) si m-au luat baieti la pula ca si-au dat seama ca am postat virusi :)) PS : am la inceput topicuri cu programe bindate :)) da am modificat linkurile dupa vreun an ca nah am inceput sa tin la cont :) . Dupa vreo 1 an jumate de rst am auzit pe la voi ce ppd si cacaturi cum sa faci bani din upload .. si na m-a tentat ce morti masi .. si am cumparat de la un tip o carte de facut bani ee .. am dat vreo 15$ pe ea :)) si dupaia am realizat ca era free pe google.. "ebook for friends" am muncit la inceput nu m-am dat batut si am invatat sa fac si bani =)) crescand treptat ..

Pe rst am invatat o gramada de lucruri,uni membri m-au ajutat si la randul meu am ajutat si eu pe alti.Tot aici am inceput sa-mi fac prieteni foarte multi,uni persoane extraordinare care merita respectul meu.

@Imaginary : mai bine taci daca nu ai nimic de povestit taci nu fute topicul,pe mine ma intereseaza si am citit posturile celorlalti din topic cu placere.

Link to comment
Share on other sites

Nu am nimic cu tine in special, ci doar cu acele persoane care vor sa para interesante si sincer mi-e mila de cei ce si-au petrecut copilaria "mestesugarind" la calculatoare.

Haide sa-ti mai povestesc o poveste , poate asa o sa te calmezi !

Eu de origine sunt din Sankt Petersburg (RUSIA) Sunt in Romania de aproape 17 ani in fine , in vacantele de vara mergeam la o prietena foarte buna de familia din Kiev (Ucraina) si acolo cand ajungeam puteam sa fac ce vreau era visul meu femeia acea tinea la mine ca la propria ei fica era ca si mama mea de a doua

Intr-o zi cu un prieten am vrut sa mergem la "Muntele Mokani" era un deal mai abrupt din nisip nu era chiar munte , semana cu unul

Ca sa ajungem acolo trebuia sa " excaladezi" vro 3 dealuri parca destul de abrupte era totusi departe de casa cam 30 de minute de mers , vazand "Olga" (asa o chema) ca nu sunt nicaieri pe unde obijnuiam sa stau s-a gandit ca as fi la Muntele Mokani si saraca la cei 55 de ani cat avea a "escaladat" dealurile acelea doar ca sa ma vada pe mine si sa ii treaca frica care o avea vazand ca nu sunt nicaieri

Eu in mijlocul distractiei "jucandu-ma in nisip" cu celalalt prieten al meu o aud pe tanti nina

TRECI INAPOI TUTI CEAPA MATII =))

atunci am fost pedepsit 2 zile ca nu am ascultato dar ce este de invatat din aceasta poveste este ca

Nu conteaza cat de greu e daca tii la o persoana strabati si dealurile doar ca sa o vezi ca este bine !

Link to comment
Share on other sites

Pe la 7 ani luam casete, le rupeam banda din ele si o legam intre 2 stalpuri aflate pe parti opuse ale strazii. Asteptam sa treaca masini, nu mai stiu exact de ce, dar era amuzant ^ ^

Tot pe atunci, stateam la casa cu bunica, ma suiam in pod si aruncam de la geam cu nuci si cartofi in masini si in oameni. Da' eram cam prost ca nu-mi aduc aminte sa fi nimerit vreodata pe cineva sau ceva ce mi-am propus sa nimeresc.

Tot cam atunci, imi faceam prastii dintr-un electrod, din ala pentru aparatul de sudura. Luam cabluri subtiri, le faceam bucatele de vreo 3 cm, le indoiam, le puneam pe elasticul de la prastia improvizata si trageam in curte la vecina de peste strada. Imi aduc aminte ca dupa vreo ora de tras cu prastia, a venit vecina si s-a luat de mine ca i-am speriat sotul care era cocotat pe casa, si ca i-am umplut curtea de cabluri. Mi-a adus si cablurile inapoi =)) Bineinteles ca a2-a zi, tot la ea in curte erau cablurile. Ba prin copaci, ba prin curte, ba pe casa, ba pe burlane. Peste tot :D

Jucam baba oarba prin casa, e cel mai tare joc pe care-l poti juca cu prietenii. Tin minte ca stateam de multe ori intins pe jos cu mana la gura ca sa nu rad, si trecea oarba pe langa mine, ii puneam piedica si dupa fugeam repede sub pat sau pe soba.

Am avut o copilarie foarte fericita sincer sa fiu, aveam familia aproape. Locuiam 5 copii in aceeasi casa, va dati seama ce distractie era pe noi.

Cat despre viitor, nu prea stiu ce sa va zic... Am de gand sa muncesc foarte mult, sa-mi cumpar o casa, o masina si tot ce-mi doresc. O sa-mi intemeiez si o familie, dar situatia financiara inainte de toate. Nu poti intretine o familie fara bani, asta e clar. Mi-ar mai placea si sa plec din tara, sau macar din oras. M-am saturat de sistemul nostru de cacat, cocalari, tarani (vorbind la figurat), birocratie si prostia celor din jur.

Link to comment
Share on other sites

Ok, so this is a secret I've kept for nearly 20 years.

During the summers when I was growing up, my parents would often leave my brother and I(I'm male) with our aunt and uncle who lived out in the country. It was great as they had 4 sons of ages close to ours so we had a lot of fun doing kids stuff.

One summer when I was 8, the oldest cousin was maybe 16. We somehow got talking and he asked me if I wanted to sleep in his room that night. He has the nicest room and bed so I was all for it. Got into bed and he asked if he could touch my penis. I was 8 and just thought it was ok so I let him. He rubs it for a bit and then asks me to do the same to him. So I do. This progresses and eventually I'm sucking his cock. I think I knew this was wrong so I said I didn't want to carry on. We stop and I goto sleep quite confused.

I wake up and he hands me some money and tells me never to tell anyone about what happened. Next night he tries to do the same thing.. But now all I care about is the money. So I do it. This carried on for 2 summers.

Eventually I got old enough to realize it was quite wrong regardless of the money and stopped.

I've not told anyone this. He's now married with 2 kids. I'm also married and we see them sometimes at family events. I don't have the balls to even try and talk to him about it.. Hell I'm not even sure what I'd say.

I'm sure this will get buried but just getting it off my chest makes me feel better.

Tldr I was a gay child hooker.

Link to comment
Share on other sites

Ce frumoasa a fost copilaria(4-14 ani dupa care mi-am luat calculator), Nu aveam calculatoare, dar tot gaseam noi ( eu si prieteni) ceva de joaca toata ziua, de dimineata pana-n noapte stateam afara. Tenis, fotbal, frunza zi de zi, Ma jucam cu masini si imitam tot ce vedeam in filme.Alergam, saream, tipam iar daca se intampla sa cadem si sa ne julim, nu cautam vinovati, ne ridicam si continuam joaca. Au fost multe momente perfecte in copilaria mea ( mai toate zilele ) in care distractia nu disparea nici-decum~! A fost frumos iar amintirile vor ramane mereu, iar multi dintre noi judecam copilaria altora spunand ca a noastra a fost "zori de rai" fiecare si-a trait si inca isi traieste copilaria in functie de generatii, Eu nu ma voi compara cu Bunicu cand copilaria sa si-a petrecuto pe camp cu animalele ( vaci,oi, etc) si nici cu copii din ziua de azi cand s-au nascut cu telefoanele si laptopurile sub nas,e normal ca ei sa nu stie de un joc de-al nostru sau ce inseamna sa-ti petreci timpul cu prieteni in aer liber.Timpul trece ,vremurile se schimb....Si despre viitor, nu stiu exact.

Link to comment
Share on other sites

@Mandrake - bud, I used to beat my little brother when we were kids and paid him to not rat on me; until mom asked him one day, why his lip was swollen and then I got my ass kicked. Today we don't talk about it! A couple of lei (Romanian currency in case you don't know) back in the '80s, went a long way into bribing my brother to shut up. :)

I terrorized my brother as a child: I remember a long time ago, I was around 5 years of age, I had kicked my brother in the nuts really badly and he started screaming off the top of his lungs, mom chased me up a chestnut tree (I loved that tree. It was my getaway place, my hide out in the summers. I would climb to the top of the tree and would see the top of houses, some fields, and the forest behind my grandmother's house. Gorgeous view! Great childhood! ), and she tried to knock me off the tree with a big long rod (because she did not climb the tree, she was scared of it), of course it was futile; I was "at home". I knew that tree inside out. Finally convinced me with some bullshit to get down, I did and got my ass kicked again. :)

Today, I still terrorize him, when I have the chance and when I visit Romania, but now we are grown men. I like to remind him once in a while, that I am still in charge.

The "funniest" stories happened in the country side. It was something about the fresh air.. :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...